- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz TheProb #15220 üzenetére
pla nyomtatás vagy más tárgyhűtőt igénylő anyagnál a levegő hűvösen tarjta. A tanrantulához sokáig ilyen dual megoldást használtam, aztán egyik oldalát le kellett vágnom, amikor egy nagyobb nyomtatáskor útban volt
Viszont abs nyomtatáskor, amikor a tárgyhűtő állt, akkor kissé lekonyult. Szóval abs-ből nyomtattam másikat. Kisebb, alancsonyabb dolgokat még viszonylag tűrhetően lehet abs-ből nyomatni úgy is, ha nincs befedve. Meg cura esetén experimental részen van olyan pipa, hogy nyomtasson kerítést a tárgy köré, hogy jobban tartsa a meleget, kicsit segít.
Aztán amikor v6 klón váltásra készültem, akkor váltottam radial fang-ra, egy ventis, jobban célzott levegővel. Ezt is abs-ből.
Hát, első körben én egy alap készletet egy helyi vasműszaki boltban vettem, de volt vagy 6 ezer forint darabra véve a csavarkészlet (a leggyakoribb méretekből, anyákból, alátétekből 20-20 db) és mégcsak nem is volt minden. T / v anyát nem is ismerték. Aztán aliról vettem még pár csomaggal ezt-azt.
m2.5 készletet innen [link], saválló m2 m3 m4 anyákat innen [link] (100 db meglepően kicsi csomag), T nut-ból m3 m4 m5 innen [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest