- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz KAMELOT #116237 üzenetére
Nem igaz. Szerintem többször is leírtam, azt a mondatot, hogy azt tudom, hogy minél több, annál jobb, csak konkrétan nem tudom, hogy mennyi mit befolyásol. Vagyis, nem tudok semmit ami alapján eldönthetem, hogy nekem mennyire van szükségem. Hogy mit nyerek ha ennyi, és mit vesztek ha annyi. Mivel tudok többet vagy kevesebbet. A minél többől semmi nem derül ki. Ha tudnám, hogy melyik mit tud, akkor nem kéne senkinek tudnia helyettem, hogy az nekem elég-e.
Lehet, hogy úgy is lehetett érteni a procis dolgot, de az első reakcióm után már egyértelműsítettem, hogy hogy értettem. Nem tudom úgy írni, hogy mindenki értse, mert vannak akik nem akarják érteni.Azért kérdezem, hogy miért írtak nagyobb rendszermemóriát az Optimalhoz, ha a videókártyáét használja a program? Ezért mondtam, hogy nem tudom, hogy mi milyen memóriát mennyire használ. Milyen arányban. Miért fontos, melyik memóriánál, és mit befolyásol, hogy mennyi?
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest