Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dt-ulti
csendes tag
válasz djculture #1940 üzenetére
Elképzelhető, hogy a nagyobb méretű PEN-ek használatánál is kell nagyobb tartalék területet fenntartani. Még a gyártóén kívül is? Mert Nálam például már csak 200 MB volt a végén szabadon. Pl. az én esetemben, 32 GB-nál, - mondjuk hasra ütve, - 2 GB-nek állandóan maradni kellene a használat során? (SSD-k analógiájára!) Segítene ez a jövőben a használatnál valamit? (Természetesen ez naponta sokszor olvasva és írva is volt.)
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #3727 üzenetére
Nem találtam tesztett, bár csak telefonról vagyok így majd holnapp reggel mikkor haza megyek a melóból megpróbálok még keresni
Amúgy hol nyomják enyiért( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #3729 üzenetére
Hát nem tudom , képet róla csak az árgép képét találtam, én biztos nem kockáztatnék vele főleg hogy majd ennyiért igaz az ebay-ről lehet normálisat rendelni(még az ebay-en se találtam kingfast)
Pl ezt [link]
Már nem ebay hanem szlovák ületek
Itt van ez [link] (sebesség teszt is van, bár én inkább 20-25-re tenném)
De ez is Kingston DataTraveler R30 64GB 13 912 FtAzért a Kingston-nak meg a SANDISK-nek neve is van
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #3731 üzenetére
interstore kapcsolatban tapasztalatból tudod hogy garanciát lehetetlen érvényesíteni?
Egy szlovák srác nekem azt írta hogy náluk van neve ennek az üzletnek( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #3733 üzenetére
Igen elismerem nehézkes lehet a garanciáztatás de nem lehetetlen , én pl megkérném a szlovák srácot hogy levelezze már nekem le hogy hova miként kell visszaküldeni(remélem segítene mert itt ph-tag és csak megtaláltam hogy ő Szlovákiába él)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Findzs
addikt
válasz djculture #3742 üzenetére
persze de legalább az usb 2 sebességét hozhatnák
más:
nekem ez álmaim pendrive -ja de magyarhonba nem kapni sehol:
[link]valaki találkozott már vele?
a ph is írt róla még januárban:[link]pedig nem is drága 49 dolcsi
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #3756 üzenetére
SanDisk Cruzer Extreme 32GB igen jól eltalált egy valami már bánom hogy nem mertem bevállalni az ebay-ről, bár rendszernek inkább már egy SDD egész jó árban vannak már
Itt falun még a USB3-ról se nagyon hallottak nemhogy a gépükön lenne ilyen csatlakozó , így az én ADATA S102 Pro 32 GB-at igen áron alul tudnám eladni , gondoltam még az apróra de garancia nélkül ott is áron alul lehetne eladni mert én nem adok senkinek garanciát , párszor lehúzza írás közben és meg is nyekken rosszabb esetben
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
válasz djculture #3761 üzenetére
Ezért választottam Sandisk-et. Nekem ilyen téren fontos a minőség. Na meg persze a sebesség is az lenne, ha lenne USB3-as deszkám.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz djculture #3763 üzenetére
Tudom, de a NEC vezérlős kártáyval befürödtem. Valahogy a gépemnek nem tetszik, pedig feltelepítettem hozzá win7-es drivert, sőt még frissítettem is. De mégsem jó. Egy másik 1155-ös deszkán egyből ment, egy USB3-as laptopon is ment, tehát nem a kártya a hibás.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz djculture #3767 üzenetére
Igen, és is észrevettem most, hogy a linket kerestem. Akkor innentől kezdve a következő a kérdésem:
Miként és hogy lehetne működésre bírni az USb3-as pent ebben a deszkában? Mert én már nézegettem firewire átalakítót, meg mittudjaménmégmit, de nem jutottam előrébb.
Tudsz esetleg ez ügyben segíteni?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz djculture #3769 üzenetére
Wow. Oszt hogyé adnék ezt a písziemsziájos cuccot? Köszi, hogy utánanéztél.
Amúgy már nem is tudom, hogy néztem e a másik foglalatban az x16-osban. Már eladtam a kártyátWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz djculture #3771 üzenetére
Hm..köszi. Azon gondolkodom, hogy lehet olcsóbb lenne, ha vennék egy kártyát olyan 3k körül. ÉS ha nem jó, akkor csak annak az árát bukom. 15k-m most nincs ilyenre. Meg hát ne túl olcsó amúgyse
-
GrooveHero
addikt
válasz djculture #3781 üzenetére
Jómegy eggyeseknek
Nekem meg a cégnél olyan szar gépem van, hogy egy szar 3d-s rajzot nem tudok megnyitni, mert összefossa magát a renccer 775-ös deszka alaplapra integrált videokártyával
[ Szerkesztve ]
-
a1200
aktív tag
válasz djculture #3800 üzenetére
Direkt megkérdeztem a boltban, hogy milyen classosak vannak 2-8 GB-ban, volt 6-10-es is, mintha lett volna 4 GB-os microSD is class 10-zel. Itt is van [link] 3000-ért nem olcsó.
Van 8 GB-os 10-es is 4390-ért [link]
16 GB-ban 7590 [link]
32 GB 14900 [link]
Szokás szerint minél nagyobb kapacitású, annál olcsóbb 1 GB.Vicc, hogy 8 GB-os class 10-ért 4390-et kérnek. Az ilyeneket ingyen kéne utánam dobálniuk, ha vettem 32 GB-ost 5000-ért, mert ez lenne a reális ára.
Mind az SD, mind a microSD olyan dologra lesz használva, ahol teljesen felesleges a 4-8 GB-nál nagyobb méret.
Még mindig várom a bestbuy pendrive típusokat árral, mérettel, vásárlási hellyel, stb.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #3816 üzenetére
Mondjuk azért egyesek tesznek is érte , nem választják le az eszközt csak ki be dugdossák , persze hogy tönkre vágja
Amúgy van egy ezer éves 512MB-som és még mindig tökéletesen működik pedig nem mai darab( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #3819 üzenetére
Nemrég üzemeltem be egy mindig tv vevőt Wayteq-95-CX és szerencsére ebben van olyan hogy USB eszköz biztonságos eltávolítása , meg is lepődtem rajta
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #3843 üzenetére
Igen, itthoni viszonylatban tényleg jó áron van
-
peestike
őstag
válasz djculture #3833 üzenetére
köszönöm a segítséget neked is.
azt megírnád, hogy mennyire lassú a 008-as?
csak úgy általánosságban kérdezem, hogy kapásból esetleg tudnátok mondani
olyat, ami 10 mega/sec. felett ír usb 2.0-án?
persze nem baj ha tartós, mert kezdek lemondani a 17 mega/sec. feletti cuccokról sajna...
usb 3 meg nincs a laptopban. úgy tűnik nekem legalább is, hogy olcsó húsnak híg a leve alapon ha gyors, akkor könnyen megy tönkre
köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #3869 üzenetére
Igen egy nagyon eltalált egy sorozat Sandisk Cruzer Extreme
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #3878 üzenetére
A fém részre nincs belegravírozva a sorozatszám?
-
andatti
senior tag
válasz djculture #3890 üzenetére
Nos, amazonon találtam egy jót, 52/18-at tud... csak itt nincs ingyen szállítás? így nem tudom mennyi lenne a vége... megbízató-e az eladó, mennyi idő múlva jönne, stb. amúgy 11 $ lenne csak. /2500Ft körül.../
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #3901 üzenetére
Én nem szoktam felvételeket készíteni , leszedem inkább
De igen akinek kell a HD meg ilyenek annak még a 32 is kicsi lehet( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #3909 üzenetére
Viszont ilyen áron inkább egy 3.0-ás mint egy 2.0-ás
Ha 2800Ft-ért lehetne venni egy 2.0 8/20-ast vagy ugyan ennyiért egy 3.0-sat ami 2.0-án tud 8/30-at
Te melyiket vennéd?Minden az ár függvénye
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #3914 üzenetére
Ez így van, de ha adott a pénz inkább egy "kókány" 3.0-ás mint egy lassabb 2.0-ás
Ha meg magasabb a keret lehet venni jobb usb 3.0-sat
Az adott pénzből a legjobbat kell kihozni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Fujifilm X
- Path of Exile (ARPG)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest