-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz szasanyi #123394 üzenetére
Csak kis kieg, olyanokat írtam, amik elvileg viszik a 4K Youtube-ot. Kerestem a Netflix 4K feltételeit, de nem találtam. Polaris elvileg oké, mert megkapták a PlayReady 3-ag (bár az Nvidiás link után már ebben sem vagyok biztos, hogy mindegyik Polaris oké). Biztos jók a GTX-ek is, csak nem tudom, hogy kell e hozzá a 10xx széria, vagy elég az újabb Maxwell is.
mod: Nvidia oldalán egy ilyet találtam, ez nem túl jó hír.
To enable Netflix UHD playback, the following is required:
NVIDIA Driver version 387.96 or newer driver. No older GeForce driver will support this functionality at this time
NVIDIA Pascal based GPU or newer, GeForce GTX 1050 or greater with minimum 3GB memory
HDCP 2.2 capable monitor(s). Please see the additional section below if you are using multiple monitors and/or multiple GPUs.
Microsoft Edge browser or Netflix app from the Windows Store
Microsoft Windows 10 Fall Creators Update (10.0.16299 Build 16299 or newer):
https://support.microsoft.com/en-us/help/4028685/windows-10-get-the-fall-creators-update
Approximately 25Mbps (or faster) internet connection.Szerintem elég zavaros ez már, kérdezz be az UHD lejátszós topicba inkább, hogy mi a minimum, ami elég a célra.
[ Szerkesztve ]
solfilo
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest