Hirdetés

Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz Heimdallr75 #5093 üzenetére

    OK feladom én is. Hiába írja le az ember hetente, egy hetet nem tudnak az emberek visszaolvasni olyan miatt ami érdekli őket (keresőről nem beszélve).
    Innentől csak olyanra próbálok reagálni ami még nem hangozz el, vagy csak egy RTFM lesz és abból tudni hogy kevés visszaolvasással megtalálható ;)
    Béke van emberek de tényleg majdnem napi szinten hangzanak el ugyanazon kérdések
    .

    A nightly-król még annyit mert mindig kérdés melyiket. Szerintem a legfrissebbet, mert már egy ideje készítik őket és nem sok változás van egy egy verzióban, aztán 2-3 verzió felrakása után mindenkinek kiderül mennyire stabil a saját beállításaival.
    Mivel nightly (de ez még az RC-re is igaz) 100% stabilitás nem lesz minden telefonnál hiszen azért nem stable kiadás mert még fejlesztés alatt van. Akinek mindenáron stabil telefon kell annak a gyári 2.2.2 bőven elég. Aki meg szeretne többet/gyorsabbat még ha elő is fordulhat bug (nem sok és nem mindenkinél) az meg nyugodtan használjon nightly-t.

    "a biztos csak az adóhivatal" :D
    "lassan 3 hónap tapasztalat után mondom szinte napi frissítéssel semmi gond vele." dettó - csak nálam még nincs egy hónapos a Defy

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Aktív témák