Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • menpee

    aktív tag

    válasz PrinceHerceg #20003 üzenetére

    Asus P1M-ről tudok írni, mint hasonló kategóriás versenyzőről.
    A 200 Lumenes fényforráshoz képest meglepően használható képet produkál, de természetesen sötétben a legjobb. Felkapcsolt villannyal felejtős (60W), egy sólámpa fényét (10W) elbírja, de a visszaverődő fény elég a szobában való kellemes közlekedéshez. 19W-ot fogyaszt ECO módban, 70 centire a fejemtől fejhallgatóval semmi beszűrődő zajt nem produkál, anélkül egy közepesen terhelt videókártya hangjához tudnám hasonlítani.
    A színek kicsivel fakóbbak, mint a Samsung LE32C530-on, viszont a vetített kép nem terheli a szememet annyira, mint a képernyő. 2 hétig kiterjesztett asztallal használtam, böngészés a Samun, sorozatok a projektoron, mostanra az utóbbi az elsődleges kijelző. Képet küldhetek róla, de ezeknek a minőségét inkább a fényképező határozná meg, mint a realitás :)

    Összegezve: Hatalmas pozitív csalódás, de ha nem nyertem volna, akkor sosem vettem volna meg. Viszont az új LG LEDesekkel már régóta szemezek, valószínűleg ez is olyanra lesz lecserélve, amikor elérkezettnek látom az időt.

    ,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell

Új hozzászólás Aktív témák