Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz Dreadloord #40609 üzenetére

    Ennek vga-nak külön ennyi az ára, ez egy tokozott direkt optikai meghajtó helyére kialakított darab, nem fogják neked 20-30 ezrekért oda adni, esetleg majd később használtan tudsz venni, de nem hinném olyan sokan árulnák majd.

    Elsőnek is érdemes eldönteni milyen szinten akarsz játszani, ha nem veszed komolyan a játékot akkor amit mondtál G580-as egy SSD-vel és heló szia. Viszont ha komolyan gondolod, én ezeket javasolnám:

    Első variáció: Mondj le a notiról és vegyél egy asztali gépet, 150 ezerből már olyat tudsz építeni ami a 300 ezres Y510-et is állva hagyja, mellé meg vegyél egy mászkálós használt notit ha kell ~50 ezerét. Vagy ugyan ez csak vegyél egy konzolt + ha nincs tv-d azt is, ezt is már 150 ezerből megúszod egy normálisabb használt TV-t 1 kilóért már tudsz venni, konzolok meg 50 ezerét vannak használtan.

    Második variáció: Ha mindenképpen noti kell, és tényleg komolyan gondolod ezt a játék témát, akkor ne sz@rozz gyűjts, és vegyél egy Y510-et 3 kilóért i7, FHD, SLI GT755M-el, és SSHD-s vinyóval (állítólag SSD szintjét majdnem tudja, értelemszerűen sima HDD tárhellyel).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák