- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz szabonagyur #27306 üzenetére
A fene!
Ott a pont! Pedig alap lépés lenne. (más problémánál már teszteltem).
Opera Verzió 12.17 ezt használom többnyire, de egyre több gond kezd lenni vele.
Facse nagyon lassú rajta, most ez, elmü online se szeresse igazán...Van egy újabb verzió,másik szál, de abból meg hiányolok pár dolgot.
Könyvjelzők kezelése, bezárt fülek, no meg nem is tudom, az szinkronizál-e.
Lassan eljutok arra a pontra, hogy jobban át kell gondolnom, utána kell néznem, melyik böngészőt is kellene használnom?!Jah.
Amúgy ahogy nézem kb az 1Gb+Deezer meg sem éri... 500ft a különbség.Igen, eben igazad van, mai világban 500Ft.....
Amúgy több szálon filóztam, és most, hogy írtad, megint beindult a filó- anno az 1 gigás net, nem hűséggel 2490Ft/hó volt.
- Most a két giga 1 év hűséggel szintén ennyi lenne.
- No de elvileg elég az 1 giga is, és akkor lehetne spórolni igaz, havi szinten 500, de ez éves szinten 6000 Ft.
Ez a lelkemnek is jó lenne, mert szertném lecserélni a jó öreg Galaxy w-met, bár még nem tudom mire.Ugyanakkor úgy is gondolhatnám, hogy megrendelem 1 év hűséggel a 2 gigát, és ugyan ott vagyok, mint régen az 1 gigával .. az 1 giga hűségest meg el is felejtem, mintha nem is létezne opcióként
És akkor így kicsit tovább lehetne nyújtózkodni, nem kellene gondolkodni, hogy huu ez egy youtube videó.. majd otthon nézem meg.. bár jó lenne most, mert infót tartalmaz, nem szórakozást..Ehh.. estig még meggondolom
asdf_
Köszi
Szóval nem terheltek át, de mégis!
Mint ahogy kapcsolási díj sincs, de mégis..Nah mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest