- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Ismerős megkért, hogy nézzek utána a témának.
Olyan projektort keresnénk, ami a VB idejére szolgáltató egységbe hol beltérre, hol kültérre jó lehet, persze árnyékba kerülne, de még így is gondolom nagy fényerő szükséges.
Mi a legolcsóbb megoldás egy kábel TV megjelenítésére?ui.: Látom, hogy másnak is inkább a TV jelent megoldást, lehet itt is az lesz, de azért hátha van alternatíva.
Előre is köszi!
-
8nemesis8
veterán
Tudnátok olcsó projektort linkelni, ami kábeltv-vel összeköthető, ha nincs set-top box?
Jó lenne minél nagyobb fényerő (3000 körüli lumen), jöhet kínai is. -
8nemesis8
veterán
Ha a TV tuner kérdést megoldanánk máshogyan és akkor ettől eltekintenénk, mert egy mindig TV-vel megoldjuk.
Akkor már biztosan van valami olcsó, de azért többnyire jó megoldás?
Az lenne jó, ha tudnátok esetleg kínaiból olcsóbbat mondani és akár drágábbat, benq vagy epsonból, de az is 100 alatt lenne jó, ha létezik ilyen. Ha nem akkor amennyiért van.Előre is köszi!
-
8nemesis8
veterán
Nem nekem lesz, hanem a családba segítenék ezzel. Ők, pedig szeretnék minél olcsóbban megúszni a dolgot, ezért érdekelne a kínai vonal, de ha nincs vele tapasztalat, akkor próbálkozok felhasználói értékelésekre hagyatkozni, ha ez az ár nekik magas, már pedig sajnos az lesz...
-
8nemesis8
veterán
Köszi szépen, ilyesmi tippre gondoltam.
Ez az Excelvan 140 euro körüli áron, de amazonról nem szállítanak, nézelődök tovább.
Egyébként az itt megadott 3000 lumenes értékek ténylegesen mekkora fényerőt jelentenek?
Utóbbi márkák valóban annyiba kerülnek már, mint az itthoni olcsóbb márkák. Epson, benq, acer. -
8nemesis8
veterán
válasz AVhelper #40006 üzenetére
Igen erre gondoltam én is.
A 20m-re már szükséges a jelerősítős verzió vagy talán még nélküle meglenne?
Sajnos egyébként nincs lehetőségük a vezeték helyének módosítására, nekem legalábbis ezt mondták, de beszélek velük, mert ahogyan látom 20m HDMI 12-20 000 között mozog.Projektort jó lenne olyan 50-80-ból megoldani, azt mondták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...