- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireLord
aktív tag
200K alatt még mindig a G580AH a bestbuy gép?
-
JHONNY 79
aktív tag
Sziasztok !
Használtan szeretnék netbookot venni és két kiszemelt között gondolkodok. Asus 1015bx vagy Acer v5 121 ? Esetleg valakinek valamelyikkel tapasztalat?
-
JHONNY 79
aktív tag
Elnéztem a topikot, bocsesz.
-
bedohazi
aktív tag
Udv
Vasarlas elott allok es par "nagy" problemaval kerultem szembe, nem tudok donteni bizonyos dolgok kozott, ebben kerem a segitsegeteket.
A notebookon lesz hasznalva photoshop es valoszinu hogy CAD, rendereles stb. de jatszani nem nagyon fogok.
Nos, itt is vannak a kerdesek:
1. mindezekhez eleg-e az i3 3120m vagy inkabb i5 3230m
2. mindezekhez eleg-e a 4gb ram vagy inkabb 8gb
3. nvidia gt 635m vagy 740m?Azt enis tudom hogy a 740m sokkaljobb, a baj csak az hogy a 740es karya az i3-al es a 4 gb rammal van osszetarsitva az altalan kinezett lenovo notiknal, a 635m-hez meg i5 es 8gb ram jar. Igy pedig nem tudom hogy melyik kombinacio jobb, egyik esetben felek hogy az i3 es a 4gb ram lesz keves, masiknal meg a 635m lesz tul gyenge. :-S Melyikkel lesz jobb a teljesitmeny ??
Meg annyit hogy az i3+4gb+740m-et megkapom egy lenovo thinkpad edge E531-ben, az i5+8gb+635m lenovo ideapad g580-ban van. Mennyivel jobb minosegileg a thinkpad mert en csak ennyit tudok egyelore hogy matt a kijelzoje. Tobbszori hordozashoz nyitogatast jobban birja? -
Laox
aktív tag
válasz bedohazi #42911 üzenetére
Szia! A videókártya nem igazán fontos. A renderelés itt az igazi probléma. Mindenképpen i7 kell. Még az asztali i7-et is bőven-bőven megizzasztja a renderelés, hát még a laptop verziót, aminek ugyen kényszerűen jóval kisebb a teljesítménye. i3 és i5 semmiképpen nem játszik. Videókártyában szerintem már elég a 7650m vagy 7670m. Notebookcheck-en utána tudsz nézni a kártyák teljesítményének. Processzorban i7-nél alább ne add, szenvedni fogsz. Még ezzel is.
-
viewed
tag
Sziasztok!
Én is szeretnék rövid időn belül egy új gépet venni. Ehhez kérnék segítséget a hozzáértőktől. Íme a szükséges paraméterek:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - 1-3 hét
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? - 200-210 E Ft
(3) Felhasználási kör? - CAD, irodai munka, több oprendszer használata, netezés, néha filmnézés, esetleg kisebb fotó/videó/zene szerkesztés hobbiból
(4) Játékra használnád-e? - nem feltétlenül
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? - is-is
(6) Szeretnél bele SSD-t? - ha ebbe az árba belefér, akkor igen, ha nem fér bele, akkor később bővíteném
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? - 17,3 ", lehetőleg matt és ha belefér akkor full HD
(8) Notebook tömege? - lényegtelen
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?- ha belefér jöhet winnel, ha nem az sem baj
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? - talán 8 Gb RAM, HDD min 500,
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) -
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? - nem értek hozzá
(13) Eddig kinézett notebookok? - sokat nézegettem, de nem tudom melyik lenne jó
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?- csak új -
stratova
veterán
válasz bedohazi #42911 üzenetére
Nem írtál keretet. Viszont ha tervezés (-> 1920x1080, Antiglare), renderelés (-> i7 QM) a fő felhasználási terület és kb. GT 635M kaliberű VGA kell, akkor ez a Dell 7520 érdekes lehet. Ha pénz nem számít, akkor persze irány a Precision.
Hmm. Korábbi hozzászólásodból látom a Dell kizárva (miért?) és a keret max. 210, úgy nehéz eset.[ Szerkesztve ]
-
momo2828
tag
Sziasztok!
Egyik kedves ismerősöm laptop vásárlás előtt álna.
1.: valamikor suli előtt lenne esedékes
2.: keret kb 160-170k
3.: elsősorban egyetemi használatra, viszont játékokra is.
2 db-ot ki is néztünk: Egy HP-t , és egy Dell-t is (bár a HP szimpatikusabb)
Mi a véleményetek? Valami negatívum róluk? Hasonló teljesítmény mellett persze jó lenne egy SSD-s is, ha találtok, szivesen megnéznénk.
Előre is köszi a válaszokat -
Wlac
Ármester
Sziasztok!
Jelenleg egy Lenovo E125-öt nyúzok, azonban megérett a cserére, főleg az E350-es CPU-t keveslem (teljes képernyőn akad a Youtube, ha filmezés közben megnyitok egy weboldalt, az pár másodpercig rendesen alátesz a mozinak, na meg a Photoshop...).
Az új gép esetében kompromisszumokat nagyon nem szeretnék kötni, ezért a nálam okosabbak tanácsát kérem. Jelenleg egy Dell Latitude E6230-al szemezek, amit 8 GB memóriával, 256GB SSD-vel, valamint egy i5 2.6GHz-s CPU-val kb. 280 ezer forintért tudnék megszerezni (refurbished gép). Ennyi pénzért ez mennyire jó vétel, illetve van-e ennél jobb (ráfizetés játszhat, ha tényleg megéri)?
Amire használnám:
- net
- HD filmek
- Photoshop
- otthoni videók renderelése (Power Director 10)Amire szükségem lenne:
- USB 3.0
- Háttérvilágításos billentyűzet
- Netezéssel, csökkentett fényerővel egy 4-5 órás akkuidő
- Matt kijelző
- Szubnotebook méret (11"-13" között)
- Jó hangszórók. - Nem vagyok audiofil, ami azt illeti, elég botfülem van, azonban a Lenovóm botrányosan gyengén szól, és mindenhova külső hangszórót kell hurcolnom. És akkor a kábelekről még nem is beszéltem... Anno volt egy Acer Aspire 5536G-m, annak a hangzása tökéletesen megfelelt.Ami nem érdekel:
- optikai meghajtó
- mindenféle gyártói programok (a Lenove programjai baromi lassú, "nehéz" cuccok, és tökéletesen megfelelnek a natív Win 7-es alternatívák).Játékra szívesen használnám, azonban tudom, hogy a kis méretű gépekbe a melegedés miatt nem lehet erős kártyát rakni, ráadásul ha a Fallout 3-NV-t közepes felbontással szépen viszi, nekem már megfelel, azt pedig tudtommal egy HD4000-res is simán megoldja. Mindezek felett azonban kiemelném a minőséget. Hajlandó vagyok ráfizetni, hogy ne fizessek rá (igen, fél kettőkor ilyen baromi szellemes tudok lenni), és tudjam, hogy ha esetleg bármi gubanc van, a gyártó a hátsómat is kinyalja (világgarancia, házhoz jövetel).
A fenti feltételeknek szerintem megfelel a Dell Latitude E6230-as. Szerintetek is, vagy van jobb?
Előre is kösz,
Wlac[ Szerkesztve ]
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
premete
veterán
Én sem tudok jobbat összességében az E6230-asnál, az ár is reális, bár ha ráér 1 hónap múlva, akkor refurbishedben ilyen konfig kijön 250 alatt, tehát 280-ért már IPS-panel is beleférne. IPS-sel is bír 4-5 órát wlanon, nem IPS-sel kb. 1 órával többet. Ha fél éves, alig használt is belefér, akkor 250-ért i7+IPS is fellelhető. Bár az i5 3320 és I7 3520 között alig 10% a benchmark különbség. SSD-ben a LiteOn-os jobb, mint a samsung 830, wlanban az Intell 6300-as a jobb vétel, a többi kb. ugyanaz. Arra vigyázz, hogy USA-ból nem sok az NBD-s, előtte azt is tisztázni kell. WWAN van bennük néha, illetve tehető bele, dokkolhatóság adott, ujjlenyomat-olvasó is van esetenként. A hangszórók elég hangosak, relatíve nagyok, de sok basszust ne várj. Rendes hdmi-csatija van külső tv-hez.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok,
A lenti paraméterek megadásával várnám segítségetek
A kinézett gépről mi a véleményetek, jó választás? Ha igen mely webshopot ajánlanátok? Ebben az ársávban más alternatíva?(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Amint eladásra kerül az asztali gép
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 115.000 Ft
(3) Felhasználási kör? Multimédia célok (film, net, szövegszerkesztés), játék nem!
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? -
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? minőség
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! nem
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 15,6", 1366 x 768, fényes vagy matt nem szempont
(8) Notebook tömege? nem szempont
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? nélkül
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? HDD min. 500Gb, RAM min. 4Gb, DVD író kell
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) USB 3.0, webkamera, kártyaolvasó
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? nem
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk) Lenovo IdeaPad G580 IMR (Core i3-2348M/4GB DDR3/500GB HDD/HD3000/15,6" HD LED/DOS) (59-366452)
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? újKöszi
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz JamesHolden #42923 üzenetére
Amit kinéztél az a csilli lakkos verzió. Céljaidra jobban megfelel egy fujitsu A502. Jobb szerelési minőség, matt kijelző, szervizháttér is jobb. + évre való garbővítéssel is megáll 15k körül.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DiamondAngel
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni laptop vásárláshoz. Abszolút nem értek hozzá, tehát nagyon megköszönném, ha segítenétek nekem.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
A napokban, esetleg az elkövetkező egy hónapban.(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
Örülnék, ha 80.000 Ft körül találnék, de 100.000 Ft fölé semmiképpen nem tudok menni.(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Netezésre, online filmnézésre, egy-két alapvető irodai program használatára és nem túl komoly játékra kellene. A legfontosabb, hogy ne legyen a csigával egyenlő.(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Sims 2 és 3. Nem feltétlenül maximum grafikán, a lényeg, hogy ne szaggasson. Nem képregényt szeretnék nézni(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Is-is. Szeretném sokáig használni.(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Sajnos nem tudom mi ez(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
Teljesen mindegy.(8) Notebook tömege?
Nem nagyon hordoznám. Maximum hetente egyszer-kétszer, tehát nem kell feltétlenül ultrakönnyű. Persze plusz pont, ha kényelmesen hordozható, de nem feltétel.(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Nélküle.(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
Ezekhez sem értek túl sokat, annyi tanácsot kaptam, hogy 500 GB-os merevlemez és 2-4 GB-os memória felé keresgéljek. Optikai meghajtót szeretnék, de ha nincs is kibírom.(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Nincs. Wifi legyen benne.(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
Nem tudom Talán a játékot.(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Konkrét típust még nem sikerült találnom a több száz közül (pláne ilyen hozzáértéssel, ami nekem van), de szimpatikusak az Asus és a Lenovo gépek.(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Újat szeretnék.Gondolom ebből Ti is érzitek, hogy mennyire nem vagyok hozzáértő. Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz DiamondAngel #42925 üzenetére
Ennyiért alapgépet kapsz, mást nem. 100k körül ha találsz fujitsu A502-est az lenne a legjobb. Játék az nem nagyon lesz, min. beugró lenovo G580 120k alatt kicsivel, de minőségre jobb a fuji.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
baloghzoli92
csendes tag
Sziasztok
Meg éri megvenni a HP Pavilion Sleekbook 15os gépet? Játékra mennyire jó?
A válaszokat előre is köszönöm szépen -
félisten
válasz baloghzoli92 #42929 üzenetére
Szia. Nem.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
btudos
nagyúr
-
retfirg
tag
válasz btudos #42933 üzenetére
Frankón mondom néktek, bolondság mit beszéltek.
Mondtam, ötezerért mondjál! Nem tudsz? Béna.
Ha azt mondom 200? Jön a válasz: az erre kevés lesz! Tudom, azért nem írom le.
300? Abból már talán kijön, bár...
Akkor legyen 400!Minek mondanék egy fogalmatlan számot, ha 99%, hogy az vagy kevés rá, vagy feleslegesen sok?
Értelme? Semmi. Ha az összes többi paraméter adott, akkor NINCSEN opció árra. Van egy 'jó' vétel, meg van ami annál drágább, vagy felesleges dolgokat tudó és drágább. (Esetleg van olyan, ami többet is tud ugyan ennyiért, de akkor meg értelemszerűen azt ajánlod, tehát megint csak egyetlen termék van a logika végén.)
Értem, hogy itt valaki anno kőbe véste, hogy mondjunk előre árat is, de ettől még értelme nincs. Mármint van: Ha úgy teszem fel a kérdést, hogy 300-am van rá, erre és erre fogom használni, akkor az oké.
De én MINDEN mást meghatároztam, ti pont abban nyújtanátok segítséget, hogy "ezt a típust javaslom, ez már pont megfelel az elvárásaidnak és remek darab lesz".Tehát, én leírom mit szeretnék, ár nélkül. Te pedig, ha nem tudsz ajánlani, akkor az neked kellemetlen és szépen csendben maradsz. Ha ugyanis csak árral tudsz, de ár nélkül nem (tehát csak a nehezített pálya megy), akkor te nem ajánlani jöttél, hanem unatkozni/beszélgetni/kötekedni/fingod sincs.
Nem magas matek ez, ellenben rohadt idegesítő olyanokkal csevegni, akik semmivel sem visznek előrébb, viszont kifejezetten akadályoznak abban, hogy kapjak még 1-2 értelmes választ.
Olyasmire gondolok, amit ravenlord87 ( ) tett elsőként: Válaszolt a kérdésre, és ennyi. Nem pont olyan amire gondoltam, de legalább nem keresett gyermeki kifogásokat, nem magyarázta meg, hogy én mást akarok és nem adott elő egy hisztit, hogy ő csak akkor tud ajánlani, ha azt is megmondom, hogy milyen színű legyen.Mellesleg, hamár így beleokoskodsz mások beszélgetésébe: premete eredetileg nem az árat kifogásolta, arról szó se volt. Méretekről, processzorokról és egyebekről magyarázott. Vagyis én leírtam mit akarok, ő konkrétan elmagyarázta, hogy az mind felesleges és hülyeség, meg persze nem is úgy van. Szóval ő nem simán belekötött, hanem megmagyarázta, hogy nem is ilyet akarok.
Neked meg mondtam árat kedves fórumozó társam: Ötezer. Nem megy? Akkor ne válaszolgass nekem, mert tök felesleges. Akkor se tudsz ajánlani, ha nem mondok árat és akkor se, ha mondok. Tőlem unatkozhatsz kedvedre, csak szórakoztass valaki mást
Teszem hozzá, már első blikkre világos volt, hogy ez ugyan olyan értelmetlen próbálkozás, mint a hasonló okostelefonos topicban kérdezni: S3 vagy szifon? S3! ... és ez a kérdés napi 72×, a válasz meg éppen attól függ, hogy ki járt arra abban a 60 másodpercben. Ha pedig valaki olyat kérdez, aminek a megválaszolása túlmutat a 'piros vagy kék' szinten, arra nulla válasz érkezik, vagy hozzátok hasonló kötekedők, akik megmagyarázzák, hogy rosszul kérdeztél.
További jó szórakozást a nagy szakmai tanácsadáshoz
[ Szerkesztve ]
# If the wishes were fishes nobody ever get hungry
-
B-L-A-C-K
titán
válasz retfirg #42937 üzenetére
Te nekem itt ne nagyon mond meg mit csináljak, és másnak sem. Azt hiszed iszonyat okos vagy és majd Te megmondod mit csináljanak itt azok akik több éve segítenek másoknak gépet találni, csak kicsit nagyon elvagy tévedve.
Most komolyan lebaszol itt mindenkit mert valami árkategóriát kértünk? Lehet venni gépet 50 ezerért is meg 2 millióért is, honnan tudjuk neked mi lenne a megfelelő...De nem az hogy mondod bocs eljelentettem a maximális keret legyen XY összeg....Nem te kötekedsz meg még neked áll feljebb....
Szerintem gondolkodj el kicsit a dolgokon...
ui.: Ha nekem az "epic fail" volt akkor nincs is miről beszélni, buta vagy...De tudom ha 5 emberből 5 kiakad rajtad akkor is velünk van a baj.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz retfirg #42935 üzenetére
De csűrheted-csavarhatod, ahogy akarod, alapvetően Te voltál most a hunyó:
1, Nem vetted a fáradtságot, hogy válaszolj a topik elején lévő kérdésekre.
2, De azt elvárod, hogy mások vegyék a fáradtságot, és segítsenek.
3, Amikor ezt vki szóváteszi, vagy értetlenkedik, akkor ahelyett, hogy türelmesen elmagyaráznád a helyzetet (akár többször is, ha már Te voltál az, aki segítséget vár), lebarmolod a többieket.
4, Végül a szoba közepére piszkítasz.No comment.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
btudos
nagyúr
válasz retfirg #42937 üzenetére
Mekkora arcod lett itt... Akkor mondd azt hogy az ár nem számít, mert a számodra tökéletes gépet keresed, és bármennyibe kerül, kifizeted. De ezt sem írtad le. Az ötezres beugatást meg semmisnek tekintettem, ezzel nyilván Te is tisztában vagy, hogy nem véletlenül tettem.
Naponta találkozunk olyan arcokkal, akik ezt és ezt akarják, ennyiért. De annyiért nincs. Ezért fontos az ár. Ajánlhatunk neked 400 ezres gépet, de ha csak 200-ad van rá, minek? Ha ezt ennyire nehéz felfogni, akkor tényleg nem tudok rajtad segíteni. Egy egyszerű kérés volt, hogy írj valami árkerettel kapcsolatos dolgot, mert mi nem látunk bele a pénztárcádba, de Te egyből nekem ugrottál. Ha elvárod hogy mások segítsenek rajtad, egy egyszerű kérdést talán nem is olyan nehéz megválaszolni.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz premete #42941 üzenetére
A gyerek kicsit alapból problémás eset...
-
stratova
veterán
válasz AxBattler #42939 üzenetére
Úgy néz ki áldozna is rá:
Az Asus és a Samsung S9-ek tetszettek.
Ha nem is a csúcs, de felsőkategóriás Ultrát keres. Ha esetleg még valakinek kedve lenne ajánlani.Ja, próbáljuk meg takarékon tartani az indulatokat, ne kerüljön olyan is az ajánlók közül pihenőre, aki nem szolgálna rá.
[ Szerkesztve ]
-
qirvaqe
csendes tag
Hali mindenki, szeretném a segítségeteket kérni.
(1) Lehető leghamarabb
(2) 200.000Ft a maximumom
(3) Photoshop és Illustrator leginkább. Általános használat, filmnézés, irodai alkazmazások
(4) Nem játszok gépen.
(5) Mindkettő
(6) Jó lenne, de valószínűleg ennyiből nem jön össze
(7) 15-17', FHD, lehetőleg matt
(8) Mondhatni lényegtelen
(9) Ár miatt inkább nélküle
(10) legalább 8GB ram és egy dvd író
(11) kártyaolvasó
(12) Igen, képeket konvertálok raw-ból.
(13) Sajnos nem tudok
(14) Megbízható eladótól, legalább 2 év garanciával igen.Előre is köszönöm a válaszaitokat.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz qirvaqe #42945 üzenetére
Itt ebben a hirdetésben van egy jó gép:
"Dell Latitude E6530
-I7-3520, 8GB, 256SSD, 15.6"FHD, Intel, Wifi, BT, Webcam, HUNvilágitós, Win7pro, 2015-ig gari - 240.000 Ft (471.900ft az aqua-ban)
"
Ha egy kicsit alkudsz, és az SSD-t eladod belőle 200 körül meg is áll...[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest