Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz SsPL711 #29286 üzenetére

    Ha pl. árnyékolt a kábel, tehát koaxiális, akkor a magasabb frekvenciák már hullámjelenségeket mutatnak, és ez a hatás kábel hosszával egyre erősebb lehet a végén. Van aki emiatt két kellően vastag csavart érpárra esküszik, van aki lapos kábelre és így tovább... A belső összekötő erek (ami minőségi fejesnél jól meg van csinálva) rövidségük miatt nem szólnak bele annyira a hangba, akkora áramsűrűséggel meg nem kell számolni fejesnél, hogy a hozzávezetés keresztmetszete szűk legyen szvsz.

    (#29285) Bobrooney: Pl. iBasso DX50, de itt a topikod.

    (#29287) prokxy: Kérdés, hogy nyitott fejes szóba jöhet-e. Azok általában jobb térrel rendelkeznek, mint a zártak. Ha igen, akkor pl. Supelrux 681 EVO, Takstar Hi2050, vagy külföldről Audio-technica AD500X.

    Ha zárt kell, akkor ami jó térrel rendelkezik a sztereó fejesek körében (gondolom leesett, hogy itt X.1-et nem fogunk ajánlani) az pl. Takstar Pro 80, vagy ennek a mikrofonos változata a Qpad QH-90 vagy HyperX Cloud néven vehető meg. Néha ki lehet 30 körüli akcióban fogni AKG K551-et ez így nagyon megéri, lényeg, hogy jól zárjon a párna a fejedre (ki kell próbálni vásárlás előtt)(ez kb. mindegyikre igaz)

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák