- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratman
tag
"Nálam két WIND is járt rövid időre és csak jót mondhatok róla."
Valaki viszont írta korábban, hogy az EEE-vel összehasonlítva sokkal gyengébb a wifi érzékenysége. Erről van tapasztalatod?
Mert mivel alapvetően netbook-okról van szó, ez az egyik legfontosabb paraméter (szvsz). Én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen valamiben gyengébb az egyik gép mint a másik, viszont stabilan és jól lehessen vele wifi-n a netre kapcsolódni.
-
kapcs-ford
őstag
Van laptopom és van egy Aspire one netbook-om is és ez a netbuki második laptopnak való, hurcikázni egy 3kilós 300ezres gépet nem kellemes pláne ha utazni megyünk és csak netre,filmre, képek etc-re használnánk, mellesleg a repcsin sem kényelmes egy nagy 15,4-es laptop. Persze hozzá kell tenni hogy volt olyan időszak mikor csak az Aspire One-om volt és azt kellett hogy használjam, egy 20"-as kijelzőre volt kötve és átlagos dolgokra - amikre a userek 90%-a használja a duálprocis gépét- megfelelt.
Ez pedig baromság:
"Ezek csak rohangálós villantós játékok egy rendes géphez képest."[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
Wajk
addikt
hát én speciel ezeknél nagyobbat meg nem cipelnék magammal. Otthon van szgép. Egy netbook meg szerintem tökéletes hurcigálós netezős, dolgozgatós 2. gépnek. Laptop sok ismerősnek van én is használtam, de értelmét nálam nem nyerte el.
Akinek, ami, természetesen kompromisszum az van, de szerintem nem mind1, hogy 1,5 vagy 15kg-ot cipelsz.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Cyrin
addikt
Tulajdonképpen én is ezt íram korábban, hogy az igényekhez kell megfelelő laptopot választani, és nem a legolcsóbb netbookra ráuszítani az olyan igényeket, amit nem várhatunk el tőle.
Akinem az igényeit lefedi ez a gép, (és nagyon sokan vannak ilyenek) azok tökéletesen elégedettek lesznek vele, mint én is. Nyilván HDV videót nem fogok nekiállni ezen szerkeszteni, arra ott van az asztali gépem. Na de őszintén, pl a HDV video szerkesztés pl nálam nem mindennnapos feladat, a netezés meg igen, játék meg nem érdekel (max a Düne2 ) innentől az esetek 80%-90%-ában elegendő a netbook, első laptopként is.
Másrészt aki ide írogat, és játszani akar, fótót és videót szerkeszteni stb, az a laptopot vásárlók kisebbségi hányada, az emberek többsége valójában netezésre, szövegszerkesztésre használja a gépét, és ők jelentik az igazi célcsoportot, és az ő szemszögükből teljesen felesleges volt a teljesítményhajszolás, a duplaprocis gépek, stb. jó drágán, nem használták ki.
-
doc
nagyúr
ez a topic nem arrol szol, hogy meseljuk el, milyen szar a netbook, hanem arrol, hogy aki azt akar venni, melyiket valassza, jo lenne nem eltevedni
egyebkent meg hany filmet neztel meg rajta?
en gyakorlatilag 5 evadnyi x-aktakat, minden heten az aktualis sorozatreszeket (atlatis, eureka, prison break, tscc, stb), es hidd el nekem, remekul hasznalhato
kenyelmesen lehet agyban fekve, ejjeliasztalra rakva nezni, repulon meg epp hogy elferek ezzel is, a nagyobb notiman elo sem veszem a gepen, kinyitni sem tudnam normalisan
neha latom, ahogy masok probalnak 15-os notikat hasznalni, hat szanalmas ahogy a nyakukba veszik hogy elferjen valahogy
kozepso ulesen ulve meg teljesen lehetetlen hasznalni (mondjuk aki nem ablak melle akar ulni, az megerdelmi )mellesleg rendes laptop nincs 3 kg.
az en R61i Thinkpadem szerinted miert nem rendes laptop?Cyrin:
Dune 2 isten jatek, ha nem lenne olyan nehezkes az egysegek kijelolese, verhetetlen lenne a mai napig!
remelem csinalnak hozza olyan engine remake-et mint a warcraft 2-hoz[ Szerkesztve ]
-
Tuco Ramirez
őstag
Azért egy telefon kijelzőjét és egy netbook 9-10"-os TFT-jét ne vedd egy kalap alá. Ha hordozható DVD lejátszókat árulnak 7"-os kijelzővel, akkor egy netbook is megfelel filmnézésre.
Az asztali gépet nem váltja ki, de a "nagy" notik (azoknál az alkalmazásoknál, amire a notikat a felhasználók többsége valóban használja) helyett a legtöbb esetben simán megteszi egy netbook is. Viszont azoknál olcsóbbak, sokkal könnyebb hurcolni, és az aksiidejük is felülmúlja a nagy notik többségét. Nem véletlenül van ekkora sikerük a netbookoknak, hidd el.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Autós topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Thinkpad E14 Gen2 14" FHD IPS i7-1165G7 Iris Xe G7 16GB 256GB NVMe magyar
- 17" HP ProBook 470 G5 (Core i5-8g / 16GB / 120GB/ 17,3" FullHD IPS/ GeForce 930MX 2GB) ÁFA gar
- Egyszerű használatra laptopok eladóak
- Dell Latitude E5530 Core i5 3230M /8GB RAM / 120GB SSD / FHD 1920x1080 / Windows 11
- Sony VAIO laptop VPCEB3S1E, I5, akku nélkül + kell bele alaplapi elem
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest