- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Askformore
senior tag
Sziasztok!
Amd Athlon II X3 3,2Ghz proci, és 4GB Kingston HyperX Blu 1600Mhz ram mellé milyen videokarit ajánlotok 720p játékra?Köszi!
-
Askformore
senior tag
Sziasztok!
Erről az új szériáról, illetve erről a típusról mit érdemes tudni? Erősebb egy 7770-nél?
Radeon R7 250 1024MB D5 GV-R725OC-1GI ?
-
Askformore
senior tag
-
Askformore
senior tag
-
Askformore
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen 400 wattos KUSSOLSZ! tápom, a kérdésem, hogy egy 7790 2GB-ra, vagy esetleg egy 650TI Boost 2gb-ra elég lenne? A procim csak egy Athlon II X3 3,2 Ghz. Köszi!
-
Askformore
senior tag
válasz Mr. Erikszon #34796 üzenetére
Nekem 9500GT 512mb van, és a mai játékok 70%-át minimumon se viszi rendesen Mondjuk egy Heroes 6 közepesen elfut, és ez nekem a lényeg
-
Askformore
senior tag
A gigabyteos 7790 hűtéséről mit tudunk? Porszívó? Gagyi?
-
Askformore
senior tag
-
-
Askformore
senior tag
Sziasztok!
Megvettem az [ASUS 7790-esem], gondolom leírom a gyors tapasztalatokat. Egyelőre a Heroes 6-ot próbáltam és a Cod Black Ops 2-t, meg egykét régi játékot (UT3). Attól féltem kevés lesz a proci, ami egy Athlon II X3 3,4 Ghz-en, de a COD BO2 fullHD-ben, 8x-os élsimítással, minden maximumra állítva 35 fps-sel fut, tökéletesen játszható. A Heroes 6 sem egy mai darab, de minden gördülékeny max beállításon is. A Gpu-Z szerint a kártya kihasználtsága 99% játék alatt, Cod-nál 62 fokra ment fel a hőmérséklet (mennyi a maximum elfogadható?). Ezek szerint nem kevés a proci? Persze az igazi erőpróba a BF4 lesz, este kipróbálom azt is. A kártyának egyébként semmi hangja, észre sem venni, hogy pörög a venti. A nyákja rövidebb mint a Sapphire-é, de tesztek szerint ugyanazt tudja, csak az Asus 500 Ft-tal drágább volt, és +1 év garancia jár hozzá. Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve!
Ugyanitt 9500GT 512mb GDDR3 és Never Settle Forever kupon eladó
-
Askformore
senior tag
Segítsetek!
Asus 7790 1gb, Athlon II X3 3,4Ghz, 4gb Ram
Új a VGA, BF3-at próbálom, fraps szerint ultrán 40-45 fps, highon stabil 60. Viszont, amikor forgatom a kamerát, olyan, mintha a textúrák késve követnék a kamera mozgását, néha ugrálnak, mindegy milyen felbontáson próbálom. Ez mitől lehet? Proci kevés? Vagy más a gond? Köszi!
-
Askformore
senior tag
Sziasztok!
GTX 760 Ti, 7950 vagy R9 270X-et ajánlotok? 40 körül keresnék kártyát, lehetőleg garival.
Köszi!
-
Askformore
senior tag
Sziasztok, 10-12 ezer forintból milyen használt VGA-t érdemes venni? Szeretném kihozni ebből a keretből a maximumot, nem ártana, ha eldöcögne rajta néhány játék.
Köszi!
-
Askformore
senior tag
Sziasztok,
mondjatok légyszi valamilyen tesztprogramot, amit lefuttatva kiderül, ha valami nem klappol a kártyával!
Köszi!
-
Askformore
senior tag
Sziasztok,
nem vagyok nagyon képben VGA fronton, és nem is aktuális egyelőre, csak tapogatózok, hogy mi lenne a megfelelő választás. Év vége felé tervezek beruházni egy HTC Vive-ra, aminek az ajánlott gépigényében egy R9 290 VGA szerepel AMD fronton. Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni? R9 290X elég lesz hosszabb távon? Nvidia és AMD oldalon is érdekelne, hogy melyik kártyák viszik el a Vive-ot, amelyek valamennyire időtállóak. Használt, garanciás VGA-t tervezek majd venni, 70-80 körüli összegért (nem baj, ha olcsóbban kijön).
Jelenleg R9 270X Toxicom van egy FX6300 procival, teljesen meg vagyok vele elégedve, de a Vive-hoz kevés lesz, legalábbis a VGA biztos. A prociról mi a véleményetek? Meg tudna hajtani kis húzással egy erősebb VGA-t?
Köszönöm a válaszokat, és elnézést a regényért, rövidebben nem sikerült
-
Askformore
senior tag
-
Askformore
senior tag
válasz gtamate2 #86151 üzenetére
Köszi mégegyszer. Jelenleg 4ghz-en megy, egyelőre nem volt szükségem rá, hogy feljebb rakjam, ehhez a VGA-hoz nem kell. Szóval két választásom van, vagy alaplap és proci csere a Fury/1060 mellé, vagy hagyom így, és meglátom elég-e a Vivenak a 6300 még feljebb húzva.. Ez utóbbi olcsóbbnak hangzik, maximum nem megy minden maxon gondolom..
-
Askformore
senior tag
válasz gtamate2 #86154 üzenetére
Tehát akkor egy I5 6400 + R9 Fury/1060 + új alaplap.. ez így drága mulatság lesz kártyára kb 50-et rá kell dobnom, procira 20 körül, lappal kb kijövök egálba (Asus M5 A97 R2.0) remélem + ugye a Vive.. majd október vége felé visszajövök azért kérdezősködni.
Köszönöm a segítséget harmadszor is
-
Askformore
senior tag
Amúgy a jelenlegi Sapphire R9 270X Toxic 2GB-om és egy GTX 1060 6GB között mennyi FPS különbség van, ha mindkettőt kihatja a megfelelő proci? Van erre valami benchmark, grafikon, mérés, bármi? Fogyasztás különbség is érdekelne.
-
Askformore
senior tag
Köszi a válaszokat. Még egy kérdés, a GTX1060 3GB vs 6GB között van lényegi különbség? Mire kell ennek a kártyának 6giga VRAM?
-
Askformore
senior tag
Köszi a válaszokat. Még egy utolsó kérdés, RX480 4GB (esetleg 8..) vs GTX1060 6GB? FPS, fogyasztás?
-
Askformore
senior tag
Írtátok korábban a kérdésemre, hogy egy GTX1060 mellé kevés lenne az FX6300-am egy HTC Vive-hoz. Itt ez a videó, egy FX6350-nel hajtja a 1060-at, és nem nagyon megy 50% fölé a cpu kihasználtság a VR teszt alatt, míg a VGA végig 98-99%-on fut. Erre van valami magyarázat?
-
Askformore
senior tag
válasz Badtor #86409 üzenetére
Ez esetleg? Azt írták itt korábban, hogy a 1060-ból nem szabad 3 gigásat venni, mert jóval gyengébb, mint a 6 gigás.. Meg linkeltek egy Gigabyteot is 80 körül, de nem találom hirtelen.
Rámentem a PCX-es linkre, és a 3 gigásat hozza elő.. furcsa is volt, hogy ilyen olcsó
[ Szerkesztve ]
-
Askformore
senior tag
Meg tudja mondani valaki, hogy a Gigabyte 1060 6GB-ok miért kerülnek ennyivel kevesebbe, mint más márkák ugyanilyen kártyái? Valami biztos nem stimmel vele, mert tele van a Hardverapro 1 hónapos eladó Giga 1060-akkal...
-
Askformore
senior tag
válasz schawo #87461 üzenetére
Most per pill lehet, hogy csak 1 db van, de már nézegetem őket egy ideje, és volt, hogy több is volt fent egyszerre, és mind 1 hónap után vált eladóvá.. gondoltam van velük valami, hogy megveszik gondos előkészületek, és utánajárás után, majd egy hónapra rá mehet a piacra...
[ Szerkesztve ]
-
Askformore
senior tag
A GTX 9 sorozatból melyik az, amelyik kb a 1060 6GB szintjén van?
-
Askformore
senior tag
Sziasztok,
RX480 4GB és 8GB közt mennyi különbség van teljesítményben? Valamint, a 1060 6GB éri meg jobban, vagy az RX480?
Még egy kérdés, gtx970 4gb és a 1060 6gb közötti teljesítménybeli különbségek is érdekelnének.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Askformore
senior tag
Sziasztok,
sajnos ahogy látom felmentek a videokártya árak.. Karácsonyra szeretnék egyet, de nem tudom melyik legyen. Az biztos, hogy 1060-as kell a TDP miatt, 90 körül. Amiket találtam:
GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 6GB GDDR5 192bit (GV-N1060WF2OC-6GD) -93e
MSI GeForce GTX 1060 OC 6GB GDDR5 192bit PCIe (GTX 1060 6GT OC) -91e
MSI GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 192bit PCIe (GTX 1060 ARMOR 6G OCV1) -96e
Inno3D GeForce GTX 1060 Gaming OC 6GB GDDR5 192bit (N1060-1SDN-N5GNX) -90e
MSI GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 192bit (GTX 1060 6GT OCV1) -92e
Gainward GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 192bit (426018336-3712) -89e
ZOTAC GeForce GTX 1060 AMP! Edition 6GB GDDR5 192bit (ZT-P10600B-10M) -95e
Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 192bit (NE51060015J9D) -90e
Palit GeForce GTX 1060 JetStream 6GB GDDR5 192bit (NE51060015J9-1060J) -92e
Ezek közül gondolom a Giga a nyerő, bár ez a Zotac és a Palit Jetstream is szimpatikus. Melyik éri meg legjobban? Van ezek között olyan, amelyik teljesítményben elmarad a többitől, vagy esetleg ami sokkal jobb a többinél?
Valamint van aprón Józsi garival 95 körül MSI 1060 GAMING X, ez külsőre is nagyon tetszik (plexis a házam, jól mutatna benne). Melyiket ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
Askformore
senior tag
válasz Askformore #91225 üzenetére
Leszűkítettem a kört erre a Gainward 1060 Phoenix 6GB karira. Jó választás? vagy inkább a Giga Windforce?
-
Askformore
senior tag
válasz TechN7ne #91233 üzenetére
Hát.. 90 körül jelenleg csak a giga van meg ez, aminek van backplate-je, jónak tűnik a hűtése, és nagyjából jól össze is van rakva. A színe most másodlagos, úgyse látszik a gépbe rakva, csak a fekete hátlap meg a led az oldalán, ami szintén mindkettőn van. Teljesítményben viszont nem tudom milyen a többihez képest a Gainward, külföldi tesztoldalakon jókat olvasok róla. Valószínű ez lesz, csak gondoltam bekérdezek, hogy van-e bármi típushibája, ami miatt nem ajánlott.
-
Askformore
senior tag
Itt is ez a VRM téma.. nem nagyon figyeltem ezt eddig, megmondom őszintén. Egyébként 4 fokkal melegebb a teszt szerint, mint az MSI GAMING 1060-asnál, ami meg a másik "népkártya" a giga 1060 mellett. VGA-nál is gondolom hasonló problémákat okoz, ha túlmelegszik a vrm, mint az alaplapnál, elkezd droppolni? Itt mennyi a még elfogadható maximum hőfok?
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Ukrajnai háború
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Msi gtx1650 4Gb , low profile
- Eladó Gigabyte Radeon RX 6750 XT GAMING OC 12G videokártya (GV-R675XTGAMING OC-12GD)
- Gigabyte GV-N1030OC-2GI VGA kártya AkciÓ!
- ASUS GeForce GTX 1060 OC 6GB GDDR5 192bit (ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING) Videokártya
- ÚJ! BONTATLAN! GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti SUPER AERO OC 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV + 1 ÉV GYÁRTÓI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest