- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz vendingo #13832 üzenetére
"Engem nem érdekel, ha anyáznak az utcán, hogy hangos. Legalább tudom, hogy látnak."
A szokásos frázis, ami ráadásul sok szempontból téves.Max azok anyáznak, akik tényleg hallanak, de azok nem autóban ülnek (max cabrióban). Tényleg rohadt hangos dob kell ahhoz, hogy észre vegyenek az autóban ülők.
Saját tapasztalat, ha autóval vagyok, csorog a sor, fel van húzva az ablak, plusz még normális hangerőben szól a zene (plusz az autón is hangosabb kipuff van), rohadtul nem veszem észre jobban azokat a motorokat, amik hangosabbak (kivéve fúrt egyhengeres szutykok üveghangon). Az egyetlen megoldás a tükrök figyelése, akkor látom, egyébként meg nem, max ha mellém ér.MOD: ha neked van jogod hangoskodni, akkor az autósoknak miért nem? Nekem is Corsa van, jó? Nyitottabb katalizátor (teljesíti a normát, E jelzésű), nyitottabb középdob (E jelzéssel), Remus Wild Label dobbal...hangos, de ez is E jelzésű Mindez azért, mert már minden gyári kirohadt már alóla (középdob kétszer is), és ha már cserélni kellett, akkor normálisabb cuccokat raktam fel. Mondjuk nem is tolom tiltásig városban.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest