- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz KoVee84 #22099 üzenetére
Most arról beszéltünk, hogy azért, mert van kint egy olyan rokonod, aki nem közvetlen szülő, attól az még nem jogosít fel, hogy te kimenj és ott dolgozz akárhol. Nem úgy van, hogy intéz neked egy állást pl. egy autómosóban, aztán már pecsételik is a vízumot. Akkor mindenki kint lenne már. Bonyolultabb ez annál...persze ha a céged intézi stb, vagy olyasmit tudsz, amire kint nincs megfelelőbb ember (ezt bizonyítani kell, hogy pontosan miért is), akkor az teljesen más. Pl. bébisintérnek is egyszerűbb kijutni
De most nem erről beszéltünk, hanem a rokoni alapokról.Vendigo: elkeserítelek, az a havi 1000 az lószar odakint (MOD: ha önállóan kell megélni). Ha heti, az már jó
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
TommyGun
őstag
válasz KoVee84 #22099 üzenetére
Én 1 dolog miatt nem tudnék soha külfödlre menni, az pedig a család. Nemrég átéltem egy testvérem elvesztését és nem kívánom senkinek hogy ezt át keljen élni úgy hogy több ezer kilóméterre van és napokig tart mire hazajut a családhoz. Ezeket nagyon át kell gondolni mielött belevág az ember ebbe. Én inkább élek szerényebben de amíg itt a család addig sehova.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest