- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz HUNorbert #36775 üzenetére
Ha te sem tudod megfogalmazni, hogy milyen irányba akarsz fejleszteni akkor szerintem felesleges fejleszteni. Azon kéne elgondolkodnod, hogy mi az a szituáció, amit a jelenlegi cuccoddal nem tudtál megoldani, vagy pontosan mi a gond a jelenlegi felszereléssel és akkor ezt kéne megfogalmaznod.
Az 55-250-et én semmire sem tartom alkalmasnak, de itt majd megcáfolnak, a 10-18-at videózásra használtam, meg beltéri szobafotózásra, meg épületek fotózására amíg el nem adtam, mert kellett a pénz és ez találtatott a legkevésbé használt objektívnek.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Terapeuta
őstag
válasz HUNorbert #36775 üzenetére
Kicsit ráerősítve az előttem szóló(k)ra: kényelmesen tudod használni a jelenlegi vázadat (FF vázak nagyobbak))? Mit szoktál fotózni? Kültérben turistáskodni, vagy beltérben vakuval, vagy vaku nélkül? Mennyire szereted a hátteret mosni? A témáid statikusak, vagy inkább mozognak? Szoktál nyomtatni? Zavar a jelenlegi rendszereden a zaj? És a jelenlegi objektíveddel volt, amit ne tudtál volna lefénykézeni (mert a 18-135 egy nagyon jó átfogás szerintem APSC (na ott az alja kicsit szűk) és FF-n is)? Ha volt, mi volt az? Mozgókép szempont?
[ Szerkesztve ]
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest