Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok!
Igazából csak tájékozódni szeretnék.Munkám miatt szükség volt,hogy robogót vezessek(125 innova),leraktam rá a vizsgát.Előtte sose motoroztam,de megkedveltem a fél év alatt.Igazából leginkább az új munkahelyemre szeretném majd bejárni motorral(városban,de kirándulás vidékre),amikor az idő engedi.Egyéb esetben tömegközlekedés.De nem ismerem a költségeket és a motorokat és tudni szeretném mekkora beruházással járna ez.Ha nagyon sokba,akkor kocsi inkább,de az fenntartani szintén drágább.
-125 kicsi volt már,helyette valami nagyobb kéne és használt 250-600-ig(MTZ,Honda).Milyen árban van és mennyire megbízhatóak?
-Autópályára fel lehessen menni vele,de nem donor akarok lenni
-Nem kell verseny motor,de chopper sem,a kettő között.Félaautomata vagy manual.Robogó nem vonz
-Védőfelszerelés mennyibe kerül?
-Mennyit fogyaszt a motor?
-Fenntartás milyen költség jár /év (gumi,olaj,kopó részek)Jogsim az angol,csak 125-re van meg.Néztem itthon vizsgaárakat,de lehet Angliában sem drágább és az angol jogsim az megmaradna
Motor 150K
Ruha 100K
Vizsga 50kSajna nagyon úgy számolom,hogy min 300k és reális lesz belőle 400k,mire meglesz minden.GOndolom nem tévedek ezzel nagyot.Viszont ennyiért egy kis kocsit tudnék venni használtan,ami praktikus.
Ti hogyan látjátok ezt? -
addikt
Tudnál árakat is írni a motor kategóriákra?Kíváncsiságból,mi mennyiért lenne,bár bringám van,amit magam építettem és így lett 70k,semi teleszkóp és míg így sem tökéletes Viszont egy robógoval már nem biztos,hogy sokkal jobban járok mint biciklivel.
De úgy tünik ennyit nem fog ez nekem megérni.Akkor inkább egy kocsi,ha már 400k-ba fáj.
-
addikt
-
addikt
válasz DigitXT #33884 üzenetére
30 éves de még felismerhető mi volt eredetileg Mai dolgokról ez kevésbé mondható el.Nem mindig rosszak a régi dolgok.Csak a motor lehet az Fogyasztói társadalom van sajna.De mennyire utálom
Volt munkatásam nagy motoros,neki volt régi motorja és mindig mesélte,hogy nyáron merre volt túrázni.Sajna nem tartom vele a kapcsolatot.
De azt hogy ennyire megbízhatatlan lenne azt nem mesélte.Családnak is egy 24 éves fiesta-ja van és naponta használják.Osztrákból hoztuk,110k+papírok.Ehhez képest a motor drágább.mf: Jó,de azt magam építettem.MT alapon,de csak 12kg körül van Ja és új.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest