- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Szerintetek jó vétel lehet ez a kártya? Hűtéséről mit lehet tudni?
-
adrian360
őstag
Helló !
van egy régi gépem, Core2Duo E7400 pörög benne 3.2 Ghz-en.
Ehhez milyen vga-t javasoltok, mi az amit max kihajt ez a rendszer ? illetve ha nem is a max, melyik ami ebbe megfelelő, de jó fogyasztású vga ? játékok terén nincs nagy igény, elsősorban starcraft2, diablo3, world of tanks amivel játszok, csak néha próbálok ki valami mást.
a gépen egy ideig még nem tervezek változtatni, teljesítmény szempontjából nekem még bőven megfelel.Köszi
-
Ipadipad
tag
tegnap sikerült vennem egy AMD HD7870 PowerColor 2gb video kártyát
halk
grid 2 minden maxon full hd böven 60fps fölött van és 450w os táp böven elég neki
i5 2400s proci
4gb ddr3 1333mhz rameddig nagyon megvagyok vele elégedve [ 41.000ft ért bontatlanul nagyon megérte ]
csak ajánlani tudom
Passziv 3d monitorommal szeretnék 3d be játszani mit kell ilyenkor beállitanom ? [nem 2d->3D üzemodba szeretnék]
L26bKz
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
HD7770-ről 5k ráfizuval érdemes gtx560-ra váltani? Konfig az adatlapomnál. Illetve 28-30k-ért mire lenne érdemes váltani? (használt garis is jó)Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
tixem
addikt
[link] tetszetős darab
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Ferink
tag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem ezt, de nem írt senki.
Milyen Nvidia kártyát ajánlanátok 20-25k max. árban?
Most egy Gigabyte Nvidia GF 9500Gt 1Gb-os van, elmúlt 3 éves júliusban, úgyhogy fiatalítanék.
A konfigom az aláírásomban.
Minden megy szépen, ennek ellenére az Windows élményindex-ben a vga gyalázatos két értéket kap (4.0 és 6.1).
Játszani nem játszok, netezek, hd filmezés, illetve néha haza hozok munkát (3D cad rendszerek, ProE többnyire).
Előre is köszönöm. -
bandi0000
nagyúr
válasz Ferink #30977 üzenetére
Ebben az árban nem éri meg nvidiát venni, igazából felső középkategóriától éri meg, 7770-et tudsz venni ami sokkalta erősebb azoknál, amit tudnál venni ennyiért nvidia vonalon
and1ao: Tudom, csak szerkesztettem a hsz-t és az a rész kimaradt,mikor írtam hogy legerősebb
Xbox One: bandymnc
-
CoolBoy323
nagyúr
A8-5600K mellé egy 7770 mehet nyugodtan? A legolcsóbb "batmanes" cucc is OK, nem?
Ha bekerülne egy VGA, akkor az IGP ugye automatice "lelövi" magát?
-
kristof123
őstag
válasz CoolBoy323 #30981 üzenetére
Nem lesz semmilyen kábel rácsatlakoztatva. Így nem fog tudni belerondítani a dolgokba.
""lelövi" magát?" Igen.[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz kristof123 #30982 üzenetére
miért, csak kábeles kapcsolattal lehet "rondítani"?
akkor a lényeg, h kikapcsolja magát majd... király, köszi
-
adam973
csendes tag
Sziasztok !
Tuningolás céljából szeretnék beszerezni egy új VGA-t és ahogy elnéztem egy tápot is.
Elsődleges cél hogy az új játékok is fussanak rajta (p.: Bf4;AC4) zökkenő mentesen erre kb. 60k-t szánnék.
Eddigi konfig:
-CPU: AMD Athlon II X4 635 dobozos Socket AM3
-RAM: 4 GB 1600 MHz DDR3 RAM Kingmax
-VGA: Asus Radeon EAH5670
-Alaplap: ASUS M4A77TD
-Merevlemez: Caviar Blue WD 5000 AAKS 500GB
-Táp: Codegen 450W 12cmAmiket eddig kinéztem az egy HD770; HD7790; HD7850 bár nyitott vagyok mindenre.
Tápból nem sokat kutakodtam egy FSP Hexa 500-t találtam. Nem tudom hogy elég-e az 500w vagy már 600w felé kéne bővíteni ?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
ST05
őstag
válasz adam973 #30984 üzenetére
hd-ra a 7850-et , ha kissebb a felbontid akkor elég a 7770-7790,
de ezek a kártyák hogy lettek kinézve 60k -s keretből?
ha 60k ,én azt mondom 7870, vagy 660Ti , legjobb hűtésű kártyák, sok fázissal erős tápellátással, tuninghoz ez kell.
Sztem a hexa500 mindegyik fenti kártyával elbánik, viszont utöbbi két 60k-s
kártyához az athlon kicsit már gyengécske[ Szerkesztve ]
-
adam973
csendes tag
A felbontásom 1440x900 de szerintem ez bőven elég.
A 60k-t VGA-val és táppal értettem, egyenlőre CPU-ra nincs keret.
Még az lenne a kérdésem hogy a HD7790-nek a memória/processzor órajele jobb de a HD7850-nek a memória interfésze 256bit-es és hogy mitől erősebb az utóbbi kártya ? Ennyit számít a 256bit ? -
adam973
csendes tag
-
teratti
senior tag
válasz adam973 #30991 üzenetére
Használtat nem tudom akarsz-e venni de én 43-ért adtam el a 7870-em másfél év iPon garral a GHz Edition formációt, tehát ennyiért már hozzá lehet jutni egy jó kártyához. Vadászni kell még mellé valami sokgaris tápot, azzal is beljebb vagy pár ezressel....
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. AMD Athlon 64 X2 5000+ -os procihoz kellene nekem vga, nem feltétlen játék inkább FullHD filmlejátszás lenne. Max ára 10k. Monitor + tv FHD (dvi -hdmi).
Ti melyiket vennétek? 2,5k a különbség (gts250 a drágább)
ZOTAC ECO GeForce GTS 250
4670 a gyáti hűtő egy Zalman VF-700 Al-Cu-ra cserélvevagy egyéb alternatíva. Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
bandi0000
nagyúr
válasz Gabe123 #30995 üzenetére
4670 jobb, de esetleg 5670/5750 nem tudom milyen árban vannak, vagy egy 7000-es szériás igazából nem jelent már nekik gondot a FullHD egyiknek sem, ha olcsóbb 7000-est veszel esetleg lesz rajta gari is, de ha játszani is szeretnél akkor az amit legelsőnek mondtam
Xbox One: bandymnc
-
adam973
csendes tag
válasz M@rdel #30994 üzenetére
Az osztálytársamnak egy HD5770-e van és az is futtatja bf3-at ultrán pedig neki csak 2gb ramja van és gyengébb CPU.
+Amikor megvettem a gépet akkor 2gb ram volt benne a VGA meghalt persze garis volt és kicserélték és akkor raktam bele +2gb ramot és utána volt idő amikor még az AC2 is laggolt lowon/full patch-el pedig előtte vitte lazán.... (többször újra lett rakva a gép akkor is ilyen volt most nem tudom mi a helyzet vele.)
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest