- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammer
csendes tag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok, kérlek segítsetek!
Hosszú távra szeretnék notebookot. Általános felhasználásra, de szeretném, ha évek múlva is használható lenne a gép.
Több helyen kínálnak használt üzleti gépeket. Pl.: http://laptopsystem.hu
Ár-érték arányban HP Elitebook 8540P tetszett meg. Mai szemmel is elég erős hardver, 83ezer Ft körüli áron.
Viszont hiába adnak rá 6 hónap garit, ez mégis csak egy 4 éves gép. Ha én is 3-4 évre szeretnék notebook-ot, akkor ki kellene bírnia 7-8 év használatot, amiből az első 4 év nap 8-10 óranyúzás volt.Új gép esetén itt van ez:
http://notebookstore.hu/shop/laptop/lenovo_g50_45_notebook__10840.htm120ezer, általános felhasználásra elvileg jó lehet, ráadásul jogtiszta windows is jár hozzá. 2 év háztól-házig garancia, míg a laptopsystem Budapesten van, én meg nem, ezért oda saját költségen kell eljuttatnom a gépet, ha érvényesíteni szeretném a garit.
Viszont árban van közel 40ezer ft. különbség, ami azért sok.
Emiatt inkább a használt HP felé húzok, de félek, hogy végül az lesz a drágább, mert nem fogja addig bírni, mint pl. ez az újként olcsónak számító lenovo.Mit tanácsoltok? Tudom, itt már többet vettek használt gépet a laptopsystemtől. Mik a hosszútávú tapasztalatok?
Előre is köszönök minden választ!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest