Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    válasz gigi21 #9382 üzenetére

    Kedves párodnak tökéletesen igaza lenne, ha nagy méretű CRT TV-t terveznétek venni.

    22"-os TV-ben gondolkodtak szüleim, nagy nehézségek - és édesapám esetén egy szermélyes megtekintés - árán sikerült meggyőznöm őket, hogy az KICSI! nekik is legalább 28-30" KELL! Édesanyám ~1,5 m-ről édesapám ~3 m-ről nézi.
    Tudtam, mit beszélek, 22"-os monitorom van amit kb. 0,5 m-ről nézek és az annak kb az ideális nézési távolsága.
    Morogtak, amikor hazaállítottam a 28"-os LG-vel, de anyám a második este azt mondta, hogy el tudja olvasni az SMS fal szövegét, a régin meg nem is látta és már nem is tűnik olyan nagynak, de a 22"-os is elég lett volna, mert az olcsóbb. Na kb. itt dobta le a szíjat az agyam. :C

    Az régi CRT-m 25"-os - 63cm-es - volt amit ~3 m-ről néztem. A szemem majd kifolyt úgy kellett erőködnie! Az új, 43"-os, ezt szintén ~3 m-ről nézem és ennél nekem nem kell nagyobb - nem érdekel, hogy milyen távolságról látnám minden pixelét, kipróbáltam az "ideális nézési távolságot" és kellemetlen volt - de kisebb sem.

    Gyereknek ilyen kis szart - 19-22" - nem vennék, maximum a konyhába főzés mellett TVPaprikát nézni, esetleg a biztonsági kamerák képét megjeleníteni. Maximum akkor, ha extrém kicsi - 6-10 nm - a szobája. 28-32" fHD kell neki is.

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák