- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Peter
őstag
Sziasztok!
Otthonra szeretnék második gépnek egy notebookot hogy lakáson belül ne legyek helyhez kötve. Irodai munkát böngészést, hálózati másolásokat végeznék rajta. 14''és 15,6'' közöttit.
Egyelőre ezt találtam :
https://www.notebook.hu/lenovo-ideapad-100-15ibd-80qq00exhv-feketeKérnék róla véleményt vagy esetleg alternatívákat.
Előre is köszönöm! -
F_Peter
őstag
Ismét keresek egy notet, de most ismerősnek. Konkrétan van egy ajánlat Lenovo yoga 500-14re (fhd 500as HDD) 2év garanciával 104 ezerért.
Kérdés van e valami jobb vétel, ha muszáj hogy hybrid legyen?
Előre is köszi. -
F_Peter
őstag
válasz Khelben #137336 üzenetére
Ezt olvastam régebben, de igazából nem nagyon értem hogy 21. Században, amikor a jótállás is agyon van szabályozva akkor hogy lehetnek még ezzel gondok.
Tmx-ről hallottam rosszakat, de személyes tapasztalat alapján az elmúlt két évben nincs velük gond (telefonok esetén). -
F_Peter
őstag
válasz hallador #137350 üzenetére
Sok dologgal egyetértek amit írsz, de remélem hogy a drága gépek nem csak azért ennyire drágák amiket írsz, mert az igen kicsi szegmenst érint. Pl. ha nekem lenne valami problémám, akkor az utolsó szempont hogy kijönnek vagy sem.
Másrészt illetően, én még nem hallottam olyan márkáról amit egységesen dicsérnek.
Nekem például van egy "nyeklő-nyakló" asusom is, ami leginkább csak letöltésre és háttértárnak van a lakásban. Évi 2-3 hetet leszámítva folyamatosan dolgozik 8 éve (24/24-ben), pedig még egy karbantartást sem kapott soha.
A másik asusom viszont elég hamar alaplap hibás lett, viszont 5 napot töltött szervizben és teljesen új gépet kaptam.
Szóval vannak pozitív tapasztalatok is, sőt szerintem azok vannak többen, csak azokkal kevesebbet találkozunk.
Mellesleg az olcsó lenovo is bárhonnan elviszi a garanciás gépet és a két évre ott is rávehetsz még 2 évet, persze nem 5 év, de legalább 4.Persze én is azt mondom, hogy az általad írt eshetőségeket tudomásul véve vásároljon mindenki gépet, ha felmérte hogy neki megéri ezekkel számolni vagy sem.
-
F_Peter
őstag
Hibridekből amúgy mik amik ajánlottak?
-
F_Peter
őstag
válasz tecsu #138060 üzenetére
Nekem speciel volt garancias ügyem a tmx-el (2 laptop, 6 telefon). De mindegyik az elmúlt két évben, szóval lehet anno máshogy mentek a dolgok. Nekem egy esetet leszámítva nagyon pozitív volt a tapasztalatom.
Abban az egy esetben elcsesztek egy ragasztás, de még átvételnél észrevettem.
De az ilyen véleményeket nem irogatja az ember blogba meg fórumokra általában. -
F_Peter
őstag
válasz TheNewDawn #138068 üzenetére
Engem azért furdal a kíváncsiság.
Szeretek utána járni az ilyesmiknek (van fogyasztói védelmis jóbarát).
Nekem most van egy lenovom, de ahogy utána kérdeztem ezt nem a tmx-el fogom intézni, ha gond van.Megjegyzem: értem hogy sok probléma volt a lenovo garanciával és jobb a konstrukciója egy Dellnek, de néha már annyira bizonygatva van ez, hogy valótlan dolgokat állítanak, ami miatt az egész hitelét veszti.
-
F_Peter
őstag
válasz Tikakukac #138079 üzenetére
Persze, erre mondom hogy valóban sok ami gáz, a hitelt itt a fórumon értem.
Pl. Lenovo egy év garancia és nem bővíthető (nem egy év és bővíthető).
Vagy pl. amire sok garit adnak az a jó cucc. Lenovot vehetsz 4 év helyszíni garival és ezt meg bővítetheted 6 évre (csak nem nálunk).És félreértés ne essék, nem azt akarom mondani hogy jó a lenovo. Nekünk van 2 asusunk, egy dellünk, egy HP munkagép, és most egy lenovo, szóval egyik márkához sem kötődök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Tudományos Pandémia Klub
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Sweet.tv - internetes TV
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest