Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz bigmasterg #3966 üzenetére

    Itt van egy lengyel összehasonlítás a két fejhallgatóról Orpheus-al kiegészíve (de a Sennheiser erősítő a Stax-hoz nem igazán illik) és van még külön az Omegáról is (Google translate-el nagyjából érthető).

    Sokat nem tudok hozzátenni, a K1000 egy külön élmény a hátrányai ellenére és jó volt hallani hogy egy ilyen viszonylag olcsó rendszerből is ennyire tisztán szépen és dinamikusan tud szólni. Más fejhallgatónál nem tapasztaltam hogy a zenének ennyire "ereje" lenne vagy hogy a virtuális térnek nem érezni a határait. Újfent kísértés, hogy majd egyszer legyen egy Sigma-m de valószínűleg nehéz lenne megszokni a legmélyebb és legmagasabb hangok hiányát.

    Az SR5 Gold nem volt annyira lefogva az adapterrel és a CEC-vel mint ahogy azt gondoltam, a mélyek kicsit jobban ki voltak emelve de Stax-hoz képest meglepően ütősek voltak.

    A Mytek jól passzolt mindkét fejhallgatóhoz, főleg a K1000-hez ami a Lavry-val már túl világos, nem könnyű eltalálni az egyensúlyt.

    A nap későbbi részében még volt alkalmam összevetni a Lavry DA10-et a DA11-el (mindkettőt Halide-vel) és meglepő módon a DA11 jobb, tisztább volt némileg pedig csak a zajszint csökkent kicsit a gyártó szerint.

Új hozzászólás Aktív témák