- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz Mateosz #1494 üzenetére
TVraktar.hu:
Első évben a Samsung szerviz javítja a második évben pedig az üzletünkbe kell bejuttatni és mi visszük a Samsung szervizbe.1 hete volt még a MediaMarkt-ban 130k-ért jó garival.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Mateosz
aktív tag
válasz Mateosz #65327 üzenetére
Végülis TCL C725-ös lett a kiszemelt, ha még van, akkor 55"-ban.
Voltam benn MM-ban (Pécs) élőben megnézni a TV-ket (méretre is, meg első benyomásra is). Alaposan megnéztem őket, volt Samsung sziget, Sony, Lg, Philips, stb. Alaposan körülnéztem, és észrevettem, hogy a Hisense szigetnél 2 TV pont fel van cserélve. Egymástól 2,5 méterre voltak, és a padozatra nyomtatott nagy szöveg és típusnév pont a másikra illet (a kis táblácska az adatokkal és az árral, az stimmelt). Meg is szólított az egyik eladó, hogy segíthet-e. Mondtam, hogy "a Hisense TV-k érdekelnének" (TCL nem volt kiállítva), "nem is tudom, hogy ejtik, hiszensz, vagy hájszensz?" Mire ő: "Én csak ajtótámasztéknak hívom." (mindezt fapofával). Azt is mondtam, hogy épp fel van cserélve két típus, pont egymás emelvényén vannak. Persze ezzel már mit sem törődött....
Ügyfélként, potenciális vásárlóként hihetetlenül szarul esett ezt hallani.
Azt meg se kérdezte, hogy milyen felhasználásra keresek TV-t....
De elkezdte darálni, hogy a Samsung 7000-es model mennyivel minőségibb....Természetesen volt ott másik eladó is, ő normálisnak tűnt, de ilyen első mondat után ha minden TV-re 50%-os akciót hirdet, akkor se vettem volna semmit.
*** Be prepared! ***
-
rainman72
Topikgazda
válasz Mateosz #65352 üzenetére
Sztem jól választottál.
A story meg érdekes,tudnék rá csúnyákat mondani,de inkább..
A Samu AU modeljei nem jobbak,az Lg IPS nanocelljei se ebben az ársávban,Sony meg borzasztó drága.
Szóval marad a Hisense meg TCL,illetve a Philips,de az is csak ips-t csinál 55-66"-ba nagyrészt sajnos.Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Saccco
nagyúr
válasz Mateosz #65352 üzenetére
Nagyon kevés olyan emberke van ott akinek akárcsak halványan is, de dereng, hogy mi micsoda. Én el szoktam hajtani az összes eladót. Úgyis többet olvastam az adott kütyüről, mint akármelyikük az összes eszközről együtt.
Jó lesz az a tv!
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Külpolitika
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Manjaro Linux
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest