- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Erősen gondolkodom, h a 6120c-met lecserélem vmi pda/gsm kombóra, konkrétan a htc trinityvel szemezgetek nagyon, a nagy kijelző és a viszonylag "erős" hardver miatt.
Első pdam lenne, főként multimédia és netezési lehetőségek fontosak (jó wlan alap), na meg nem tudom, h pontosan h működik a dolog, de ha át tudom flashelni wm6.1-re, akkor azért azalatt se haljon meg, a gps elhanyagolható, van egy külső holux vevőm.
Mindezt szeretném 50-60k közt kihozni, esetleg valaki meg tud erősíteni abban, h jó példányt néztem ki vagy tud egy másikat is ajánlani, azt megköszönném!Még min. egy hónap mire megtudnám venni, ha várható, h egy drágábbnak lemegy az ára szept környékén akkor az is jöhet tippnek.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
válasz rumos14 #4798 üzenetére
Köszönöm! Akkor ha lehetőségem lesz esetleg megvenni egy Kaisert vagy Cruise-ot, azok mindenképp megérnék a plusz pénzt? (a teszt alapján a kaiser igen , de a cruise tesztje mintha kicsit lehúzós lett volna)
Megnéztem az asust is, de az nagy hátrány, h a 3G-t sem tudja.
Beépített gps-el meg még nem volt gondom, eddig 6120c-n egy holux m1000-essel "játszottam" és megvagyok elégedve vele.Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
válasz rumos14 #4801 üzenetére
Na igen, biztos új élményben lesz részem, ha pda-n megy majd a navi progi, de elsődlegesen a kijelző mérete fogott vissza, a netezés határozottan fárasztó ilyen kis kijelzőnél, na meg hunyorogni kell a feliratos filmek nézésénél , a gps-t többynire gyalogosan használtam, arra pont elég volt.
Thx a segítséget!
btw a cruise-nál és a kaisernél emlegetnek vmi videólejátszási problémát, az mit takarhat?
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz rumos14 #4805 üzenetére
Köszi, így már vágom,amit viszont nem értek, h próbáltam utánakeresni, h született-e azóta megoldás, de egy rakás februári postot találtam, ahol azt írják, h a htc márciusra ígéri a fixet, gondolom ez nem következett be, de született azóta vmi jól működő javítás?
-
_ak_
addikt
válasz Viktor0610 #4812 üzenetére
Angol fórumokon említettek vmi félkésu megoldásokat, miszerint bizonyos esetekben adott ROMmal aktiválni lehet a videók hardveres gyorsítását, persze link vagy részletesebb leírás nem volt ott. azt is láttam, h 1500 ill. 5000 dolcsit ígértek azon fejlesztőnek (/csapatnak) aki csinálnak egy működő drivert, de ha így sem sikerült összedobni egyet fél év alatt, akkor ott vmi komolyabb probléma lehet. Gondolom akkor nem is várható javítás?
-
_ak_
addikt
válasz Viktor0610 #4814 üzenetére
Kár ezért, láttam 1-2 tesztet és a 400mhz samu cpu is odaverte egy pár alkalmazásban, ami mondjuk elég ciki egy felső kategóriás cucctól.
-
_ak_
addikt
válasz rumos14 #4818 üzenetére
Valahol igazuk van, de úgy érzem nehéz korrekt döntést hozni ebben a kérdésben, viszont az ijesztő/zavaró, h az elégedetlenkedő tömeg ellenére sem lépnek az ügyben, azt sem írták oda sehova, h nem fogjuk tudni teljesen kihasználni a Qualcom procit, mert nem lesz driver hozzá, legalábbis ebből a szemszögből is meg lehet közelíteni dolgot. Bár "szerencsémre" jelenleg ez a kérdés foglalkoztat a legkevésbé, csak a HTC-ről eddig azt hittem, h a PDA-k királya, de ebben kezdek megrendülni.
-
_ak_
addikt
válasz #34784256 #4832 üzenetére
Természetesen nem akarom Viktor üzletét rontani, én sajnos nem tudom, h mikor tudom megvenni, így szabad préda. Amúgy a trinityről szinte csak jókat olvastam, de hozzá kell, h tegyem nincs összehasonlítási alapom.
A samu proci teszi a dolgát, ramból meg lehetne több is, viszont ez már egy kifutott modell, ha mindenféleképpen új készüléket akarsz venni, és htc akkor én a cruise-ot nézném meg közelebbről (feltéve ha nincs szükséged qwerty billre)l, erősebb proci + több ram, de ha kimondottam navi pda-t szeretnél akkor nézz körül a fu-siknál és a Hp-nál, bár azok típusait nem ismerem, de tudom, h azok közt vannak 3.5", 3.8"-as kijelzővel ellátott példányok is amik biztos nagyobb élményt nyújtanak ilyen téren.Remélem majd valaki megerősít abban, h nem mondtam hülyeségeket.
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz #34784256 #4836 üzenetére
Olvass utána az Asus P535-nek, erősebb proci van benne, mint a trinityben, de nem képes a 3G-re, ami miatt nekem alapból ki van lőve, mert beleszeretnék kóstolni a "normális mobilos netezésbe".
Van a qwerty, ami akkor fontos, ha viszonylag sűrűn gépelsz (sok sms/fórum/im), van bill nélkül, amikor egy virtuális billt. kapsz csak, de ezt külön progik szolgáltatják amikkel többnyire lassabb az írás és közbe eltakarják a képernyő 2/3adát, ill. láttam 1-2 "hibrid" (nem tudom, h pontosan, h hívják) megoldást, amikor az átlag mobilokhoz hasonló bill-t kapsz, persze emellett még használható virtuális is.
-
_ak_
addikt
válasz kaller1 #6045 üzenetére
Nokia N810 nekem is megfordult a fejemben. Hasonló tudású készüléket tud még esetleg valaki mondani? Első körben csak azért beszéltem le magam róla, mert nem tudom, h mennyire használható ez a linuxra alapuló os. Nem-e jobb egy winmo.-s pda? pl. egy HTC Kaiser?
Mondjuk a telefon része engem sem érdekelne.ahogy olvasgattam navigáló szoft sincs igazán jó rá.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs