Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VaJman

    csendes tag

    válasz Rick4 #31142 üzenetére

    Rick4 és a többiek,
    Nem volt célom a lavina, viszont nagyon köszönöm neked is Rick és a többieknek is, hogy megosztottátok a tapasztalatokat.
    Az is fontos volt számomra, hogy nem egyből hibalistát említettek, hogy ennél a típusnál (w1070), mik a gyerekbetegségek, hanem stabilan teljesít.

    És az is új, hasznos infó volt, hogy kb 2-3-4 izzócserére lehet egy projektor életében jó szájízzel számolni. Persze kivételek lehetnek, de nagyságrendi eltérés (5-10 izzócsere) már túlzott elvárás lenne.
    Ha nemcsak élményként, hanem hétköznapi tévézésre használja az ember (akár háttérben is szól), 4-5 óra lámpaidő belecsúszhat naponta, évente átlagosan kb 1000-1500 lámpaórával számolva 5-6 évre bőven tervezhet az ember...
    (Természetesen ezek szokásfüggők. Csak azt szerettem volna taglalni, hogy ha ilyen beruházást igénylek a családi kasszából, nem fognak kigyilkolni, hogy két éven belül újabbra lenne szükség, mert tönkrement...)

    Lámpaóra kérdése. Láttam hogy néhol külön feltüntetnek lámpaórát és üzemórát egymás mellett (német Ebay). Mire gondolhat az ember üzemóra esetén? Az nem ugyanaz mint a lámpaóra egy ilyen készüléknél?

    Még egyszer köszönöm a felvilágosítást.

Új hozzászólás Aktív témák