- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
Aktív témák
-
Zadia
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne,hogy haverom elavult gépébe kapott egy GT210-es 512MB DDR3 64bit vga karit. A jelenlegi 7300GT 256MB DDR2 128bit érdemes erre kicserélni?
1024x768-ba játszik.Proci Athlon64 3500+ sAM2. 3GB DDR2 800MHz ram.Jelent valami teljesítménynövekedést neki?
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz takessz #42697 üzenetére
Hello!
Igen, régebbi game-ekre, amit próbáltam, hogy normálisan visz: DOD:S (az örök kedvencem !), NFS: World (online). Mindjárt megnézem a COD: World At War-t (a régebbi kártyámon X1900GT) ez már be-be szaggatott. Ja, a konfigom adatai, mint írtam, nem a legcombosabb gép ma már:
ASRock P5B-DE
Intel D820 (legközelebb ezt cserélem ki...)
2x2 GB Kingston RAM (800 MHz)A 6670 DDR5-ről én is jókat hallottam/olvastam, de személyes tapasztalaton nincs...
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Na megkínáltam a COD: World At War-al. A beállításokhoz nem nyúltam: 1024x768 AA 4x, AF 0. Az első pályán 15-30 FPS között Frap-sal mérve. Szóval éppen játszható. Nem vagyok nagy gamer szerencsére , de előbb-utóbb érik a proci csere, szerintem a 6570-emben vannak még tartalékok...
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
7300 gt már jobb gamre a 128 bit miatt ha nincs jobb gt210 ink irodai munkára jó ha az alaplapon nincs integrálva vidikari akkor jó gamrekre nem nagyon
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Van egy régebbi konfig AMD A64 X2 AM2 6000 procival és Gigabyte GA-MA770 DS3 alaplappal. A VGA kártya elpusztult... MSI RX3850 512MB 32bit. Ezt szeretném lecserélni, de nem ismerem a mai kártyákat. Tudnátok javasolni egyet? Lehető legolcsóbb kellene, ami ennél nem rosszabb (lehet használt is...)
Köszönöm -
SZN
tag
Üdv!
Szeretnék tanácsot kérni, mégpedig hogy melyiket érdemes megvenni: a hd6850 vagy hd7770 oc vga-t. Egy hd4850 512mb-t cserélném le! A felbontást tekintve fullhd, de nem max grafika! Szóval inkább a régi jól bevált vagy az új és a driverek révén valószínűsíthetően javuló vga lenne a megfelelő választás?
-
Alpachino
veterán
-
kovimre
tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, mivel jelenleg nem vagyok otthon videokártya terén. Általában nem szoktam játszani, de most lesz rá időm bőven, hogy lekössem magam valamivel. A kérdésem tehát, hogy ennek megfelelően milyen videokártya vásárlását ajánljátok számomra?
A PC: Asrock Z68 PRO3, Intel i5 2500K, KINGSTON 8192MB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3B1K2/8GX, BENQ G2222 Full HD monitor.Elsősorban autós játékokra tervezem, pl NFS. A későbbiekben pedig CAD szerkesztő programokat használnék.
Anyagilag nem akarok sokat rákölteni, bár hosszútávra tervezve ilyen géphez illő lenne komolyabb kártya, mivel néhány évig nem tervezek PC fejlesztést. Köszönöm!
-
Alpachino
veterán
válasz kovimre #42711 üzenetére
Ehhez a konfighoz szinte minden egykártyás megoldás passzolna, még ha a 2500K alapon is maradna tehát, csak a pénztárcád szabhat határt a kari választáshoz, ill. ajánláshoz.....
De így első körben az ár/teljesítmény bajnokok 6870, GTX560 OC/TOP /TI verziói, már használtan garisan 40K környékén simán bevállalhatóak 1080p-re....
fölötte pedig a 7850 60K+ért
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
st6969
őstag
A keret legfeljebb egy 10-es. A felbontást nem tudom (keresztfiam gépe, FIFA 2012-vel szátszik, meg valami Forma 1, de biztos, hogy nem fullHD-ban...). A lényeg, hogy az RX3850-esnél rosszabb ne legyen. Láttam pl. ilyet 9K-ért újonnan: http://www.ipon.hu/webshop/product/msi_r4350_md1gd3h_lp_1gb_gddr3_pcie/196001 Ez pl. árban OK, de nem tudom, hogy teljesítményre is jó-e, illetve működne-e a konfiggal?
-
Alpachino
veterán
válasz st6969 #42713 üzenetére
Nézz használtan egy 4850-et, 12K környékén. 10K-ért nem igazán lehet nyugodt szívvel ajánlani semmit a 3850 után, ami teljesítményben felülmúlna....max. még a 9600GT-t el lehet csípni 9-10K környékén.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
RZolee4
csendes tag
Sziasztok ! Segítség kellene milyen videokártyát vegyek (halvány fogalmam sincs a mai kártyákról). Most raktam össze 1 gépet : Asus P8H61-m LX , i3 2100 3.1 Ghz , 2*4 Gb mem és ebbe kéne vmilyen kártya . Nemtom ,hogy radeon vagy gForce (ugy 30k körül néznék körül). Amit ajánlottak az Shappire HD 7750 1 gb vagy Shappire HD 6770 1 gb . De igazán azt sem tom mi a kettő közt a különbség .
-
tomgabor
senior tag
Tudtok ajánlani vga-t egy Phenom II x4 965 Cpu-hoz? max 45e és új legyen.
-
Blaise
veterán
GTX 460
6850
6870
7770Melyiket vegyem fullHD játszadozáshoz? Konfig az adatlapon, a keret max 35-40k.
-
kovimre
tag
Alapvetően mik azok a paraméterek, amiket videokártya vásárlásakor szem előtt kell tartani? Gondolok itt arra, hogy memória mérete, ez a számozás (pl. 6870) mire tér ki, 256 bit, mekkora az ideális órajel?
adott esetben mi a véleményetek erről?
-
_NCT
őstag
válasz Blaise #42722 üzenetére
7770-ből az Asus -t tudom ajánlani, fullHD-hez tökéletes, BF3 Ultra beállításokon kissé lassabb (gondolom oda kevés már az 1GB Ram), viszont High beállításokon a Campaign része gyönyörűen fut.
Multihoz már erősebb kari kellene, 7850 vagy 6870, gyanítom 2GB RAM-al.
Eddig ezzel az egy játékkal + Mafia 2-vel teszteltem, bár utóbbi bizony nem mai game BF3 nem egy etalon, viszont jelent valamit,ha ennyire szépen viszi. Továbbá fogyasztása is baráti.
[ Szerkesztve ]
-
Kiralybali
tag
Amúgy az hogy lehet, hogy majdnem közel azonos árban vannak, de az egyik mégis kb egy tízessel olcsóbb? Nincs ott valami sumákság? Valami butítás, noname alkatrészek, vagy valami?
[ Szerkesztve ]
Balage
-
Asbee
veterán
válasz Kiralybali #42733 üzenetére
Semmi ilyen nincsen. Egyszerűen esett az ára ennyi. Én egy percet sem gondolkodnék rajta.
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Gépvásárlás előtt állok.
Kb ez lenne a konfig:
-Asrock H61M/U3S3
-Intel Core i3-2120
CSX 4Gb DDR3 1333
-OCZ 60Gb SSD
Chieftec CTG 500Ehhez kellene valami jó videokártya max30 ezerig.
Monitor LG22" LED /analóg
Főleg játékra kellene.üdv!
-
itoth70
csendes tag
válasz dzsuva #40030 üzenetére
"Sztem a magyar PH-s tesztek, amiket ne vegye senki sértésként, de "noname" emberek csinálnak, nem egy cég, aki nem tudom hány díjat kapott ezért, azok nem megbízhatóak.
Legközelebb letesztelem neked és visszaküldöm az eredményt, az is megbízhatóbb ennél.ű
Alapból oda sincs írva, hogy milyen gépen tesztelték "Miről beszélsz aranyom?
Tanulj meg olvasni:
http://prohardver.hu/teszt/nvidia_geforce_gtx_470_es_480_tesztje/tesztkonfig_fogyasztas_melegedes_zaj.html"Alapból oda sincs írva, hogy milyen gépen tesztelté"
A második oldalon még az alaplap szüzességének elvesztésének ideje is fel van tüntetve.Szerintem az ide látogatók 99 % elégedett a megjelent tesztekkel és nem külföldi, mindenféle noname díjat kapott vackot olvas.
Amennyiben te az a fajta ember vagy, hogy semmi nem jó ami Magyar akkor menj UK ba mosogatni. Nem kell itt élned és az itteni dolgokkal foglalkozni. Legyél nyugodtan egy Hans vagy Grahem csicskája.És nézz utána pár dolognak mielőtt okoskodsz.
Ökör
-
maypayne3
csendes tag
Sziasztok.
Most tervezek venni új kártyát a gépembe.
Már kérdeztem, itt az 5770-et ajánlották, 20k-s kategóriában, 850mhz+, dx11-re.Sapphire HD 5770 1GB GDDR5
Ezt venném 20-ért, viszont számít az, hogy a memóriája az 128 bit-es?
A gépem: Asrock H61M-GS
Intel Core i3 2100 3,1ghz
2x2GB Geil 1333mhz RAM KIT
FSP Hexa Series HE 400 -
kovimre
tag
Sziasztok!
palit-daytona gf-gtx560-se-1gb-256bit-ddr5- kártyáról mi a véleményetek?
-
Lizsó
csendes tag
Sziasztok,
Adott az új gépem:
INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX proci
GIGABYTE GA-Z68AP-D3 alaplap
CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz CL8 KIT memóriaJelenleg a régi Nvidia 8800GTS 640 MB-os videokártyám van benne, de most ajánlottak 10 e Ft-ért egy 1 GB-os Gigabyte 5770-est (577so 1gd).
Megéri egyáltalán erre kicserélnem? Ha nem, milyen új kártyát javasoltok?
Elsősorban fotó szerkesztésre (Photoshop és Lightroom) és másodsorban játékra kellene....Előre is köszönöm a hozzáértőknek a választ
-
Lizsó
csendes tag
Ja, a monitorom BenQ G2420HDBE, ha ez számít a videokártyához...
Üdv! -
Alfa Centauri
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos 5 év után megsült a 2900Xt-m, így most kénytelen leszek újat beszerezni.
Az alap config :GA-P35-DQ6 E6750 @ 3.5GHz 2GB RAM ,
A tanácsotokat kérném milyen karit érdemes ebbe még venni , a keret 30e-40e.(tudom viszonylag tág ez a keret meghatározás)Láttam egyes kartyáknál PCIE 2.0 és 3.0 megjelölést is , az enyémről csak azt tudom, hogy PCIE. Szóval melyikkel lehet kompatibilis a gépem?
Előre is köszönöm a választ!
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Egy Enermax PRO82+ 525W CrossFireX elbír egy Ati Radeon HD 6870 X2 videókártyát?
Köszönöm előre is!
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs