- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
A bátyám ugyanolyan cuccot vesz mint az enyém: GIGABYTE GA-MA770T-UD3P, POWERCOLOR HD4670 512MB stb.
Játékra szinte egyáltalán nem, túlnyomórészt inkább Adobe termékek használatára lenne a gép jó hosszú távra.
A kérdés, hogy milyen procit vegyünk még bele, olyat ami nekem van (Phenom II X4 925) vagy mondjuk elég lenne egy Athlon II X4? Mi a különbség? Én azt mondom vegyen inkább négy magosat, 3 magos helyett.
Szóval szerintetek legyen egy Athlon II X4, vagy egy X3-as Phenom II, vagy inkább X4?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz vzsryl #17968 üzenetére
Értem. Tehát akkor elegendő egy Athlon II.
A 620 X4 most 21K. A 630 X4 25K de az 2,80Ghz. Gondolom nem éri meg a plusz 4K felárat.
Nem lesz húzva, ez 100%, de ha sokáig lesz használva, akkor esetleg a 620-as helyett nem éri meg inkább egy Phenom II 925? Vagy túl sok a Phenomért a 10K felár?
(Bocs a sok kérdésért, csak nem én fogom használni és szeretném hogy elégedett legyen a tulaj )
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Ha belegondolsz hogy még használt piacon Pentium 4-eket is kapni, akkor nem hiszem hogy veszélyben lennél ilyen téren. Mivel még meg sem jelent a következő generáció, és még az előzőből is kapni, valszeg elég sokáig ittlesz még a piacon.
-
Apollyon
Korrektor
válasz koxos:8] #29741 üzenetére
Játékra egy kétmagos Phenom II is bőven elég. Bár ma már vannak olyan játékok is amik kihasználják a négy magot így jobb ha X4 van, de Thuban 6 magra váltani abszolút felesleges.
Bulldozer nem tudom, ha kell az újabb, fejlettebb architektúra akkor cseréld le, de ha veszel új kártyát akkor a jelenlegi Phenomod is szerintem elég lesz, mert úgyis a videokártya a nagyobb lényeg.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Ha ár/érték arányban számoljuk akkor a X6 1100T, ha fogyasztásban akkor i7 2600K.
Az Inteles HT nem tudom sokat számít e ilyennél, de a natív hat mag szerintem többet, úgyhogy AMD.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel