- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Hívószám-hamisítás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
Kezd kontaktos lenni a 10++ éves Philips fejhallgatóm, valszeg meg lehetne javítani, de inkább már akkor vennék egy újat. Egyébként baromira tartósra sikeredett, rengetegszer átgurultam a kábelén a székkel, végig élte a kollégiumi éveket is. A (mű)bőr borítás már viszonylag hamar (első pár év) lehámlott róla, de szerintem az alatta levő szivacs még komfortosabb is, legalább nem pállik be az ember füle. Egy bajom volt vele, hogy a fejpánton nem volt semmi szivacs, csak a merev müanyag. Kiváncsiságból rágugliztam a tipusra, többnyire pozitiv tapasztalat volt vele.
Amit kinéztem most itt a forum ajánlások alapján az a Takstar/Invotone HD2000 lenne, mert zárt, viszonylag nagy méret nagyobb hangszóróval (50mmes), párnázott fejpánt, 7000 magyar valuta és még állítólag jól is szól. Esetleg tudtok boltot ahol betudnam szerezni Budapesten? Nomonoba 10k-ert adják, invmusicba meg jelenleg nincs.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz BigBlackDog #47088 üzenetére
Nemhiszem, felhívtam őket, készletük nincs belőle, csak márciusban.
Még nem totál törött a kábel csak ritkán halkul el a baloldal vagy reccsen egyet, szal lehet még egy külföldi rendelés is beleférhet. Tudsz valami jó külföldi shopot?(#47087) Bodz kösz megnézem. azóta már csináltam egy kábelbungee-t a fejhallgatóhoz, már nem ér le a padlóra a kábel. amugy a mostani Philipsnel sem ott tört meg ahol ragurultam, hanem a fejhallgató tövénél.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
Aki Invotone HD2000-re pályázik annak FYI hogy általános készlethiány van, eddig sehol nem találtam, ahol 10k-ért adják azokat nem hivtam fel, mert több helyen megvehető 7k alatt, kb 2 hét mulva igérték
-
ReFleXx
addikt
válasz lowzor #48037 üzenetére
Tegnap vettem 1 cloud-t, a műbőr párnákkal próbáltam elsőre, az volt rajta gyárilag. Az előző fejhallgatóhoz képest nagyon sok volt a basszus, még lentebb is vettem a hangkari EQ-jával, ma felraktam próbából a plüsspárnákat és kb 10edére csökkent a basszus, rengeteget számít hogy melyik párna van fenn, a műbörrel sokkal zártabb., fülvédő beépített hangszórókkal fíling.
Szerintem marad a plüss párna, mert komfortosabbnak tünik, EQ-be meg adtam neki egy kicsit az alsó freqi szegmensben. Zenére nagyon jól szól, próbáltam többféle stílussal, játékra még szokni kell ezt a másfajta hangzást.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz lowzor #48196 üzenetére
alkuldtal a csajszival vagy hogy sikerult annyiert ?
elso huzamosabb hasznalat utan nekem is nyomta, meg a fulem is megfajdult, de kicsit elorebb toltam a fejemen igy jobb. elozo fejhallgatom semmit nem tartott, hatra hajtottam a fejem hirtelen es leesett a fejemrol, ebben meg pogozni is tudnek nem esne le
a csomagolas minosegen en is meglepodtem, meg a fules is tartos minoseginek tunikegyebkent holnaptol kaphato lesz a HyperX Cloud Revolver.
tudom hogy headset, csak azert merem itt megemliteni itt, mert azt irjak hogy :
Studio-grade sound stage
Next-generation directional 50mm drivers
Re-engineered audio profiles create a larger sound stage that’s ideal for FPS and open environment gameplay and for a concert hall-like experience when listening to musicFejhallgato gurukat kerdeznem hogy ez is valami jobb fele fejjhallgato headset adaptacioja lenne?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 86QNED916QA 4K QNED MiniLED 4K 120Hz.2 Év Gyári Garancia
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest