- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petta
csendes tag
Vagy mit szólsz NOkia 9300/9500-hoz? vagy azok nemigazán kiváló pda-k?
-
Stalker-2572
veterán
ASUS 620BT-t éredemes venni, nálam
All Black...
-
Petta
csendes tag
Nemrossz! annak aki egy kézi sz.gépet akar venni. De nekem az is fontos hogy elférjen a zsebembe, meg hogy telefonáláskor ne szóljanak meg h egy csempével telefonálok (már ha ez tud telefon funkciót)
-
Petta
csendes tag
Ez a w-lan hogy is működik? senki se tudta rendesen elmagyarázni
Szóval: ez csak olyan helyeken műxik ahol van ilyen pont, nempedig akárhol.
Utánanéztem és itt Nyíregyházán is vannak ilyenek pl a t-mobilnál, de ezt úgy olvastam hogy úgy működik mint a feltöltőkártya feltöltöm és amennyit vettem annyit netezhetek, de csak ott azon a ponton: szal bemegyek a boltba és leülök pötyögni...
És a másik verzió amikor vannak ilyen ingyenes helyek ahol ingyen bemész és addig nyomod ameddig kinem zavarnak.. de ezt csak ott az épületben lehet megteni? vagy van ennek hatásköre (mondjuk 100m az épülettől?)
Hol lehet ezeket megnézni? mármint hogy van e ingyenes itt Nyíregyházán ahova be is lehet ülni? franko lenne -
Ja no
aktív tag
Sorry, totál kiment a fejemből
De ez a kettő link lenne az pl, amik nagyrészt hasonlítanak arra, amit sokat néznék:
http://www.linear.com/pc/downloadDocument.do;jsessionid=Egki2a1oHXGom67YAiAJ1lA9XDwV0Th1lFirK667S10uyTr5FBic!-947944752?navId=H0,C1,C1154,C1009,C1045,P1678,D1544
és
http://pdfserv.maxim-ic.com/en/ds/ICL7650-ICL7650B.pdf
Bocs, az első kicsit hosszú link
Köszi az előző belinkelt PDF-eket!
[Szerkesztve]: Az első linket valamiért nem hajlandó teljes terjedelmében elfogadni a motor. A lényeg a liner.com-on az LTC2053-as ic. ( keresőjében pill. alatt megvan)
[Szerkesztve] -
sbojan
tag
Az egyes WiFi-pontok hatósugarát sok minden befolyásolja, így nem lehet általános érvényű szabályt (pl. 100m sugarú kör) megfogalmazni. Van, ahol csak egy helyiségen belül működik, míg máshol épületen kívül is elérhető 100-200 méterig. Vannak olyan oldalak (pl. [link]), ahol felsorolnak jó pár hotspot címet, de az adatok megbízhatósága egyelőre nem az igazi. Ráadásul nem minden hotspot üzemeltető hirdeti magát ezeken az oldalakon.
-
Segnior_Barthez
senior tag
Hi All!
Friss Asus A632-m van, és most ismerkedek a PPC-vel. Osszátok meg, milyen felhasználói progik azok, melyek megmaradtak a gépen? Melyek azok, amiket naponta használtok, ill. fontos rendszer karbantartó, szórakoztató, vagy egyéb hasznos progik.
Kezdem:
-TCPMP: médialejátszó
-Total Commander for PDA: filekezelő
-XNview Pocket: képnézegető
-Pocket Mechanic: nagyon korrekt kis rendszerkarbantartó. /regcleaner, format,/
-Opera: GPRS netezésre
-CloseAll: ablakbecsukásra, és
-I-GO: GPS navigáció.
-DirMap: ha jól emlékszem az a neve annak a proginak, amely grafikusan mutatja meg a memória, és az azon lévő adatok, progik méretét. Igen hasznos, és látványos.
Csak tessék megosztani az okosat!https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
amargo
addikt
-
Segnior_Barthez
senior tag
Hard resetre van valami jó megoldás?
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
Petta
csendes tag
még lehet hogy 9500-t veszek, de csak akkor hogyha találok nyíregyházán ingyenes helyet ahol lehet wifizni. ha nem, akkor maradok az s100-nál. MIlyen virtuális bill.t írtál??
-
MIFtIli
aktív tag
Hi
Van 2 pda. Egy asus 730w és egy zire 72. A 730w wifin keresztül kap netet, a zire 72 meg bluetooth-on rákapcsolódva, kaphat e netet az asustól? Ha igen akkor h? -
sbojan
tag
Olvastam ma a hírt a PDAMánián a Slingbox-ról, amivel az otthoni TV képét lehet megjeleníteni többek között PDA-n.
Nosza, gondoltam, gyorsan kipróbálom, hogy a rendelkezésemre álló eszközökkel sikerül-e valami hasonlót megvalósítanom.
Adott egy notebook, egy USB-s TV-tuner, egy hx4700-as és a sokak által lesajnált Windows Media Encoder.
Jelentem, igen jó eredménnyel kivitelezhető a TV-tunerrel fogott adás megjelenítése PDA-n, mind USB-s, mind Bluetooth-os, mind WiFi-s kapcsolat esetén.
Egy kép arról, hogy hogyan is nézett ki a PDA-n a TV képe:
[link]
s egy nagyon rövidke filmfelvétel ugyanerről:
[link]
Ezek Bluetooth-os kapcsolat során készültek.
Imádom a hx4700-asomat! -
sbojan
tag
A MAXIM-os dokumentum első oldala oldalszélességre igazítva:
[link]
A MAXIM-os dokumentum első oldalának bal alsó sarka 150-szeres nagyításban, fektetett képernyővel:
[link]
A LINEAR-os dokumentum első oldala oldalszélességre igazítva:
[link]
A LINEAR-os dokumentum első oldalának bal alsó sarka 150-szeres nagyításban, fektetett képernyővel:
[link]
A szöveg, mint látható, nem egészen tökéletes. A PDF dokumentumok megjelenítése ClearVue PDF programmal készült, az Adobe Reader for Pocket PC nekem nincs feltelepítve.
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
Helló ! Szeretnék egy PDA-t venni maximum bruttó 130ezerért ! de van pár feltétel mindeképpen legyen bene Bluethoot, WIFI és MOBILTELEFON FUNKCIÓ ez a legfontosabb jah és érintőképernyős legyen és ne alatta legyen hatezer gomb mert azok nemtetszenek !
És szerencsés lene ha vlami Asus vagy acer avgy HP lenne vagy valmni márkásabb dolog! nah szóval ilyeneket ajánljatok nekm ! előlre is köszi! ha lehet Linket is kérek !
bye| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
PLacc
senior tag
Esetleg a szíves figyelmetekbe ajánlanám:
Eladó Dell X30 Advanced Full (BT+WLAN+Cradle)
[link]
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
-
xedos
addikt
-
MuzX
tag
Üdv!
Tudom, a profi fórumozóknak tele van a töke az ilyennel, de sajnos kénytelen vagyok azzal kezdeni, hogy teljesen kezdő vagyok a témában, és segítséget kérek. Próbáltam az általam keresett információt kereséssel megtalálni, de nem kaptam használható eredményt.
Nemreég vettem Vaterán egy Yakumo Alpha (nem Alpha-X) GPS PDA-t, kifejezetten navigációs célra. Az eladó azt mondta, magyar oprendszer és magyar nyelvű Destinator navi szoftver van hozzá.
Nagyjából oké is volt, attól eltekintve, hogy még kellett hozzá vennem autós töltőt, meg tartót, meg külső antennát, mert a belvárosban már elveszítette néha a műholdakat.
Alapvetően nem is saját célra, hanem rokonomnak ajándékba lenne, többen dobtuk össze a családból az árát, és már a keret határán vagyunk.
Egyszer úgy tűnik, valahoyg lemerült, és nem vettem észre, most teljesen visszaált minden az eredeti német oprendszerre és eltünt a Destinator is.
Amit az eladó adott hozzá, azon egy másolt Pocket PC Hun magyarítás van, ezt többórás kínlódás után sikerült feltennem (kiderült, hogy valami Daemon Tools kell hozzá).
Ennek az lett az eredménye, hogy ugyan az interfész magyar lett, de a Start menüből frankón eltünt minden, nincsenek Programmen menüpont, de még fontosabb, hogy a Beállítások (Einstellungen) sincs meg, azaz semmiféle beállításhoz nem férek hozzá.
Az installációt Cold Reset után vagy 10x újrapróbáltam, mindig ugyanez az eredmény.
Ami külön fura, hogy az eredeti német Pocket PC 4.2 oprendszert nézegetve, ha az asztali PC-ről belenézek a Start menübe, ott az Enstellungen mappa totál üresnek tűnik (show hidden és system fájl opció bekapcsolva)! Ennek ellenére a PDA-n természetesen működik, és ha rátapizok, kinyitja a kontrol panelt.
Mivel a magyarítás egy új Start menü mappát is készít, megpróbáltam oda átmásolni az Einstellungen mappát az eredetiből, át is vitte, meg is jelenik a magyar interfész alatt, csak éppen ha rátapizok, üres... hogy van ez????
Tudom, tudom, vegyek legális szoftver... na ez az, ami most nem megy, egyrészt nem tudtam, hogy amit eladott nekem, az másolt szoftver, másrészt egyszerűen nincs már pénzem rá.
Akinek az ajándék lesz, sajnos nem tud németül, tehát mindenképpen valahogy működésbe kéne hoznom.
Egyébként német oprendszer alatt fut a magyar nyelvű Destinator?
Köszönök előre is minden jótanácsot!''Több dolgok vannak földön és egen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes.'' © Shakespeare
-
Bandus99
őstag
lehet el kellene beszelgetni az eladoval ....
Masik dolog, ha az akinek ajandekba lesz szinten nem ert hozza, nagyon valoszinu nala is elofordul majd a lemerules. Tehat meg kell tanulni, netan leirni lepesrol lepesre mit tegyen ebben az esetben es igy atadni neki.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Kiskokó
veterán
Helló! Qtek s200-at már néztem de kicsi a kijelzője.. nekm oylan PDA kell ami PDA és lehet telefonáéni vele és nem Telefon aamit PDA-nak lehet használni érted remélem.. magyarul 3ésfeles kijelző kell.. előző HSZ ben már irtam azt a Samsungot arról vélemény ?? és árat nemtdusz ? én nemtaláltam. mert a Bluetothh még nem is oyaln fontos csak a WIFI meg a Telefonfunkció.. ez a kettő alapkövetelmény és hogy nagy kijelzője legyen ja persze és ne beépitet gombsoros legyen !
KÖSZI a segitséedet !| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
MuzX
tag
Az eladó nem tudott többet mondani ennél.
A későbbi lemerülés nem valószínű, mert csak navigációra lenne használva, arra meg ott a töltő a kocsiban, másrészt állítólag Sprite Backup megoldja ezt a gondot, ha ne adj isten mégis lemerülne, nagyon gyorsan visszaállítható archivot készít.''Több dolgok vannak földön és egen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes.'' © Shakespeare
-
deicide
veterán
válasz Segnior_Barthez #1808 üzenetére
én még gps-tunert és utinfo-t is használok, meg Age of Empires-t...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Segitsetek nekem ezt az eszkozt keresnem de nem talalok sehol itthoni boltokban. Ha netan vki belevotlana szoljon.
Vagy segitene vki mikent lehetne pl innen hozzajutni ehhez az eszkozhoz?
[link]
Nem tudom mennyire ertheto, tehat Dell Axim X30 as PDA hoz keresnek alapban autos toltot es syncron kabelt. Ez jo lenne, mert mindket funkciora jonak tunik.
[Szerkesztve]Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Zoliy2
csendes tag
Sziasztok MIo 169-est szeretnék venni. És szeretnék érdeklödni h mijen tapasztalatok vannak róla? Főleg GPS-re szereteném használni. V ha tudtok ennél jobbat GPS-re ennyiért akkor megköszönném.
-
sbazsi
veterán
fusi loox 520-on működik a destinator?
ismeretlen processzor típust ír ki.
lehet frissebb verzió kellene? -
lorcsi
veterán
Szerintetek ez milyen ez a pda :
[link]
tel funkció jól látom hogy nincs bene?eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
[link]
vélemények?
miylen a procija? jónak számít?eladó: vadi új soundcore motion+
-
gergo16
csendes tag
HY!
Mondanátok vmi véleményt a hp ipaq hx2790 modellről?
Főleg képernyő minősége érdekelne mert vmi új tech nem?
köszi -
aurora
tag
Sziasztok.
Életem első PDA-ján gondolkodom. Mi a véleményetek kezdésnek egy Xplore G18-ról?Tudom, hogy a kamerája gyenge minőségű, nem bővíthető, és nem magyar az OS, de állítólag lehet magyarosítani.Az eredeti aksi is gyenge, de létezik 1300 MA-os hozzá.Nem is probléma, mert a Mac rendszert ismerem, van is egy G3-asom.A kijelzője viszont nagyon szép, 262ezer szint tud.Az árfekvése, és a kinézete nagyon tetszik.Van valakinek erről tapasztalata? Esetleg tud valaki ilyen eladót?Kérlek írjatok meg minden jót-rosszat erről a kisokosról.KösziA rendcsinálás a kisemberek mániája, a zseni átlát a káoszon!
-
fony
csendes tag
Hali! Azt szeretném meg tudni hogy a jobban hozzáértők mint én , mit mondanak a HP ipaq 6325 PDA ról?
-
amargo
addikt
Én azt mondom lassú proci, régi modell..
Inkább I-mate/Qtek.. magasabb minőség. De ha jó áron (értsd: nagyon olcsón) tudsz szerezni ilyen HP-t ellehetsz vele, amíg megismered mik az elvárásaid.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Stalker-2572
veterán
Eladó ASUSMyPal 620BT PDA 35000 HUF induló árral!!
All Black...
-
Nicky Nygaro
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy a PDA-k tudnak-e olyat, hogy .txt formátumban lévő regényeket megjelenítenek, ne adj isten könyvjelző funkcióval...?
Szóval mennyire használhatóak e-book olvasásra?
Ill. nem csak az a kérdésem, hogy tudják-e ezt, hanem hogy mennyire kényelmes, ergonómikus erre a célra? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest