- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz ptesza #100262 üzenetére
Nem rossz döntés, de tervezd be hozzá, hogy a melletted ülő is hallni fogja, amit te. A ES9038 -assal szerintem nem lesz magas hiány. A Loxjie D10-ben (ES9038q2m) is az van, és több (és szebb) magasai vannak, mint a 2X annyiba kerülő ifiben. Az más kérdés, hogy a magas mennyisége - fejhallgatónként - olyan vele, mint a Lölő pénze.
Ha jól emléXem, a Toppint DX3Pro+ban is az a chip van. Ba cy lus azzal használja az ő Hifimanjait, és eddig nem panaszkodott ezzek a kombinációval.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz trebronka #100291 üzenetére
Meze 99 Neo. Akár használtan.
-
Gzula[HUN]
őstag
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Dudly01 #100309 üzenetére
"Mélyekben, közép-mélyekben jó" fejhallgatóból nincs bő választék. Philips SHP9600, Fidelio X2HR, Beyerdynamic DT990 pro.
Fidelio X2HR-t érdemes Black Fridaykor amazonon nézni, mert az elmúlt 3 évben eddig mindíg akciózták.
Monitorozáshoz biztos jó lesz a nyitott?[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz fehér_ember #100318 üzenetére
Akkor az nem is eredeti? Talán hamisítvány? Utánzat? Még a neve se classic. Az más kérdés, hogy mennyiért árulják használtan. Dorien 45-50ezer körül adta el a Noir-ját (ha jól emlékszem). Azért megnéztem volna a szemeit, ha valaki lehamisítványozza az övét.
Akció nélkül annyit kérnek egy Noir-ért, mint a műanyag Neo-ért. Ugyanannyiért is az "eredeti" ajánlott? Meg úgy általában magyar ember vegyen román terméket (nyilván igen, csak a dramaturgia miatt dobtam be)? Ami Drop-os az szar mind, vagy csak a Meze cuccai?
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Dudly01 #100311 üzenetére
Lehet egyedül leszek a véleményemmel, de AT M50X. Rajta marad a fejeden. Gyakorlatilag minden kapható hozzá, még fejpánt szerkezet is. Párna annyi van hozzá, mint x@ron a légy. Ha megunod, 5 perc alatt elmegy aprón.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz fehér_ember #100326 üzenetére
2x kellett volna elolvasni a hozzászólàsod, bele làttam olyat ami nem volt benne és tùlreagàltam.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz RaGi91 #100353 üzenetére
Nyitottban Fidelio X2HR (1-2 héten belül Black Friday akció várható rá valamelyik európai amazonon) + mikrofonos vezeték (pl. V-Moda boompro, vagy Behringer BC12).
Zártban +1 a Dorien által ajánlott D1200-ra. (Nyitottban is jókat ajánl, csak azokhoz kevés lesz az alaplapi.)
-
Gzula[HUN]
őstag
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz KaiotEch #100385 üzenetére
Műbőr párnával (is) kevés a mély? Mert textilnél még azt mondom, hogy ok, de ha műbőrrel is kevés, akkor igen nagy valószínűséggel basshead vagy.
Az OneOdio Pro-50-esben több mély van. Elvileg a Cloud Alpha-ban is. Feljebb itt egy használt Meze 99 Neo. Ha ezekben is kevés lesz, akkor esetleg valami ilyesmit javaslok! -
Gzula[HUN]
őstag
válasz AxBattler #100424 üzenetére
A Philipsnek meg a Pro-10-nek tök ugyanakkora a párnája, 95mm-es mind a kettőé. A Philips hangja új párnával árához mérten elég jó, viszont idővel, ahogy összeseik, egyre kommerszebb lesz. Alapban bazi hosszú vezetéke van, a rajta lévő hangerő szabályzó egy idővel kontaktos. Ezektől függetlenül ez a legtartósabb a 3 közül. Még úgy is ki merem jelenteni, a 661-eset nem ismerem.
A Pro-10 hangja jobb, ha tunningolod még jobb lesz. A 2500-ashoz mérten tuti, egyik legjobb barátomnak van mind a kettő (tőlem kapta). Alapban szerintem elég gagyi a párnája, de a Pro-50-es párnájával nagyon tud a hangja pozitív irányban változni. Gyári párnát tudsz a honlapjukról rendelni. Nekem INNEN jön egy, ami jóval olcsóbb a gyári párnánál, de elvileg ugynolyan lesz. Ha megérkezik, be tudok róla számolni, hogy csak hasonló, vagy tényleg ugyanolyan. Cimborámnak én ilyen (95mm-es) párnával adtam át a Pro-10-est, és ilyen lett. 2-3 évnél többre ne számolj vele ettől függetlenül, de 8-10ezer Ft-ot simán megér.
Én ebből az árkategóriából egyébként a Pro-G-t venném akciós áron. Amíg van, mert kifutó modell. (Aztán kapna egy párna tunningot.)
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz AxBattler #100429 üzenetére
Nem használhatatlan a gyári párnája a Pro10-nek, de szerintem van jobb. Emberek 99%-a egyébként se mókol vele semmit. Pedig lehetőség van rá. Youtubos DIY video a párna cseréhez.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz RaGi91 #100435 üzenetére
Annyiért legális lopás HD599-es is 80€, ha valakit meg az érdekel.
Érdekes módon ezeken nem nagyon akartnak túllépni. X3-as már volt jobb áron is, Senn 560S-re meg semmi akció.Alpha-nak jobb a bőrpárnája, a II-eshez meg alapban adnak egy DAC-ot, meg 2 pár párnát. Alpha-nak cserélhető a vezetéke, de egy idő után kell is, mert a potméter kontaktos szokott lenni. Alhpha melegebb hangú (több a mély). Egyéni igények kérdése szerintem, melyik a jobb. Észeveszejtő különbség nincs közöttük.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
Ha ilyen jó áron van az Alpha S, akkor inkább azt. De szerintem ár/érték arányban most mind a 2 jó. Az Alpha műbőr párna jobb, mint a Cloud 2-é, és előbbi cserélhető vezetékes is. Viszont a "sima" Alpha kagylója nem ugyanolyan, mint az Alpha S. Utóbbin van vagy ilyen bass állító pöcök.
A "helyes" fórum egyébként ITT van.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Polllen #100449 üzenetére
Mérget nem vennék rá, de "ránézésre" Cloud méret. Ahhoz meg minden IS van. Persze mérget nem vennék rá. Ha picit kisebb, akkor AT M-es sorozatú párna Max kérsz az eladótól tájékoztatást, hogy mekkora párna kell rá. A "Cloud méret" egyébként 8,5X11cm, Az AT M-es meg talán 8X10-es. Pár mm eltérés még bele fér.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz patrik321 #100454 üzenetére
Arany középút lehet egy olyan zárt fejes, ami nem szigetel eléggé. Példának tudnám felhozni a most akciós OneOdio Monitor 60-ast. Vagy a gyárilag olyan zártakat, aminek gyárilag textil párnája van, avagy adnak hozzá azt is (szintén akciós Cloud Alpha S) De a becsöngetést szerintem ezektől se biztos, hogy meghallod. Egyik se süketszoba, de tulajdonságukban inkább zártak.
De én inkább a másik irányra hívnám fel a figyelmed. X2HR flanszia amazonon 74€-ért Black Friday keretében gyakorlatilag legális lopás. Nyitotthoz képest picit több mély, alaplapi hangkártya is elbírja (azért nem árt hozzá egy jó DAC/AMP). Normál hangerőn viszont nem üvölt kifelé, nejemet legalábbis ez a nyitott fejes nem zavarja mellettem ellentétben a teljesen nyitott cuccommal. Család TV nézése alap hangerőn nem zavaró. De ha nagy a hangzavar körülötted, akkor ez se lesz jó.
Szerintem olyasmi kellene neked egyébként, mint a bakancslistámon lévő WS1100is. Oldalán vannak nyílások, de nem nyitott. De az csak "kompromisszumokkal" fog a keretbe beleférni (japánból még megy rá áfa meg vámkezelés is). Olcsóbbat nem tudok, többieknek hátha még eszébe jut valami "félnyitott" megoldás. (ok, ott van még a Superlux HD681EVO, de az más kategória).
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz patrik321 #100476 üzenetére
Próbaképp tegnap pont emiatt újból elővettem a Technics EAH-820-amat. Ott az oldalán apró lyukak "engedik" be a levegőt, tehát valami olyasmi lenne, amit keresnél. Íme:
A gyakorlatban szinte teljesen nyitottként viselkedik, ugyanúgy hallok mindent, mint a "sima" nyitottakban. Szóval szerintem a problémádra nem ez lesz a megoldás. Az AKG vonalat szerintem meg engedd el, ha nyitott/félnyitott kell, meg több mély is. Akkor inkább addig vedd meg az X2HR-t, amíg ilyen jó áron van. Összehasonlításképpen olyan 40ezer körül szokott lenni a HASZNÁLT ára. 95€ alatt meg az elmúlt 3 évben nem volt Amazonon se.
Vagy marad valamelyik zárt.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz liszi70 #100483 üzenetére
Áfa különbség. Nagyjából 140€ az átlag ára. Olyan 99 és 189€ között szokott "ugrálni" az ára, 2-3 havonta látok rá akciót, de mostanában akkor is olyan 118€-ra szokott lemenni. 95€ alatt meg még nem emlékszem, hogy láttam volna egyáltalán, az is csak tavaly BF-kor volt pár napra.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz mdvid #100481 üzenetére
Ha bejött a Sony, akkor én nem nagyon keresgélnék már. Meg állítólag elég jól lehet tunningolni a rá való YAXI stPad2 párnával. Esetleg, ha jó áron találsz Nad Viso HP50-et.
Nagyon dícsérik még az AKG 361-est, sajnos még nem volt lehetőségem hallgatni. A Sonyval kicsit elfogult vagyok, így látatlanban azt mondanám, hogy az tuti tartósabb az AKG-nél, ha a tartósság is számít. (Több törött 361-371-esről hallani.) Olcsóbb kategóriában pedig a Takstar Pro82-es.#100485Bogyó bá': Suprában Gold Planar GL400. Állítólag SHP9500-as hangja van, az meg a "szegény ember HD600-asa". Azon kívül nagyjából maradnak a Grado-k. De gondolom inkább circumaural lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz fattyu #100493 üzenetére
"Lehetőleg fülre támaszkodó, azt hiszem az a supraaural."
Ebből döntsd el elsőre. Mondanám, hogy csak én nem tudtam eldönteni, de Ba Cy Lus is úgy kezdte, hogy "Kétszer ennyiért talán a HD600. Hangzás és impedancia alapján. Viszont az nem supra."
Mindegy, lépjünk túl rajta, kitaláltuk az irányt.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz ajaxon #100504 üzenetére
A Pro-50-esnek 95mm-es a párnája, az X2HR-é 105mm. X2HR-ben a középmély kevesebb, a közép több és jóval tisztább, a magasak nem tökéletesek, de a Pro-50-esben én több középmagas kiemelést érzek. Pro-50-es kényelmesebb, eleinte tuti, aztán az X2HR kitágul. Anyagminőségben meg kb. egy Opel vs. Lexus (egyiknél van szarabb, másiknál meg jobb, de az arány nagyjából ez.) Pincében még ott van a csukló törött Pro-50-esem, szóval még csak emlékeimre se kell hagyatkozzam. X2HR-nél meg ami bőrnek látszik, az valódi bőr, ami fémnek, az tényleg az. 3 év után is atom biztos.
Nyitottban X2HR-ben mókolás nélkül nincs sötétebb karakter, de így is azért világosabb karakter, mint a Pro-50. Ha nem is sokkal. Viszont Black Friday akció keretében, most iszonyat olcsón hozzá juthatsz.
Én nagyon szerettem a Pro-50-esem, 3 évig nyúztam, és a napokban rendeltem egy tartalék párnát is, bár rádiós Sony-n lesz. De az X2HR egy jóval minőségibb hang.Zártban meg ezen a látszólag igen jó állapotú, de használt Meze 99 Neo-n gondolkodnék el.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz ajaxon #100509 üzenetére
Kétséget kizáróan nem tudom mondani, hogy be fog jönni, van olyan fórumtárs, akinek a Pro-50 jobban bejött (verybigboy). De azért ez a kivétel inkább. Legrosszabb esetben is tudsz vele keresni, mert jellemzően olyan 40ezer körül van a használt ára.
#100508Dorien: Bocs, már én se tudtam követni, mint szerkesztettem át.
-
Gzula[HUN]
őstag
Megnéztem én is a fiókom. 2019. dec. 1-én rendeltem, akkor 115,58€ volt tokkal, vonóval. Megrendelt termékek között volt, törölt megrendelés fiók üres. Ha újra akarom rendelni (nem) a fejest, akkor a 73,99€-s linket dobja be egyébként. Nyilván biztosan nem tudom mondani, hogy nem csalás van a háttérben, de szerintem más probléma vagy hiba lesz inkább.
Ha meg összejön a rendelés a többségnek, a nagy számok törvénye alapján (is) úgysem fog mindenkinek tetszeni az x2hr hangzása, szóval szerintem a napokban meg fog szaporodni az aprón az újszerű Fidelok száma.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Zoliee #100526 üzenetére
#100527Dorien: Rágugligztam az Alira, ha már bedobtad. És szép lassan elfogytak az X1s-ek. (ugyanaz, mint az X2HR csak X1-es skinnel, meg 120 centis kábellel) Az egy időben elég jó vétel lett volna, nagyjából olyan áron lehetett beszerezni, mint most a 74€-s x2hr-t, tehát olyan 35-40ezer volt. Használtan is csak 1-et láttam aprón. Ezek szerint olcsóbb 1 típust gyártani. Annak is búcsút mondhatunk.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz bitrograde #100531 üzenetére
X2-ből 2 fajta volt. Az original Gibson-os, aztán átvette a kínai Woox. Az eredeti X2-esnek talán egy hangyányit sötétebb a hangképe, de a fő különbség, hogy ott még ragasztott volt a fülpárna, csak körülményesen lehetett cserélni. Később már az is cserélhető párnás lett, valahol itt lett az X2-ből X2HR, de olyan infót nem találtam, hogy a már cserélhető párnás X2 és X2HR között mi a különbség. Cserélhetőség ellenére sokáig nem kaptál hozzá párnát sehol, de ez a probléma megoldódott.
Szerintem amiért népszerű, mert minőségi anyagokból tartós minőségben lettek összeszerelve, és fő irány szerint inkább a mélyebb tónusú fejesek a "divatosak", és nyitottból ilyen nincs túl sok, és akkor finoman fogalmaztam. Nem egy non plusz ultra hang, nekem is sikerült összehozni egy másik láncot, ami jobban tetszik, de basszus. Most már egy akciós X2HR áráért egy M30X-et kapsz. Vagy egy Cloud Alpha-t. Ok, hogy zártak, de, azért na...
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz bitrograde #100534 üzenetére
Relatíve könnyen hajtható. Film nézésre szerintem nagyon jó. Játékra szintén egy minőségibb opció, mivel gyakorlatilag nincs nyitott gamer fejes, és egy V-Moda Boompro-val, vagy valami hasonló cuccossal egy quasy teljes értékű gamer fejes. Szóval egy igazi mindenes.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
Superluxok vagy OneOdio-k között nézz körbe. Párat nézz ki, és a fórumban keress rá. OneOdioban ennyiből a Pro-50-es ajánlott (részemről is). Superluxokból a HD681EVO jó, én azt ismerem. De, ha másik szimpi, többiek biztos tudnak segíteni.
De a helyedben megtoldanám 1500 Ft-al a keretet, mert most igen jó áron van HyperX Cloud 2. Adnak a csomagban dedikált DAC-ot, meg tartalék párnát is. Minőségben (jobb, és tartósabb is) meg mindenen túltesz, amit 15ezerig kaphatsz.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz bitrograde #100545 üzenetére
És egyébként ha valaki egy hasonló karaktert szeretne nagyjából ennyiért, akkor mit ajánlanál helyette? Sennheiser 559-et?
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz liszi70 #100549 üzenetére
Ugyanúgy 74€. Amit hozzá számolt valószínűleg, az az ÁFA különbözet, meg a szállítási költség.
#100548Aino: Első körben azt mondtam volna, hogy nézd meg, hogy nem ment-e a szivacs alá hajszál, de 2 napos terméknél ez nem nagyon valószínű. Én visszaküldeném.
Tegnap este még 19.990.- Ft-ért láttam (ma reggel már 29.990.- volt), egy pillanatig elgondolkodtam rajta. Szerencsére jött a kijózanító hozzászólásod.#100550bitrograde: Az ember gyarló, mindíg jobbra vágyik. Ahhoz meg valóban nem árt a pénz.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz bitrograde #100562 üzenetére
- Ahhoz képest, hogy nem akartad az X2HR-t pocskondiázni (egyébként úgy, hogy nem hallottad), elég jól sikerült.
- Attól, hogy te a Sennheiser HD540 Reference Gold-ot egy kitűnő fejesnek tartod, a mélyebb tónusú fejeseket kedvelők még egy bakelit tapintású Sokol hangúfosnakakárminek tarthatják. Én pl. képtelen vagyok olyan fejest hallgatni, amiben nem hallom a bass gitárt. Abban nem fogom. Nem hallottam, de nem is kell. Freq grafikáján a vak is látja. Van Pioneer SE-A1000-esem, csak ritkán használom. Pedig a HD540-eshez képest az egy "basshead" cucc.
(Megoldás tud lenni a Metallica-tól az And Justice for All mondjuk, mert abban úgy is el van nyomva Jason Newsted, de szerintem egy idő után unalmas lenne csak azt hallgatni.)
- Az emberek 99%-a új fejhallgatót keres. Az nem megoldás, minden esetben, hogy vegyél vintage Sennheisert. Egyébként végigolvasva a hozzászólásaid, új fejhallgatót egyik esetben sem ajánlasz. Ha már a spórolást említetted, ott sem, hogy akkor egyébként mire.
Szintén jellemzően az esetek 95%-ban nem akarnak az emberek semmi további költséget, max számítógépbe egy jobb hangkártyát. PS-ben, Xboxban nem tudsz magas impedanciás fejest használni. (32Ohm, max40.)
- Vegyél in-ear-t pl. nálam nem jön be, nem vagyok hajlandó SEMMIT se a fülembe dugni.
- Vegyél hangfalas rendszert nem jön be, mert jellemzően nem kíváncsiak / alszanak a többiek / irodatársaim, amikor én zenét hallgatnék.
- Nem értem, hogy egyáltalán vezetékes fejhallgató fórumon az előző kettőt miért kell erőltetni.
- Lassan 2023 van. Attól, hogy az emberek nem változnak, a világ igen.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz :AMF: #100569 üzenetére
Alsó polcot leszámítva szerintem nincs rossz fejes, csak nem az egyénhez illő. Nem a fejesre akarom kihegyezni a dolgot, részemről azzal van baj, ha csak az a jó fejes, ami adott illetőnek van, és minden más egy sz@r.
Nálam is van itthon, aminek jobban szeretem a hangját. Több is. 1A, 1am2 Sony. De zártak, hosszú időn keresztül nem tudom elviselni zárt fejest magamon. Ha süketszobát akarok, az OneOdio A30. TV-re ott a rádiós Sony. Nyitottban az AT TAD-500-nak sokkal jobban szeretem a hangját, de csak az Ifi-vel, csak truebass on (az egyetlen, amin bejön a truebass, de ott nagyon), mert alapban nekem "világos".
De ha egy fejest kellene magammal vinni, csak 1 maradhatna, az az X2HR lenne.És továbbra is tartom magam ahhoz, hogy fejes hangja csak egy szempont.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz bitrograde #100572 üzenetére
Nem fogunk egy buta fejhallgatón összeveszni, mert máshogy halljuk.
Pár nap, és úgy is lesz X2HR beszámoló a BF-es vásárlásokról. Tipp: lesz, akinek tetszeni fog, és lesz olyan, akinek nem.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Archttila #100588 üzenetére
Én így oldottam meg. Nekem 1mm-t fúrni kellett, hogy másik fajta dugóból a "rugó" bele férjen, de siker. A gagyi fajta dugaljból az
egyetlenértelmesen felhasználható alkatérsz.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Archttila #100591 üzenetére
Zsugorcsővel tudsz egy kicsit csalni.
Más.
Ha már emlegettem a vintage Sennheisereket. Egy HD 420 SL 1 Ft-ról?[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz DragoX #100594 üzenetére
#100598 Stauffenberg:
A fórum rossz, de ott se fognak nagyon mást ajánlani ebben az árban.
- Pro-G amíg van, mert már nem gyártják
- Akciós Cloud 2 (inkább ezt venném)
- Valamelyik Steelseries Arctis (ezeket nem ismerem). -
Gzula[HUN]
őstag
válasz fityere #100609 üzenetére
Az X2HR Amazon.fr-on még 74€, annál jobb ár/érték arányban fejes most nincs. 9600-as egy részről most (főleg az X2HR-hez képest) nincs jó árban, meg abszolút értékben sem ad annyit. Az is egy sötétebb karakterű fejes. Ha biztosra akarsz menni, akkor a 9500-as egy kiegyenlítettebb karakter.
Hifiman 400-as sorozatából akár egy jobb hangot is elő tudsz majd varázsolni, de ahhoz már kell valami erőlködő is, de abból meg használhatót 30-50ezer alatt (pláne így elinflálódva) nem tudok semmit. Max valami alkalmi vételt.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz fityere #100612 üzenetére
Az X2HR-nem van egy kis mély kiemelése, de nem egy basshead cucc.
Rap, tuctuc, metal -> X2HR; jazz, klasszikus muzsika -> HD599SE.#100614Stauffenberg: OneOdio Pro10 + ilyen párnára cseréld le a gyárit (95mm-es kell). Így fog kinézni. Egyik legjobb barátom kaptam ezt a megoldást tőlem, előtte/mellette ő is SHP2500-ast használ(t). Elvileg jó rá a Philips párnája, mert az is 95mm-es, de azzal szarul fog szólni, mert a sima velour párnákkal csak visít. A linkelt párnával picit kevesebb lesz a mély (marad így is elég), meg tisztábban csillognak a magasak. Párnacseréhez van tutorial a Youtubon.
Ha meg bejön/bejött a Cloud2, akkor lehet ugyananyiból kijön egy másik (ha még tart a 16ezer körüli akciója), mintha mókolgatnál. Sajnos olcsóbban nem fogsz kijönni.Superlux HD662-est nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz fityere #100612 üzenetére
A 9500-as. Másnak is volt már ebből az x2hr rendelésből problémája.
Szintén amazonról 599SE esetleg. Erősítő nélkül Hifiman-ek, Beyerek elég kockázatos választás tud lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz iceQ! #100644 üzenetére
A 990pro nyitott, nem félnyitott. Lényegen egyébként nem változtat fél-e vagy nem, ugyanúgy hallasz benne kifelé, mint ahogy behallatszik befelé majdnem minden. Ha jól tippelek, akkor a Bose nem egy mély hiányos cucc, szóval az irány akár jó is lenne, de mérget nem vennék rá, hogy elbírná az X-Fi.
Ha minden áron ezen a vonalon akarnál elindulni, akkor neked is felhívom a figyelmed a még mindíg akciós X2HR-re, ami inkább alkalmas játékra. Egy részről kisebb erővel meg lehet hajtani, később akár PS-hez is jól jöhez ez a tulajdonsága. Ha mégis kell rá mikrofon, egy V-Moda Boompro-val ez a probléma is megoldható, mivel cserérlhető a vezetéke szabvány 3,5-es dugóval.
A 990Pro, vagy az X2HR-nél mélyebb tónusú nyitottat nem fogsz találni, de ha a Bose után mégis kevés a mély, annyiért amibe került, az X2HR-t simán el tudod adni aprón.Zártban meg a többiek majd dobnak be ötletet, mert az ebédszünetem lassan lejár.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz liszi70 #100646 üzenetére
Ha eredetileg textil volt rajta, akkor a műbőrt inkább nem erőltetném. A párnát levéve a kagyló pereménél célszerű a méretet lemérni. Ha közelítesz a 8X10cm-hez, az Audio Technica M-es sorozat méret, ahhoz meg van minden, mint a búcsúban. 1-1mm eltérés még belefér, de inkább kisebb legyen. Annyit enged. Ha nagyobb, akkor elmozog, és aközben ledarálja a "kapaszkodós" részét.
#100647iceQ!: A helyes fórum ITT van. Árában ajánlott a Fiio K5 pro.
#100648krizoli: Túl drága kábelt ahhoz a fejeshez én nem vennék. Ha Sennheiser vonalon akarsz továbbra is maradni, akkor érdemes volna valamilyen gyári jellegű megoldást esetleg.
Alisok jók szoktak lenni pár hónapig. Nekem tovább egyik se bírta.#100649ssj81: Akciós a Cloud Alpha. Jobbat nem tudok 25ezres keretben.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Jim74 #100666 üzenetére
Én ezt rendeltem. Már elvileg már itt van a postán, várom a kézbesítést. Utána meg tudom mondani, hogy tényleg az-e, aminek látszik.
Fejpántra meg ilyet. Túl sokat nem költenék rá, mert ha már el kezdett lemálni a műbőr, akkor már nem sok van hátra a csukló törésig. Arra is kitaláltam valamit, el is kezdtem, de még kísérleti szakaszban van. Addig is marad Darvinya megoldása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest