- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz HELLAFLUSH #108088 üzenetére
Már készlethiányt ír.
#108090darvinya: Sikerült cserélhető vezetékessé átalakítani az OneOdio A71D-t?
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Tyrel #108125 üzenetére
+1 Dorien mellett.
Szerintem olyan DAC-ot érdemes hozzá keresni, amiben ESS (Sabre) chip van. Amiket linkelt Dorien, mindkettőben az van egyébként. Nem általánosan mondom, hogy ilyet kell venni, hanem X2HR specifikusan. Saját tapasztalat, hogy egy ES9038Q2M chippel ellátott Loxjie D10-el jobban kijött, mint pl. a 2X annyiba kerülő Ifi Zen Dac V2-vel. -
Gzula[HUN]
őstag
válasz Tyrel #108137 üzenetére
A DAC fórum jobb lenne erre a témára, ezt ne offoljuk ki. Amott egyébként pár napja került csak szóba az ibasso DC 06, igaz a pro verzió. Nem tudom milyen lehet, de az ibasso dongle dac-okra sok panaszt eddig nem hallottam. (Mármint eddig a korábbiakra.)
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz stellaz #108160 üzenetére
Nejemnek vasalás közben kifejezetten jól jött a teljesen nyitott Pioneer SE A1000-es, mert a telefonjáról a bármit is tudta úgy hallgatni, hogy ha a picúr felsír (még gyerkőc csecsemő korában of couse), azt meghallja. Szóval jelen esetben célszerszám volt.
Nekem meg pl. akkor külön jól jön, ha a postást/futárt várom.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Sántha Lajos #108207 üzenetére
Nézd a jobbik részét a dolognak. Lényegében minden más nyitott (ebben az árkategóriában is) jobb lesz nála.
Mondjuk nekem nincs olyan drasztikusan rossz véleményem az 559-esről, mint pl. Doriennek, de azt határozottan állítom, hogy mint új termék ár/érték aránya kifejezetten sz@r.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
Házi praktika. Kitömöd vattával, csinálsz vékony konyhai vagy másmilyen szivacsból egy gyűrűt és beilleszted a megfelelő helyre.
#108222lapalapa: "Olvass vissza, mit művelt itt le a topic nyájas népe hd650-el (meg a többivel)"
Szerencse, hogy vannak itt közöttünk ilyen szerény emberek, akik meghatározzák nekünk, a nyájnak (érts birkák), hogy mi a helyes irány. Megjegyzem, hogy sose volt semmilyen véleményem a 650-esről, azt nem hallottam, de hasonlóan Bogyó bá'-hoz, elment tőle egy életre a kedvem amiatt, ami azzal a fejessel itt van.
-
Gzula[HUN]
őstag
Nem arra gondolt a költő, hogy ragasztod a vattát, hanem begyömni a fülpárna belső részénél annyit, amennyi kényelmes.
#108227stellaz: "Azért az nem lehet véletlen, hogy szerintem már hárman is vagyunk itt, akik kb a Grado sr225x és a HD650 közös metszéspontját gondolnánk jónak (tudom, Hemp)."
És még mennyien lehetnek még, akik így gondolják. Két helyen érdekel engem, hogy melyik felhallgatóról milyen véleményen van 3 random személy, itt se, meg ott se. Egyébként vsz. tök jó véleményem lenne a HD650-ről, de hányingerem van már a gondolattól is, hogy beszerezzek egyet.
Magam részéről egyébként tovább lépnék erről a HD650 "témáról". Biztos jó fejes, használja mindenki egészséggel.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz lapalapa #108233 üzenetére
"Ha fejest szeretnék venni, még jóra sem tudnám olvasni ezek alapján. Kinek higgyek?"
A másik kettőnek, akivel 3-an ugyanúgy gondolkodtok. Még mielőtt szó érne a ház elejét, hogy gúnyolódok, ezt tök komolyan gondolom. Nekem is van itt a fórumon referenciapont. Nemrég óta már a való életben is. Annyi különbség, hogy nem pont ugyanaz az ízés, de elmondásuk alapján már be tudom lőni, hogy nagyjából mit várhatok.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz jimpo #108261 üzenetére
1./ Pont ez az árkategória, amiben gamer fejest nem nagyon tudok jobbat. Én egy Sony MDR-1am2-t adtam el, miután megjött az Alpha, bár én nem a gyári párnájával és vezetékével használom. Viszont filléres dolog fejújítani, a fejpánt foszlását pl. így oldottam meg.
2./ Ha mégis kell egy gamer fejes, akkor ITT a megfelelő fórum. Vsz. valamelyik Steelseries felé fognak elirányítani. (Hopp, azon már túlvagy, és az előző pontot javasolják. Nem meglepő.)
3./ Félnyitottat nem tudok ajánlani, de ha lenne is, az inkább nyitottként viselkedne, szóval ezen túl lehet lépni a Dorien által is ajánlott X2HR-re. Ha gamer célra is kell, akkor veszel még hozzá egy V-moda Boomprot, vagy egyéb ilyen jószágot, és tádááám. (Korábban ITT összegyűjöttem néhány fajta mikrofonos vezetéket.)
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz jimpo #108270 üzenetére
Sajnos gamer fejesben nem vagyok toppon. Igaz vezeték nélküliben (szóval duplán off topik is) de egyik legjobb barátomnál próbáltam egy Turtle Beach Stealth 700 Gen2-t. Na az nem volt szar. Nem ájultam el tőle, de ott már memóriahabos szivacs volt, meg a hangja is jó, nem kifejezetten basshead (volt azért benne mély). Szóval az azért egy jó gamer cucc.
Kérdésedre válaszolvan én inkább valami kombót néznék, mondjuk egy Steelseries Arctis Pro + Gamedac-t, vagy egy Astro A40 TR + mixampot. Mondjuk egyiket se ismerem. Egy Astro A40TR-t tegnap majdnem vateráztam, de sajnos túllicitáltak. 2-t találtam Marketplacen is, de elengedtem.
Steelseries-ben azért toppon vannak a 5.1-es fórumban, ha az az irány lesz.
Ha meg a régi fajta Alpha-d van, akkor meg +1 a felújításra, mert az új már hitványabb minőségű. ITT próbáltam összeszedni a különbséget a régi meg az új között.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz fattyu #108288 üzenetére
Bedobhatnád a vezeték nélküli fejeset tocsikba is, úgyis pang. Egyébként nem tudom mennyire vágod, de van már L4-es is Fidelioból. Aonic 50-eset egyet majdnem vateráztam. 3 hétig volt fent 30ezerért, de utolsó napon még ráalkudtak egy ötöst. 25ezerért kelt el. Akkor volt itthon 3-4 fejessel több, mint kellett volna, szóval ezért nem vágtam bele.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz s4tch #108307 üzenetére
Szerintem nem azzal van a probléma, hogy a jobb minőségű forrásra fel van hívva a figyelmed, hanem azzal, ha valaki 2 naponta ide írja hogy egy moslékról hallgatsz zenét.
Meg tudomásul kell venni, hogy a fejhallgató hangja csak egyetlen szempont. Nekem pl. nem volna kényelmes egy külön kütyü csak a zenehallgatáshoz, laptop a forrásom. Tudom, hogy nem optimális, de azért talán ezen túl lehetne lépni. Az emberek 99%-a PC-hez, konzolhoz, TV-hez vagy telefonhoz vesz telefont, és nem fog rádugni semmit, ami javítana a hangját.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz gurabli #108316 üzenetére
Az M20X-et én kizárnám. A 30-as már nem rossz. Szerintem a 40-es jobb hangú, de az meg jobban szorít. AT-ból ebben az árkategóriában az AVC-500-as lenne a legkényelmesebb és adapter is kell legyen a csomagjában. Hangját sajnos nem hallottam, csak egy nagyon hasonló nyitott verziójának (TAD-500), az kényelmes volt a kisfiaimnak is. Automatán beállítja magát, ha felrakod a fejedre.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz -NoVa- #108318 üzenetére
Jitterburgot kaptam én is kölcsön, konkrétan semmi különbséget nem vettem észre azzal, és anélkül. Pedig nem szkeptikusan álltam hozzá, hanem tényleg kíváncsi voltam, milyen.
Akitől kaptam, az se vett észre, pedig nem középszerű a rendszere. De legalább eldobálta vele az erősítője a jelet.Egyébként amit írsz, vagy amiket írtok, azzal szerintem mindenki egyetért, sőt tudja. De attól jobb lesz, ha minden nap leírjuk amit egyébként szó szerint mindenki tud?
Én is leírhatnám 2 naponta, hogy 4 havonta cseréljünk fülpárnát, mert az már nem olyan, mint az új. Egyébként ha valamit, az elhasználtabb párnát még én is kihallom. Részemről nincs annál kiábrándítóbb, ha valakinek van egy fullos rendszre, de a fülpárnára meg igénytelelen.
#108320gurabli: Szerintem nincs olyan, hogy legjobb vétel. Mint, ahogy s4tch is írta, a Shure-ok között is találsz jó választást, de azokat én azért nem szoktam jó szívvel ajánlani, mert az átlagnál azért rosszabb a tartósságuk az átlaghoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz gurabli #108325 üzenetére
Bár nem hozzám jött a kérdés, de azért került szóba a Shure 440, mert az árkategóia talán legsemlegesebb fejhallgatója, ezért a felhasználáshoz kizárólag a hangja alapján ez lenne az egyik legmegfelelőbb. Csak - mint ahogy szoktam mondani - a hang, csak 1 szempont a fejhallgatónál. Az, hogy ne nyikorogjon, meg a kényelem egy másik. És ebből az igényhalmazból kell/célszerű egy kompromisszumot összehozni, mindnekinek a saját igénye szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz gurabli #108342 üzenetére
(Bár nem hozzám jött a kérdés...) Hangra igen, a 361-es az egyik (ha nem a legjobb) általános jelleggel az árkategóriájában. Minőségre szokott panasz lenni, de nem annyi, mint a Shure-okra. Egy próbát megérhet, a pudig próbja meg az evés. Ha van keret rá, vsz. a 361-es egy jobb választás lenne. Azt nem tudom, hogy a csomagban van-e adapter.
Hogy teljes legyen a kép, ott van még a Beyerdynamic DT240pro, meg a Yamaha MT-5-ös is. Ezek mind nagyszerű fejhallgatók. Szóval ezekből is válogathatsz.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz gurabli #108344 üzenetére
Igen. Azért itt a fórumon nem ennyire jellemző a panasz a 361-371-es sorozatra, valaki esküszik arra, hogy semmi baja nincs vele, de ezért van ellenkező vélemény is.
AT-knál meg 3-4 év után a műbőr málik le, de attól max csúnya lesz. De ez minden fejhallgatóra igaz, ami műbőrrel van borítva, az le fog málni.
Ezekkel sajnos számítani kell. Egyik fejhallgató se az örökkévalóságnak készül, mindegyiknek van legalább 1 gyenge pontja.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
Egyeseknek alapban túl sok a mélye, de ezt párnacserével (yaxi st pad2, esetleg Brainwavz) orvosolni lehet. Nem használt, de ennyiért relatíve jó áron van a Meze 99 Neo. Aprón se látok most értelmeset ebben az árban, nyitottban sokkal hamarabb tudnék.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Stauffenberg #108370 üzenetére
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Trust No One #108373 üzenetére
Egyiket se ismerem, de pragmatikus szempontból próbálok egy kicsit segíteni. Többiek majd kiegészítenek.
- Ultrasone Pro580i osonte fórumtársnak volt kettő is. Egyik tajvani, másik kínai volt. Máshogy szólt a 2. Keress rá a fórumban. Nem egy elterjedt darab a fórumban.
- Shure-ról nem beszéllek le, de abból lehet inkább újat, vagy egy nagyon jó állapotú használtat néznék (kisebb esélye, hogy törjön). Elég népszerű a hangja.
- Akg K550 egy kiegyenlített hangzású fejes. Ha EZT nézted ki, az eladót ajánlani tudom csak, a Gradomat tőle vettem.#108374bbmt: Elvileg igen, kérdés mennyire tudod érvényesíteni. Az erre vonatkozó "apró betűs részt" azért elolvasnám, vagy kérnék pontos tájékoztatást a supporttól.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Stauffenberg #108382 üzenetére
Ár/érték arányban EZ a fajta részemről ajánlott. A basszusból visszafog, de nem sokat, és nem lesz tőle szokol rádió a magas. Annó ilyen volt a Technics EAH-820-somon, most meg egy Pioneer MS5T-re raktam. Belső része műbőr, külső plüss. Nyáron nem fog bele főni a füled, de kevésbé fog (de fog) változtatni a hangon, mint a többi csoda találmány.
Minden más esetre részemről a gyári ajánlott.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz emiki6 #108387 üzenetére
Jellemzően ilyenkor a belső része is foszlik a párnának (sőt, elsőnek az), és ettől használhatatlan visítós szokol rádiós hang lesz tőle nulla méllyel. Tudom, próbáltam nem egyszer. Fejpántnál még bejön ez a megoldás, de párnánál, ha már foszlik mindenhol, akkor kuka.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Goblin12 #108392 üzenetére
Ezek közül egyiket se. Ha maradnál ezeknél a márkáknál, akkor Hifimanből a HE-R9-es (bár elég vegyes megítésésű a hangzása), Beyerből meg max 32 Ohmos változatok közül válogatnék, pl. a Tygr 300r.
Felhívnám még figyelmed a Ba cy lus által említett fejesekre, és kiegészíteném még az X2HR-rel. Bár - mint ahogy a többiek is említették - ezek is megháláják a jó minőségű DAC/AMP-ot.
De amúgy tényleg, alaplapra miért pont ez a 2?
Fuss végig az összefoglalóban lévő kérdéssoron, válaszolj rájuk, akkor többet tudunk segíteni.
Fun fact, a 400SE aliról jóval olcsóbb, mint 110€. (Leglábbis a non stealth)[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz lowzor #108398 üzenetére
Bocs, benéztem... Reggel van, rosszul értelmeztem.
Mellette szóljon, hogy ebben az árkategórában nem nagyon van tolongás a mai napig. Ha aktualizálnánk, akkor max az OneOdio Monitor 80-as jönne be melléjük. Csupán azért, mert annak ment le az ára 25ezer alá. Elvileg 5-öt kellett volna összehozni minden kategóriába.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Killer01 #108407 üzenetére
Mennyivel nagyobb kagylós? Oneodio Monitor 60-as, vagy apróról bontatlan HyperX Cloud Alpha (gondolom Black Friday-es 19ezres, de így is jó áron van).
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz lowzor #108414 üzenetére
Amióta megvan az X2HR, de válogatós lettél vazze!
Amúgy többen dobtuk össze annó a listát, volt egy dokumentum, abba írthatotott lényegében bárki. Azok közül lett összeválogatva a lista. Nyitottban meg ez a kettő fejes volt egyáltalán ebben az árkategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz ngaba #108433 üzenetére
Az AT M40X elég jól szigetel. Mondjuk nem ugyanaz a hangszín, mint az Invotone, inkább egy V hangzás, de a szigetelésével nincs gond. M30X úgy emlékszem nem volt olyan jó passzív zajszűrésben, de nem is szorított annyira. Mondjuk nekem pont az volt a bajom az M40X-el, hogy süketszoba, de "legalább" szorított is.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz ngaba #108446 üzenetére
Azt kellene eldönteni, hogy kényelmes legyen, vagy zárja ki a zajt. Nyilván azért kényelmesebb az odott fejhallgató (ennél összetettebb, de egy szempont), mert nem szorítja annyira a fülpárnát a fejedhez. Ha meg nem szorítja oda, akkor ott hang fog szivárogni.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Asahi78 #108483 üzenetére
Bár nem ebben, hanem a gamer topikba való, de a Turtle beach 700 gen 2-nél láttam olyan megoldást, hogy ha leszeded a fülpárnát, akkor a hátsó részén vagy egy kis szallag, amit ha meghúzol, akkor a fülszárnál a belső oldala "behorpad". Ez pont nem a gyári, memóriahabos, hanem egy utángyártott, ami először szembe jött, de a lényeg ezen is látszik:
Ettől függetlenül egy jó kis fejhallgató, de nem ebben a topiban van sajnos a helye. A gameres topikban meg nem annyire ismert, mint a HyperX Cloud meg a Steelseries termékek.
Lehet más fejesnél is van ilyen, van ehhez hasonló megoldás, de én itt találkoztam csak vele.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
A felsorolt Sennheisereket nem ismerem, de én olyat nem nagyon vennék, amin a HD után a szám 560-as alatt van.
M30X nem kiemelkedően jó, de nem is rossz.
Zártban (annak ellenére, hogy ez nem egy gamer topik) ár/érték arányban a Hyperx Cloud Alpha kiemelkedő, de a Hyperx Cloud II-es se rossz. Ha 20-hoz közelebb keresel inkább, akkor javasolom az OneOdio Monitor 60-asat. Utóbbihoz van 3 kábel is, és ezek minősében sem rosszabbak, mint az M30X.
De ha csak videó nézéshez keresel fejest, és opció tud lenni egy nyitott fejhallgató is akkor inkább egy Omnitronic SHP-600-ast érdemes nézned. (Alin megtalálod ISK HF2010-es, vagy Freeboss HF2010-es néven is.) -
Gzula[HUN]
őstag
válasz geprombolo #108513 üzenetére
Szaki kolléga pont egy hete említette, hogy lenne neki egy eladó AKG K240-es, ha ez infó. De van vaterán 2 db K250-es, meg egy K280 parabolic is.
#108506bitrograde: Abból "relatíve kevés" újat találni hazai webshopokban.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz geprombolo #108519 üzenetére
Én nem vagyok "Sennheiseres" vonalon túl tapasztalt, de a többiek elmondása alapján az 560S-nek néznék utána.
Meg a Fidelio X2HR-nek. (Bár utóbbi most aprón nincs, amazonon meg megint felement az ára, magyar boltban meg nincs.)
Ha ragszkodsz a Sennheiser vonalhoz, akkor esetleg érdemes a hivatalos boltjukból egy felújítottat venni. Szoktak regisztráció után pár nappal egy 10%-os kupont is küldeni, amivel még lejjebb tudod szorítani az árát a cuccnak.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz mrmft #108522 üzenetére
...vagy Fidelio X2HR (volt már idén olcsóbb is). Úgy olvasta/hallottam, hogy Beyertől a Tygr 300-as is ilyen, bár én ezt se megerősíteni, se cáfolni nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz tvamos #108532 üzenetére
Bakker, ha tényleg végig hallgattad mind, akkor sokunknak tőled kellene inkább tanácsot kérni!
Annyiban tudok konstriktív is lenni, hogy szerintem is jó helyen kapizsgálsz, ha kiegyenlített, kényelmes és zárt fejest keresel. AT vonal se nem kiegyenlített, se nem kényelmes hosszú távon. A 990 Pro szintén V hang. Többiek lehet a többi, listán lévő fejeshez tud majd valamit szólni, de ha eddig a 770 pro a "nyerő", nem fog senki lebeszélni róla.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Ryder1 #108544 üzenetére
50ezer körül az Edifier WH950-est szokták ajánlani a vezeték nélküli topikban, illetve fattyu szokta szóba hozni még a Fiedlio L3-asat. Utóbbit nézetegném amazonon, mikor akciós, mert megjelent az utódja (az L4-es). Ezeken kívül nézelődnék használt AT M50XBt-k között, az még beleférhet a keretbe.
De találtam már korában vaterán jó áron Shure Aonic 50-est is, csak akkor annyi fejes volt itthon, ha még azt is beszeretem volna, akkor lett volna itthon baj.A linkelt JBL-t nem ismerem, de ami JBL fejes volt rajtam, az eddig nem győzött meg. Nem voltak szarok, csak kb. a felét (se) érték "hang alapján", mint ami rá volt írva. Mondjuk lehet pont így jön össze a félár.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz stellaz #108565 üzenetére
Nem nagyon emlékszem rá, de ez nem is probléma. Akár egyet is tudok vele érteni. De én nem a közvélekedés szerint szoktam megtartani a fejhallgatóimat. Beszerezni esetleg, aztán vagy bejön, vagy nem. De simán belevágok ismeretlenbe esetenként.
A fejhallgató hangja egyébként csak 1 szempont. Nekem a zárt fejes csak addig van a fejemen, amíg a nappaliban nem, vagy csak kisebb intenzitással "akarom hallani" a családom többi tagját.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Találtgyerek #108577 üzenetére
EZZEL a fórummal jobban jársz!
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Dorien #108585 üzenetére
Bala6120 nekem azt mondta, hogy a 7200-asban több a közép, egyébként tök ugyanaz, mint az 5200-as. Ünnepek alatt már nem zaklatom, de szerintem jövő év elején már megfülelem én is.
#108586emiki6: Ejj, minden szavával egyetértek. Annyival egészítem ki full szubjektív tapasztalatom alapján, hogy azt vettem észre, hogy 2-3 pár párnával én tök jól elvagyok. Mármint összesen. Mintha egy párna hangzásához ragaszkoda a tudat alattim.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest