- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz fenergie84 #62652 üzenetére
ha most is megeszik a 3-4 gigát a játékok sőt egyesek 6 ot, akkor mit akarsz 3 évig? Lehetetlen, pl procit tudsz venni 3 évre, 4790K személyébe, de VGA-t lehetetlen, inkább csináld azt mint a legtöbben, minden évbe megveszed a top kártyát amit a költségvetésed enged, csak úgy maradhatsz toppon
Xbox One: bandymnc
-
haiiro_o
tag
pcx ről szoktam rendelni. Vannak kis eltérések az árak között .. mennyire megbízható ez az oldal.?
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz fenergie84 #62656 üzenetére
a memória baki miatt is csak ismételni tudom magam, most jelen pillanatba 970-et vennék, csak az a baj hogy egyre jobban kezdenek elkanászodni a kiadók, és szar játékokat adnak ki, optimalizálatlan vackokat, szóval a 100%-ot nem igen érdemes hajszolni
Xbox One: bandymnc
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz fenergie84 #62656 üzenetére
Ebben az esetben neked lehet jol jonne egy 8 gb-os 290X is. Itt nalunk oluan 110K a boltban...a MSI fele kartya.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz fenergie84 #62662 üzenetére
Az baj. Csak azert ment atal a fejemben a 290X 8gb-os kartya, mivel olvasom hogy te 2-3 evre tervezel. A 290X magaban egy eleg eros chip, 8 gb rammal megpockolve jo eselyel eleg lehet arra az idore. A 3-4 gigasok azert meg kerdesesek..nem lehet tudni hogy az idiota jatek fejlesztok mennyire novelik a memoria igenyt.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Nordic
Közösségépítő
Üdv!
Egy gyors kérdésem lenne...GTX970 vagy érdemes kivárni a 4GB-os 960-ak elterjedését? 1920*1200-ra lenne, leginkább játék+film(elsősorban a witcher 3-ra gyúrok ). Egy i5 4670K mellé menne majd a leendő VGA.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz bandi0000 #62665 üzenetére
Oké, csak az ár nem mindegy, mert a 970-nek nagyon nem akar lejjebb mászni az ára, mégis csak több mint 30k körül van a különbözet. Nem tudom megéri-e a plusz pénzt. Sokan szidták a 960-at, hogy keves a 2GB rajta, 4 kellene. Azért gondoltam, hogy megkérdezem, mert nem hiszem, hogy a mostani 2GB-os 960-aktól sokkal drágább lesz, szal a közel 30k különbözet is megmarad, ha nem változik a 970 ára.
-
dirts91
csendes tag
Gtx 970 vásárlás előtt állok de nem igazán tudom melyiket kellene.esetleg ötlet?illetve vélemények a 970 kártyáról?
-
Blade148
csendes tag
Sziasztok!
Új gép vásárlása előtt állok és teljesen elvesztem, hogy milyen vga-t is kéne vennem.
Főleg játékra használnám a gépet. Két monitort kellene meghajtania, de úgy hogy az egyik monitoron játszanék a másikon film, net, stream vagy bármi más futna. Mindkét monitorom full hd-ban üzemel.A konfig:
Alaplap GIGABYTE GA-B85M-D3H
Processzor INTEL Core i5-4440 3.10GHz 1150 BOX
Memória HyperX 8GB FURY DDR3 1600MHz CL10 KIT HX316C10FK2/8
SSD INTEL 120GB 530 SATA3 2,5" SSDSC2BW120A401
Ház COOLERMASTER N300
Táp FSP Raider 550A keret meg max 70K jó magyar forint lenne. A válaszokat előre is köszönöm.
UI: jelenleg amd kártyám van meg vagyok vele elégedve, de úgy hallottam, nvdia jobb játékok alá.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
A jó öreg GTX460 768MB cseréjén gondolkodom egy jó ár/érték arányú középkategóriás kátyára, olyanra mint amilyen a GTX460 akkor volt..
Talán GTX750ti? AMD vonal is jöhet.
Illtve az ajánlott kártyához mennyire lesz elég 6GB ram a játékok alá? A proci egyébként phenom II X4 955.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
papírzacsi
aktív tag
válasz SpongyaBob #62676 üzenetére
A gtx 750ti garival innen a hardveraprórol. Persze cpu tuning kellhet!
2gb ram azért majd mehet.[ Szerkesztve ]
rövid haj,hosszú ész:ez papírzacsi!22+22 régi piros. 634
-
flash-
veterán
vga vásárlás előtt állok.
nvidia mellett a jobb stabilitás és a kevesebb article szól (példa youtube)
amd mellett pedig a mantle.
vajon jövőbe mantle hoz nőni fognak a supported játékok száma?egyáltalán mantle miatt megéri az amd?
-
Coller225
tag
Sziasztok!
Ettől a kártyától tudtok jobbat ajánlani?
Maximum ennyit tudok rá költeni, fontos hogy halk legyen, és jó ár-érték arányút szeretnék.
3 monitorhoz kéne, (2x 1280*1024[2x DVI] és 1920*1080[1x HDMI])
A konfig a következő:
Gigabyte B85M D3H
Pentium G3420
12GB DDR3 1600
XFX PRO 450W
Bitfenix Merc AlphaVagy esetleg AMD vonalon van valami jó alternatíva, ami jobb lenne?
[ Szerkesztve ]
-
Coller225
tag
válasz MiklosSaS #62684 üzenetére
Emellett még olyanokra gondoltam, hogy több kártyáról olvastam már, hogy vacak a ventije,(búgós, esetleg el sem indul, vagy csak szimplán túl hangos, vagy nem lehet leszabályozni).
Esetleg van-e bármilyen köztudott széria hiba, vagy akármi, ami miatt nem érdemes megvenni.Ha nincs ilyesmi.... az ujjam már a megrendelés gomb fölött van
-
Archanon
őstag
válasz MiklosSaS #62633 üzenetére
Hmm, az utolsó szimpatikus, ugyanakkor házat is kéne így újat szerválni, ami megint nem kis pénz.
Létezik olyan 970-es, ami nem 30 centis monstrum, és befér ebbe a gépbe is? Anélkül, hogy kénytelen volna kiütni a merevlemezeket, ráadásul még ssd-t is tervezek.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Archanon
őstag
Igazából ezek között a különböző gyártóktól kiadott ugyanolyan kártyák között van lényegi különbség, azon kívül, hogy többtízezer forintos ingadozás van köztük? Ma meg lehet venni 100-ért, nem szívesen költenék 130at rá...
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
kefe13
tag
Üdv.
G1840 cerka igp és ASUS EN210 közt van különbség ? Eggyáltalán ? Adatlapok szerint az igp nek jobbnak kellene lenje.
Mi a papírforma? (holnap kiderül, csak kíváncsi vagyok)[ Szerkesztve ]
-
peterpal12
csendes tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni,egy játékokra alkalmas,nyúzható vga-ra lenne szükségem, 43ezer forint max ár-ig. A konfig amibe bemenne egy 3,2es i3as 2 magos processzor illetve 8gb ram. GTA 5-öt örülnék ha maximumon tudná futtatni. Jelenleg egy sapphire 583o-as van a gépben 1gb-os,de nem igazán tudtam követni a mostani trendeket ezért nem vagyok naprakész. Előre is köszönöm a válaszotokat.
-
Bjørgersson
félisten
válasz peterpal12 #62694 üzenetére
Ennyi penzert Giga GTX750Ti, GTA V viszont tuti nem fog rajta maxon futni. Vagyis felbontastol fugg, de gondolom fullhd-ra kellene?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Blade148
csendes tag
Sziasztok!
Még egy gyors kérdés. A két kártya közöl melyiket vegyem meg.
MSI N760 TF 2GD5/OC GTX760 2GB GDDR5 PCIE
VAGY
GIGABYTE GV-N960G1 GAMING-2GD GTX960 2GB GDDR5 PCIEGép amibe menne:
Alaplap GIGABYTE GA-B85M-D3H
Processzor INTEL Core i5-4440 3.10GHz 1150 BOX
Memória HyperX 8GB FURY DDR3 1600MHz CL10 KIT HX316C10FK2/8
SSD INTEL 120GB 530 SATA3 2,5" SSDSC2BW120A401
Ház COOLERMASTER N300
Táp FSP Raider 550Köszi
-
Bjørgersson
félisten
válasz Blade148 #62696 üzenetére
960, bar szerintem boven eleg a ket ventilatoros hutes is.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Blade148
csendes tag
válasz Bjørgersson #62697 üzenetére
Köszönöm a válaszotokat!
Akkor már rendelem is
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest