Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabonagyur

    félisten

    válasz Pano #96017 üzenetére

    Itt van pl a HP Probook, sok helyen ajánlott, tesztek is aránylag elismerően nyilatkoznak róla (tudom, nem hosszú távú tesztek), de kukac már el is mesélte, hogy kis igénybevételtől ez is hullik szét és egy szar.
    Tudom, hogy mindennek vannak hátrányai, na de az, hogy egyáltalán nem lehet új notik esetében jó vagy kielégítő vételt csinálni...

    Ahogy a kolléga is írta nem azért ajánlottak ezek sem, mert annyira jók, hanem mert a legkisebb rosszak és van mögöttük egy használható garancia. Hp 455-nél is leírtuk nem egyszer, hogy a kijelzője nagyon hitvány, de amikor adták 5 év garival de akár a mostani 3-mal is nagyon kiemelkedőnek számít társai közül, és még a minősége sem a legrosszabb.

    Közel fél milliós Dell E7440-em van és azzal sem vagyok elégedett mivel ott is vannak hibák, de még mindig a legkevesebb hülyeséget kell ott elviselnie az embernek... Laptopot vásárolni a legrosszabb dolog a világon, nekem is munka miatt van, amúgy csak és kizárólag asztali gép. És ugyanezt tudom mondani másnak is, hogy amíg nem létszükséglet a laptop addig ne vegyen.

    Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

Új hozzászólás Aktív témák