Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabonagyur

    félisten

    válasz Pano #96013 üzenetére

    Nem ki van sarkítva hanem próbáljuk a lehető legjobbat kihozni a helyzetből, mivel minden érve ellenére az emberek szerintem minimum 50%-a nem fogadja meg azt itteni tanácsot és megvesz egyet ami neki épp tetszik vagy akciós.

    És ha tényleg olvasod a témát nem fél millió az első ajánlott gép, 130-150e Ft szokott lenni az alja az új gépeknek aminél már van értelme hozzákezdeni.

    Ezzel az egész notis mókával az a gond, hogy ezek a gépek mind itthoni viszonylatban számítanak igazán drága dolognak, sok országban, amik az elsődleges piacok ott bizony ezeknek a 500 eurós lomoknak piaca minimális, vagy ha van is akkor rátudják, hogy ha 1 évet bírt akkor 1 évet és mehet a kukába, vagy éppen sokadig gép, heti 2 órás használatra, mellette ott az ipad, asztali stb. szóval nem elsődleges (egyetlen) gép mint itthon a legtöbb embernél.

    Itthon meg mi van? 150e a max pénz rá mivel az is jobb esetben egy havi fizetés és menjen évekig. Csak azt senki sem veszi figyelembe, hogy ugyanazt a gépet, közel ugyanazon az áron árulják a német, angol piacon is amit itthon, és senkit sem érdekel, hogy itthon rosszabbat kapnak az emberek a fizetés ugyanolyan hányadáért.

    Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

Új hozzászólás Aktív témák