- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
Köszönöm a válaszaitokat.
Tudom a multi szereti a sok szálat, de jelenleg még nem tervezem leváltani a procit. Nemrég újítottam be a konfigot és tervezem is a proci cserét, de nem most.
Tehát a piros oldalról kellene inkább választanom. Az előző hozzászólásom szerkesztésébe linkeltem egy kártyát, esetleg arról vélemény?Humorban nincs helye tréfának!
-
Dingle
tag
válasz pecccccccca #131651 üzenetére
Az egy jó kártya. De az ilyen "új" kártyákat kerülném.
-
KAMELOT
titán
válasz pecccccccca #131648 üzenetére
Csak olyan vgat vegyél, ami rendes bolti garanciás. Ez olyan mondva csinált gari, ami ott a hirdetésben szerepel. 3 hónappal meg ki lehet törölni!!!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
pecccccccca
őstag
válasz Dingle #131652 üzenetére
Köszi.
Az értékelései közt sokan vásároltak tőle ilyen kártyát és azt írják minden rendben és tökéletesen azt kapták amit vettek.
Ezek gondolom ilyen bányászatra betárazott darabok lettek volna aztán nem építették be.
Nekem szimpatikus eddig. Vagy a másik kiszemeltem egy 1060 G1 Gaming bár az 3GB-os, de 37 ezerért. Azért ezek, mert ezekért el tudok menni személyesen. Érdemes 3GB-os verziót venni egyáltalán a 1060-ból?KAMELOT: Köszi neked is. Mivel használt kártyát keresek ezért beleszámoltam a garancia nem meglétét.
[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
TheNewDawn
addikt
válasz pecccccccca #131654 üzenetére
37 ért 3 hónap garival 1060 3gb ot ? loooooool
ráteszel 5 ezret és kapsz egy erősebb, 3 év garanciás , ingyen játékokkal tűzdelt 570 et. -
pecccccccca
őstag
válasz TheNewDawn #131655 üzenetére
Örülök, hogy viccesnek tartod. 😁
Tudom Budapest a világ közepe, de nem ott lakom hál’ istennek. Viszont itt veszprémben nincs alza ahova beugranék egy rx570-ért, postáztatni úgyszintén nem fogom az előreláthatólag jövő héttől kezdődő kijárási tilalom miatt. Nem akarok egy elakadt vga-ra várni amiben benn áll a pénzem. Ezért nézek olyat ami a környéken kapható és amiért ma el tudok menni. Illetve, ha felmennék pestre érte akkor meg mindjárt plusz 15 ezer az a plusz 5 ezer.
De természetesen értem amire felhivtad a figyelmem és jogos is lenne, he nem kellene ma a kártya.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz TheNewDawn #131655 üzenetére
Azért az az erősebb az enyhe túlzás.
Játékfüggő, hogy melyik erősebb, mindkét irányba lehet akár 25% eltérés is.
Nekem pont a 1060 jobb a GTA V-ben kb 20-25%-kal.https://tinyurl.com/rasoapro
-
TheNewDawn
addikt
válasz pecccccccca #131656 üzenetére
Ha ma kell akkor elnézést, jogos amit írtál, megkövetlek. Én akkor is kevesellném a 3 hónapot, de ha sürgős.... akkor nem nagyon van más.
És igen hogy alatta levőre is válaszoljak, az is korrekt, a GTA 5 100% ban NVDIA kártyákra optimalizált, de olyannyira, hogy anno az 1050 TI vel ugyanolyan FPS t kaptam mint a majd 30% erősebb RX 470 el ami ismerősnek volt. De átlagot nézve hajszállal erősebb az 570 .
[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
válasz TheNewDawn #131658 üzenetére
Ja semmi. Nem gond, nem vettem rossz néven amit írtál. Igazából én is hangosan felröhögnék más helyzetben, ha nem sokkal drágábban van új garanciás. 😊
Most nézegetem az alzát amugy. Az az XFX RX580 GTS amit linkeltem az most alzánál 55k és elvileg van a pesti üzletbe. Még az is lehet, hogy elrobogok érte. 😊
[ Szerkesztve ]
-
Paxker315
addikt
válasz pecccccccca #131659 üzenetére
egy kört azért futnék aprón ZafírNitró v Pulse után kutakodva. Igazából négy és nyolc gb vram-os is (egyelőre..) 90%-ban elég FHD-re. Az időtállóság miatt éri meg a 8gb.
A GTX1060-nál a 3GB verzió meg kevesebb számolóegységet is tartalmas, szóval nem csak a VRAM mennyiségben tér el a hatostól, hanem a GPU is gyengébb.
-
ficuscucis
friss újonc
Sziasztok!
Van egy viszonylag öreg gépem, és azon gondolkozom, hogy csak videókártyát vennék újat - a régi már meghalt.
alaplap: Gigabyte H61M-S2V-B3 (PCIe Gen.3)
proci: i5 -2400 @ 3,1 GHz
táp: 450w (Kraun)
a felbontás most 1680x1050Előre is nagyon köszönöm, ha segítetek megtalálni ár-érték arányban a legjobb megoldást. Elsősorban ebből indulnék ki, nem a végösszegből.
Köszönöm! -
pecccccccca
őstag
válasz Paxker315 #131660 üzenetére
Igazad van a 1060-nal kapcsolatban. Nem is vettem számításba, hogy picit gyengébb is.
Egy utolsó lehetőség aztán tovább nem is terhellek titeket.
Róla lenne szó még esetleg. Gari is van rá igaz pár hónap, de árban szerinted megéri? Ez is közel van hozzám Füreden.Humorban nincs helye tréfának!
-
KAMELOT
titán
válasz pecccccccca #131659 üzenetére
Amúgy van kiszállítás max 1-2 napot késik és nem áll benne a pénzed, ha utánvétellel veszed. Bárhova kiviszik.
Nálunk alzabox is van. Szombat reggel rendeltem éjfélkor a boxban volt.
Evga 1060 35k ér többet nem. Erőben egy 780-al van pariban, amit 20k adtam el múltkor 2db is![ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
pecccccccca
őstag
válasz KAMELOT #131663 üzenetére
Értelek.
Egyedül attól félek, hogy jövő héten milyen változások fognak életbe lépni az országban és, hogy ez, hogy fogja befolyásolni a csomagszállítást illetve, ha ténylegesen bevezetnek egy országos “karantént” akkor még elmenni sem tudok sehova venni egy vga-t.Tudom tudom. Én hülye, hogy pont most jött rám a vga csere. 😀
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
válasz kolopele #131635 üzenetére
Lorden: köszi.
Kolope: akkor a high feletti 4k 60fps-hez nincs is kártya, vagy annyira drága?
Ja hogy ezek a félmilliós kártyák a 2080TI.
Akkor úgy kérdezem, ez alatt felejtős? 2070el is láttam már videót 4kval.
2070 super azért megfizezhetőbb.
[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
stnorcy
aktív tag
Üdv.
Szeretnék tanácsot kérni.
Vga kártyát szeretnék venni.
A gépem:
FUJITSU CELSIUS M720 WORKSTATION
Cpu: Intel Xeon E5-2690
Ram: 16Gb ddr3 1600 Mhz
Vga: Asus Geforce Gtx 1050 ti 4gb oc low profil
Táp: a gyári 500W 80+Monitor: Lg 22M45HQ-B
1920x1080 felbontás
Játékra használom a gépet.
Emulátorral:
Pubg mobil
Call of duty mobil
Rendes pc játék:
GTA 5
Call of duty warzoneMelyik kártgyát válasszam ezek közül?
Új kártyát szeretnék venni nem használtat.
100 eFt körül.Köszi ha valak segítene.
Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
KAMELOT
titán
válasz pecccccccca #131668 üzenetére
EMAG... Msi armor rx570...47k..3 ev garancia!!!
2 hét garanciával az a vga 15k ér többet nem!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Csupingo
veterán
válasz ficuscucis #131661 üzenetére
Talán használt rx 560 és gtx 1050 ti környékén érdemes nézelődni. 25-35 ezer környékén vannak.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Bunken
tag
Üdv mindenkinek!
VGA-t szeretnék cserélni, van egy elképzelésem de nem tudom, hogy az alapok jók lennének-e hozzá. Főként verseny szimulátorokkal játszom FHD-ban. Használtban gondolkodom.
Alaplap: ASUS ROG STRIX B450-F GAMING
CPU: AMD Ryzen 5 2600X 3.6GHz
RAM: Kingstone HyperX Predator 2x8 GB 3200MHz
Táp: Cooler Master Real Power M620 620W
VGA jelenleg:ASUS STRIX-RX460-O4G-GAMINGErre gondoltam: ASUS ROG Strix Radeon RX 580
Nem zárkózom el más típustól sem.
Viszont az ASUS ROG-hoz ragaszkodom. Tudom, tudom hülyeség, de na......
Erre építettem az egész gépet látványra és RGB-re ezért nem szeretném ha kilógna a sorból. -
Csupingo
veterán
válasz rasotamas #131678 üzenetére
Gyakoribb, nagyobb fps ugrások lesznek, de persze be lehet vállalni azt is. Lehet, észre se veszi az ember, meg erősebb gépben még gyorsulhat idővel a kártya.
Inkább arra válaszoltam, hogy milyen teljesítményű kártyát tudna közel teljesen kiszolgálni az a cpu.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
pecccccccca
őstag
Nos. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Végül [emellett] döntöttem. Ár érték arányban ez tűnt a legjobb választásnak.
Beláttam, hogy azon a 20-25 ezren ne múljon a garancia. 3 évig jó vagyok a kártyával az igényeimhez mérten. Nekem ez is nagyon nagy előrelépés lesz.
Még 1x köszi. 👍🏻[ Szerkesztve ]
-
Paxker315
addikt
Félig off, de az RDR2 továbbra is borzalmas optimalizacioval fekteti kétvállra a komplett Pascal mezőnyt?
-
kory1987
tag
sziasztok,
RX 5700 XT kártyák közül melyiket vennétek? 140-160 környékén..
köszi, Kory
-
nagyúr
-
KAMELOT
titán
-
toushiro18
csendes tag
Sziasztok!
MSI rtx 2070 super kártyák közül szeretnék dönteni, csak nem tudom melyik 2 ventillátoros megoldás legyen az (Gigabyte-ot is néztem de a három ventillátor miatt ugye több tud meghibásodni meg valószínű a ventillátor is kisebb és hangosabb ezért lenne valamelyik MSI )
Armor oc -197 000ft
Ventus oc -198 000ft
Gaming - 221 000ft
Gaming x -229 000ft
Hűtését, teljesítményét tekintve melyik érné meg legjobban?
(Új gépbe lenne ryzen 3600 mellé és viszonylag hosszú távra terveznék vele ezért kéne 2070 super.) -
Paxker315
addikt
válasz toushiro18 #131689 üzenetére
Ilyen árak mellett armor. A ventust kerulnem, a gaming meg nagyon felaras
-
kolopele
nagyúr
válasz toushiro18 #131689 üzenetére
A Giga Aorust vagy az Asus Strix - et nyugodtan veheted, a két legjobb kártya. Amelyik kártyán csak egy venti van, az is meg tud hibásodni.
-
Tufa_
aktív tag
Sziasztok,
2080 superbol melyik a leghalkabb a piacon ami csak 2 slotos..?
Aorus 3 ventist sajnos nem fer be a hazba (h210i), Gigabyte Turbo blower befer de ahogy jatszani kezdek a zaj elviselhetetlen.
Ez a ketto amin gondolkozom... [link] [link]
Az EVGA olcsobb illetve jelenleg elerheto amazon prime on ami elony lenne mindenfelekeppen.. -
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg mi a minimum videokártya zöld fronton, fix 60 FPS-hez, FullHD felbontásban, AAA címes játékoknál, max grafikai vagy ahhoz közeli beállítások mellett?
-
fagylalt
senior tag
válasz Csupingo #131695 üzenetére
Ahogy nézem a 1660 Super kb. a 1070 szintjén van, jól sejtem? Jelenleg egy GTX 980-at birtoklom és bár nem rossz, de kezd "elfogyni". 1070 vagy 1070 Ti a kiszemelt (használtan vásárolnék, ezért gondolkodok az 1xxx sorozatban), viszont a dilemmám abból fakad, hogy a monitoromat is szeretném WQHD-ra cserélni. Tehát, ha hasonló az elvárásom a leendő kártyámtól 1440p-ben, mint a kb. a jelenleginél volt anno FullHD-ban, akkor még a 1070 Ti is kevés lenne? Ebben az esetben melyik típuson kellene gondolkodnom? Illetve 1070 Ti-vel mennyire lenne kompromisszumos a 1440p?
-
-
fagylalt
senior tag
válasz Csupingo #131697 üzenetére
1070 Ti-vel akkor már elvileg meg lehet próbálni szerényebb beállításokkal, ez jó hír. Először úgy is videokarit fogok cserélni, kiderül, hogy a mostani monitorommal mennyi lesz az fps többlet.
(#131698) kolopele: 60 fps Azért a 2070 az elég "biztonsági ajánlatnak" hangzik. Tekintve, hogy a sima 2070 és a 2070 Super között nincs annyi teljesítménytöbblet, mint amennyivel több képkockát várunk el (60 vs. 144).
Mivel szerényebbek az igényeim, ezért nem dől össze a világ bennem, ha egy durvább játékmenet során egyszer-egyszer beesik 60 fps alá.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz fagylalt #131699 üzenetére
Igazából még a 2070 sem elég minden játékban a WQHD / Max beállítás / fix 60 FPS kombinációhoz. WQHD / Max beállítás / 144 FPS-hez még a 2080 Ti is bőven kevés tud lenni.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest