- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz Derek V. #66297 üzenetére
A 750ti azért megy ilyen áron mert még új kártya, viszont a teljesítmény/fogyasztás mutatója kiemelkedő. Kb a sima 660 alatt van 10%-kal A 750ti-t kényelmesen kihajtaná, de talán egy 660-at is. Amd oldalról mehet a 7850 mint alternatíva.
Az a 225w további.. az azt jelenti hogy plusz tápcsatlakozót kell beletenni tehát nem elgenedő a pcie sín által leadott.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
Czimby
addikt
válasz pittbaba #66293 üzenetére
Szerintem egy 750Ti jó lenne és akkor nem is merítetted ki a kereted kb 50%-al erősebb mint a 7790-ed.
Az apróban van most Gainward gyári tuningos nagy hűtős 750Ti sok garival 35-ért hirdetve.
Ez még pluszab kb 5-10%-al erősebb mint egy sima 750Ti.A mostani karidat eladod 20körül, és alig kell rápótolnod.
Persze ha ragaszkodsz az 50k-s keret kimerítéséhez van rengeteg más lehetőséged.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
bolygo85
tag
Sziasztok
Vga-t szeretnék venni ebbe a konfigurációba
CPU: Intel Xeon E5430 @ 2.66GHz
Ram: CSX 2x2GB 1066 Mhz
Táp: Chieftec 400W GPS-400-A8
Lényegében az érdekelne mi a max amit ki is tudnék használni,nvidia amd mind1.
Vive cum honore, mori cum gloria!
-
misi021
tag
Szerintetek az MSI R9 280X helyett ez jó ?
[link]Csendes működéssel bír ? Jó teljesítménye van ? ASUS elvileg csendes de nem tudom biztosra azért kérdem
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Gabson730
tag
Sziasztok!
Egy speciális kérdésem lenne:
Ismerősöm alaplapjában levő Asus EAH2600XT-256M ddr3 videókártya valószínüleg hibás venni akar most egy újat de nem tudja hogy bele fog-e passzolni úgy hogy az újabb kártyák már pci express 3.0-ak meg direct x10 helyett 11-ek ?
Érdekes hogy az alaplapjába nem működött egy hasonló asus gef 7600 gt és fordítva..
Alaplapja: szerver alap: Supermicro X7DA8Köszi előre is !
-
Wiz Khalifa
veterán
Ha 280X-et akarok venni és újat a kettő közül melyik jobb?
Melyik halkabb, és melyik "minőségibb"?
GIGABYTE Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 384bit PCI-E (GV-R928XOC-3GD)
Sapphire Radeon R9 280X TRI-X 3GB GDDR5 384bit PCI-E (11221-20-20G)Ha használtan venném akkor Gigabyte-ot vennék mert vagy az vagy a Sapphire Dual-X van sok használtan. És a Dual-X nem kell.
Szóval melyik jobb?
Illetve a fentebb linkelt Tri-X-től mi a különbség ehez képest? Melyik Sapphire jobb? [link]
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Wiz Khalifa #66311 üzenetére
Szóval összeszedtem.
A kettő közül melyik jobb ha a Sapphire-t nézzük? Illetve mi a különbség?
SAPPHIRE TRI-X R9 280X 3GB GDDR5 OC (UEFI)
SAPPHIRE VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 TRI-X OC WITH BOOST (UEFI)Smoke some weed nigga!
-
Gabson730
tag
válasz Wiz Khalifa #66311 üzenetére
Minőségibb MSI, Asus
-
Wiz Khalifa
veterán
-
gtamate2
veterán
válasz Wiz Khalifa #66314 üzenetére
Mindkettő Tri-x, csak a második vapor-x is egyben.
Szerintem elhanyagolható a különbség, a vapor-x technológia lesz a diffi ami elméletileg: "SAPPHIRE’s innovative Vapor-X cooling technology allows products to run not only cooler but also much quieter. A Vapor-X product means a virtually silent gaming experience and more headroom to explore performance tweaking !
"Az hogy mi a valós különbség én nem tudom, a topicjában kérdezz rá, de a kettő közül szerintem bármelyik jó vétel, az msi, asusokat hanyagolnám.
*Sn0w
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Wiz Khalifa #66312 üzenetére
Ha a Sapphire még mindig csak 2 év garit ad, akkor én más márka mellett döntenék, az eladásnál is számít.
-
gtamate2
veterán
válasz BomiBoogie #66316 üzenetére
Viszont eladásnál számít a hűtés is és az pedig köztudottan a sapphireoknak a legjobb, a piacon is az a legkeresetebb szóval én maradnék annál.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz BomiBoogie #66318 üzenetére
Viszont mivel ez az egyik legjobb minőségű, jól hűtött vramok így a legkisebb eséllyel is hal meg, míg hiába van 3 év garid ha vrm pont 3 év után adja fel a harcot mert nem volt rendesen hűtve. Szóval nálam még mindig a sapphire felé billen a mérleg
Sajnos ezeknél gyakran alulméretezik a vrm hűtést és úgy fel tud melegedni /főleg nem jól szellőző házban/ hogy "öröm" nézni.*Sn0w
-
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #66312 üzenetére
VaporX a jobb. Alacsonyabb hőfok és/vagy csendesebb lesz.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Wiz Khalifa
veterán
Akkor Vapor-X-t veszek szerintem.
És a sima Tri-X-et. A +400MHz miatt.
Gari amúgy eladásnál nem lényeg mert 3-4éven belül nem lesz eladva.
Smoke some weed nigga!
-
Land
veterán
Sziasztok! Nincs valakinek véletlenül elfekvoben otthon agp-agp-s monitor kábele? Nekem is volt több, de már nincs. Hugomnak szeretnék hétvégére szerezni. Ha nem muszáj nem veszek újat. Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Tabort
csendes tag
Sziasztok!
Itt érdemes ilyen karit venni?
[link]Vagy mondjuk GT730 ilyesmi áron boltból megéri? Elfut azon mondjuk egy Witcher 3 normálisan (nem feltétlenül maxon)?
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 5 1600X, ARCTIC COOLING Freezer 33, HyperX 4x4GB Predator DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16PB3K2/8, EVGA GeForce GTX 980 4GB FTW GAMING ACX 2.0, be quiet! System Power 9 600W, ViewSonic VG2236wm-LED, Logitech G502 Proteus Spectrum, Win 10
-
MiklosSaS
nagyúr
Egy ismerosomnek ma delutan megdoglott egy 570-es kartyaja. Sok penze most nincs de ma kellene neki egy vga. Boltba volt es ket kartya kozul kell valasztania.
Sapphire 260X
eVGA 750Mas nincs vagy nem futja. Alkalmi jatekos, FHD kijelzoje van. Tap jobbik fajta 500 w, i3-2100 processzorja.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
GEIL
addikt
válasz rostiron #66344 üzenetére
Nyugodtan megveheted...szépen fog menni vele...nekem még az integrált intel HD4600 is gyönyörűen viszi a full HD 3D filmeket akár 2 képernyőn egyszerre ( 23" LG 3D LED monitor és 42" LG 3D LED tv )...röccenésmentesen.
a kimenetek alapján a DVI-ra dugd a moinitorod DVI-HDMI kábellel....a TV-t meg HDMI-HDMI-vel kösd össze...lehetőleg valami "1.4-es jó minőségű HDMI kábelt" válassz...nemfogsz benne csalódni.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest