- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thompherkins
tag
válasz Pyttawrx #170600 üzenetére
Ez jogos, Simán csak amatőr kérdés, mindig üzleti kiselejtezett notiaim voltam, illetve egy lifebook fujitsu valami dedikált minimál kártyával, ezek simán elvannak ölben, de persze átgondolva ezekhez képest a választott gépek erős vidókártyávával ölben nem vállahatóak, szellőzés és tojásfőzés szempontjából sem, el kell gondolkodnom tudok-e alá valamit fixen, vagy mondjak le a videókártyáról. Kösz a szemfelnyitást
Esetleg te vagy más megmondaná, hogy a Ryzen 5 illetve tavalyi CoreI5-ös gépekben csak a procival pl milyen játékok futnak el? nem fps, de pl egy wow elmegy vele? vagy egy diablo?
ha gépet veszek néha játszanék is, de semmi tripleA 3-4 éves gamek max.
Nem találtam erős proci minimál kártya kombót normálisat, ezért nézegetem a gamer gépek alját, de lehet rossz az irány -
HARDVERAPRÓD
válasz thompherkins #170601 üzenetére
Úgy gondolom ezt a gaming notebook topicban meg tudják mondani.
-
Dhampir
félisten
válasz thompherkins #170597 üzenetére
A G15 oldalt és hátul fújja ki a meleg levegőt.
-
veterán
válasz Lasersailing #170599 üzenetére
A szöszök mindenképpen bemennek, ezért kell rendszeresen takarítani a gépeket. Ha valaki ölben akarja használni a gépét, vegyen passzív hűtésű modellt, azt nyugodtan lehet, max. megsüti a combját
Az aktív hűtésű gépeknél ez a használati mód nem javasolt, mint ahogy a lecsukott kijelzős sem, mégis vannak extrémke userkék, akik ezeket kedvelik
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
MaxxDamage
félisten
válasz SeniorTilla #170605 üzenetére
Lecsukott kijelző nálam nem akadály és nincs vele probléma. (géptől függ)
Gép hűtő padon van és USB bill.+egér kombóval használom TV-hez csatlakoztatva.
Még szerencse, hogy a gépem alulról szív egy kis friss levegőt és oldalt+hátul távozik a meleg.Havonta 1x leveszem a hátlapot (direkt nincs csavarral rögzítve, csak pattintva) és portalanítom. Ahogy elnéztem 3-4 havonta 1x elég lenne, mert csak a hátlap poros a hűtő padtól a ventik/egyéb nem mondanám. (belső rész)
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
kchris78
veterán
válasz MaxxDamage #170606 üzenetére
ez gép használattól is függ szerintem ha valaki csak irodai munkára (office) használja a gépet valószínűleg nem fog annyi levegőt és port áthajtani magán. amúgy az ölben használat még szerintem passzív hűtéssel sem javasolt mert általában a passzív hűtés része az a rés ami marad ha kemény alapon van a gép. persze itt is számít hogy hajtjuk e a gépet és 1-5W mondjuk a fogyasztás vagy 10-30W ami hővé alakul.
-
MaxxDamage
félisten
válasz kchris78 #170607 üzenetére
Mehet nagy terhelésen is (Clevo X170) az sem gond neki
340W hűtésnek nem gond. Arra van kitalálva.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
jlaci74
aktív tag
válasz MaxxDamage #170608 üzenetére
Ez egy atomreaktort is lehűtene ...
-
MaxxDamage
félisten
válasz jlaci74 #170609 üzenetére
Nem hiszed el, de az sokat nem ér. /max. egy kis friss levegőt ad alulról/
M.2 (NVMe/PCIe) SSD ami "melegszik" az a Samu 970 EVO Plus és ha a gép hűtése (Obsidian PC FAN Control progiba állítva) Silent Mode-ba van (30% alatt megy mind2 venti), akkor 50c közelébe van IDLE , de ha a hűtési mód "Extreme" akkor (40% feletti mind2 venti) IDLE az SSD temp 8-10c kevesebb! (érdekes) a WD Blue (M.2 Sata) az 25c ,az SP A80-k 33c CPU (33-38c) és GPU (33c) max. IDLE (ja és nem is hangos - Manual beáll. alatt meg Silent módba Extra csendes)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
kchris78
veterán
válasz MaxxDamage #170610 üzenetére
tudtok javasolni valami jó kis windowsos progit ami nem visz sok erőforrást és mutatja ezeket a hőfokokat?
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Célfelhasználás:
böngészik, e-mail-ezik, szöveget szerkeszt, Google Táblázatot kezel, nyomtat, szkennel, fotókat néz.Oprendszer: Windows 10
Az egykori, 16 éves asztali gép, egyre több weboldalon és SW-rel nem támogatott mára. A sebesség pedig kvázi használhatatlan.
Opciók, mindenképpen 15-17" laptopban gondolkodva:
A.) Használt HP, Dell, Lenovo, leginkább a business class vagy WS vonalról.
B.) Új Fujitsu Siemens, business classhoz közelítve.Ár: maradjunk 150e alatt, de 100e Ft alatt lenne a legjobb.
Mit ajánlanátok? A vagy B opció inkább?
Az elkövetkező akár 10 évre szólna ez a gép.
[ Szerkesztve ]
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Lenovo Legion 7-es gépek esetén Eu-n belüli vásárlásnál a garancia érvényesíthető itthon is, vagy csak az adott országban?
Eszméletlen eltérések vannak a hazai, és pl a román árak között. Pl. Ami konfig itthon Ryzen 7 5800H-val, RTX 3070-el Radiumnál 750e lenne, az most csak hirtelen román emagon rákeresve 8699 lej, kb 625e Ft.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
MaxxDamage
félisten
válasz kchris78 #170611 üzenetére
HwInFo pl.
MSI Adterburner meg pl. Gamek alatt mutatja a hőfokokat, értékeket, de az külön beállítást igényel -beállítások/monitoring résznél-)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz zsoltip #170615 üzenetére
Egész jó állapotban is van, jó áron.
Dobsz bele egy SSD-t meg esetleg még +4GB RAM-ot és teljes a kép.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Doner
aktív tag
Sziasztok!
Travelmate tmp 215 i3 1115g4 laptopon látom hogy egy villám jel van a type c csatlakozó mellett. Ez akkor azt jelenti hogy tud thunderbolt 4 t és lehet hozzá az integrált helyett dedikált vga t kapcsolni?
Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
-
Doner
aktív tag
Üdv!
Költői kérdés, de azt hol lehet? Mert össze vissza írnak mindenhol mindent. A gyártó oldalán pl azt hogy a 11 genes intel cpuk támogatják. A driverek között ami a pontosabb típusjelzés megadása után is ott van vannak thunderbolt szoftverek. De olyan egzakt módon sehol nincsen leírva hogy támogatja e.
-
Doner
aktív tag
Közben sikerült letöltenem a hozzá való kézikönyvet amiben ezt írják:
"A Thunderbolt 4 port lehetővé teszi, hogy
egyszerűen csatlakoztassa az eszközeit a
számítógéphez egy C-típusú csatlakozóval,
például további tárolót (pl.: egy külső
meghajtót), kijelzőket vagy bármilyen más
kompatibilis eszközt. Akár hat eszközt is
lehet sorba csatlakoztatni, beleértve a
kijelzőket is egyetlen Thunderbolt port
segítségével.
A Thunderbolt csatlakozás C-típusú USB
portot használ és kompatibilis a Thunderbolt,
USB, DisplayPort eszközökkel, valamint
bekapcsolja az USB-C eszközöket. A C-típusú port megfordítható; a
csatlakozókat bármelyik oldallal felfelé be lehet helyezni. "Akkor gondolom ez támogatja az eGPU-t nem?
-
veterán
válasz MaxxDamage #170608 üzenetére
Borzalmas egy jószág ez. Mondjuk Clevo, nem is csoda. Két ilyen csirke ventivel hűteni ezt a csőhálózatot... és a két ramot feltétlenül egymás felé kellett tenni, ahol a lehető legrosszabb a hűtésük???? Ejnye-bejnye.
Sok clevot láttam már a gericomos időkben, soha többet nem szeretnék velük találkozni
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
MaxxDamage
félisten
válasz SeniorTilla #170624 üzenetére
Jaja, látod!
Pedig brutál egy gépek, főleg az X170 -es széria!MB-n is minden rajta van, ami csak lehet
Gyártó általi gyári "zárt" BIOS ami zavar kicsit, de PremaBIOS-al azon is lehet változtatni, ha nagyon kell.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
vendingo
veterán
Sziasztok
Megbízásból keresek új gépet, amit a napokban meg is szeretnénk venni/rendelni.
Otthoni felhasználásra kellene: net, levelezés, torrent, gyereknek távsuli. Játékra nem lenne használva, csak alap dolgokra kell, de hosszútávra, szóval időtálló gép kellene.
Elvárások: 15", hdd+ min 256gb ssd, legál win. Árban 150k a plafon. Ha van valami best buy 5-10 ezerrel drágábban, akkor az még belefér.
Remélem reális az elképzelésünk ezért az árért.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
veterán
-
vendingo
veterán
válasz SeniorTilla #170629 üzenetére
Csak új jöhet szóba. Mit kellene elengedni az igényekből?
Pl hdd nem fontos, abból tudnának engedni, végszükség esetén ssd helyett lehet hdd is. Az utólag is upgradelhető.[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
Sziasztok!
Laptopot keresek elsősorban szoftverfejlesztéshez, de emellett gaminghez is.
Visual Studio, Photoshop, Unity programokat futtatnám rajta.
Játékok szempontjából Warzone, Total War Warhammer 2-3, szintű játékokat tolnám rajta.
A kiszemeltem az Acer Nitro 5 lenne ilyen konfiggal. Ezzel boldogulhatok még 3-4-5 évig akár? Milyen alternatívák vannak max 550k alatt?
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
őstag
válasz Redcaster #170631 üzenetére
Mennyire zavar a venti hangja? Ha nagyon akkor ne ezt. Nekem kényszerből volt 2020-ban pár hónapig helios 300-as (15-ös), őszintén utáltam (kb. ugyanaz a ház még ha jól látom). Én is warhammer 2-özök, jó proci az tényleg alap (gondolom a 3-ban is az lesz) legalább i7-et javaslom. Nézz át a gamer topicba, ami nekem rémlik az a lenovo legion-ok (de irtó vacak szerviz) és a hp omen ami beleférhet. ...50 végű kártyával mondjuk nem vennék, legalább 60-as nem ártana. Sajna részletesebben nem tudok segíteni, ha van rá lehetőségem workstationt veszek (van egy kis ipari minimál design mániám szerintem, + a minőség, csak drága főleg most).
-
veterán
válasz vendingo #170630 üzenetére
Gyakorlatilag mindent. Ennyiből nem tudsz olyan gépet venni mint amit írtál. Főleg a hosszú távra, időtálló nem fog sikerülni. Szorozd meg ezt az összeget kb. 2-vel, akkor már tudunk mit ajánlani, de 150-ért semmit
[ Szerkesztve ]
-
Silverboy
aktív tag
válasz Redcaster #170631 üzenetére
550 alatt sok minden belefér... Nitro pl már ki is esne a listából...
Legion 5, 5 pro
Dell G5, G15
HP OmenMost hírtelen ami eszembe jutt, a Nitrora meg ágyán bugyesz, Nitro nagyon nagyon lowtier... 2-3 év van benne max! És sem a hűtése sem az anyaghasználata szerintem nem üti meg a minimumot.
#170628vendingo
Reális lenne, ha 2,5 évet tudnánk utazni az időbe . Amit te említesz az a 260-tól induli a buli. Addig semmi ajánható nincsen hosszútávra érsd (3 év~).
#170627Pyttawrx
+1[ Szerkesztve ]
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
vendingo
veterán
válasz SeniorTilla #170633 üzenetére
Akkor alakítok a kérdésen: 150-160k körül van valami ajánlott vétel office felhasználásra. Nem kell semmi exta, se win, se semmi. Vagy ennyiért azt vegyük ami tetszik, nagy difik nem lesznek?
-
Ispy
veterán
válasz vendingo #170630 üzenetére
150-ért soha nem lehetett kapni időtálló gépet, régen se, 5 éve ez volt kb az alja, az alsó polc. Most meg inkább 200k. De az is kb a gari ideéig, utána minden nap ajándék.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Lasersailing
senior tag
válasz Pyttawrx #170627 üzenetére
Szia,
Erről tudnál esetleg véleményt mondani?
[link]Kérdéses gép: [link]
Vagy mi lenne jobb kb. hasonló áron?Ezeket néztem: [link]
HP-k lényegében kiestek, mivel nem tudom megszokni (családi gépeken próbáltam), az összenyomott fel-le kurzorokat (mindig mellé ütök), viszont sokat használom a kurzort, amikor más nem használja.
köszönöm előre is!
-
HARDVERAPRÓD
válasz Lasersailing #170638 üzenetére
Szia. Én nem ismerem ezeket, így hiszek a kollégának amit leírt tapasztalatot.
Dell Latitide, meg a hp probook, elitebook-ok, miket nézegess, az a megadott ársávban talán már kapható. Egyedül a játékok lezsnek kérdések, de azért fog rajta menni 1-2.
Viszont a gaming notebook topicban tudnak neked ajánlani olyat, ami "kezdő" gamer gép, vagy ami alkalmas ezek kiváltására. Pl Clevo-ba (tudom Tilla nem ajánlja) is van jó, vagy MSI-be, lenovoba is akad, amik már gamer vonalon mozognak. Szerintem ott is kérdez körbe Segítőkészek ott is. -
veterán
válasz Lasersailing #170638 üzenetére
A Schenker notitól minden jobb. Ne ess abba a hibába, hogy a kurzorgombok köré veszel gépet, főleg ilyen noname őőőő-t
-
Lasersailing
senior tag
válasz Pyttawrx #170639 üzenetére
Köszönöm szépen!
Videókártyát semmiképpen sem akarok. Mostaniban is van, de használati tapasztalatok alapján le van tiltva, mert csak kazánként működött, meg problémaforrás volt. (alig tudott többet, mint az integrált, videóvágás nem is használta).
Épp ettől tartok, hogy gaming topic-ban csak videokártyás gépeket ismernek, bár a jó hűtés náluk nyilván alap
Amiket írtál és ajánlottak, azok mind rossz kurzorral vannak szerelve újban
Kár, mert még a céges Lati még jó kurzorral volt szerelve, csak az már 4+ éves. Ha olyan lenne a mostani latitude billentyűzet is, akkor könnyebben döntenék!#170640 SeniorTilla:
Konkrétan a kurzor gombokat használom a legtöbbet. Hiába veszek egy strapabíró gépet, ha idegbajt kapok, mikor észreveszem kurzor használat után 15 karakterrel, hogy máshol vagyok, mint kéne lennem és kezdhetem előlről. Én nem leszek strapabíró...Na mindegy kicsit gondolkozom, próbálgatom család "rossz kurzoros" gépeit.
Köszi mindenkinek a türelmet, segítséget!
-
HARDVERAPRÓD
válasz Lasersailing #170641 üzenetére
Értem és meg is értem emit írsz, de tényleg ahogy Tilla is írja a kurzor gombokra nem tudunk gépet ajánlani, akkor valami 2-3 éves gépet kell nézni, bőven kapsz szépet, jót, garanciásat és még olcsóbban si amit szánsz rá.
-
Silverboy
aktív tag
válasz SeniorTilla #170640 üzenetére
Az, hogy számodra Noname, nem jelenti azt, hogy sz*r, objektíven a legjobb a felsoroltak között. Kiváló hűtés, a 3év RMA Gold garancia, Magnézium ház, szép kijelző, a remek mechanikus billentyűzet, az hogy made in PRC és Ázsiába veszik mint a cukrot mert ár/érték arányban kiváló, USA-ban is, sőt a Wallmart is árult TongFang gépet a saját márkanéven és kapkodták mint a cukrot (pont azt a típust amit véletlen megfőztem, mikor vaspasztával kisérleteztem, cc 4,5 évvel ezelőtt)
Márka alapján itélni a mai világba... hát jó is a "konzerv" cipő 30.000-ért amin a logó kerül 29K-ba, de egy Mateo 28.000 -ért még mindig jobb is az öreg susztertől (konyhanyelven), legalább nem 1 hónap alatt kopik ki a talpa.
Láttam gyári új elitebook-ot otromba sz*r minőségben, és lati-t is... Mindenkinek lehet jó vagy rosszabb évei. Ahogy a Clevora is járt rúd, ahogy 2. genes TongFang-re is rájárt a rúd, vagy a GX szériás MSI-okra, y520-as Legion-re...
2012 előtti piacot meg kár is nézni, totál másként működött a Clevo, 3rd party behozatal mint most. Szigorú teszteken kell átmenni összeszerelés után, mielőtt az felhasználóhoz kerül. PCS-nél nagyon jól mutatták és írták annó nem egyszer, sajnos a hőkamrás/or egyéb teszten elhasalt, 1-2 napos csúszás lesz, mert új gépet kell építeni és pl.: Nincs raktáron az a memória, nincs raktáron az a típusú alaplap. Nem is kerül Factory deffes gép a userhez... , ha meg faulty lett valami pl.: alaplap vagy bármi akár bios update 30 napon belül kijavítva jött vissza. + utólagos Upgradek, pl.: Kijelző, nagyobb akkumulátor, felár ellenében elvégzik.
2012 előtti üzleti kategóriának nem volt párja. Csak azóta az egész piac hígult, hozzá hígult a 3rd partyhoz. Üzletinél? Wi-Fi probléma? Gyenge konstrukciós hiba? Elő nem fordulhatott... Manapság már minden 2-3. széria tr*gya. DELL XPS 800-ért és rádugva külső HDD hubot dobja a wifi kártyát? #Dell mérnökök se tudják miért... Bezzeg 3 évvel ezelőtti Thinkpad lazán megy.
#170641 Lasersailing
Gaming Topicba sokan megfordulunk, mindenféle körökből, egy kérdést megér.
De ahogy pyttawrx írta, egy régebbi WorkStation is megfelelhet, kurrens hardverrel.[ Szerkesztve ]
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
vendingo
veterán
Sikerült emeltetnem a kereten. 220-ért keresnénk új alap gépet. Legál win és 256gb ssd a kritérium i3 vagy amd procival 15" méretben. Ennyiért már tudnátok mondani valami értelmeset? Acer Aspire 3-at néztem első körben (eddig bevált az acer, meg 3 év gari miatt is tetszik), de rengeteg variáció van belőlük, nem tudom jelenleg mi a trend proci téren, mi az ajánlott vétel.
Előre is köszönjük.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
veterán
válasz Silverboy #170643 üzenetére
Ne kezdjük megint. A Scehnker nem notebook márka, hanem logózott termékeket árul amiket nem ő gyárt. Aki ezt nem hiszi, járjon utána.
-
veterán
-
vendingo
veterán
válasz SeniorTilla #170646 üzenetére
Köszi. Ez hasznos volt. Este rendelünk is valamit.
-
Silverboy
aktív tag
válasz vendingo #170647 üzenetére
AMD [link]
#ÁKCIÓ #WINDOWSSAL #PAVILIONRemélem sikerül jó gépet választani .
2/4-es procikat hanyagoljuk már 2022-ben .
[ Szerkesztve ]
-
Almos
aktív tag
Sziasztok,
Alap office feladatokra keresek ismerősnek laptopot, 200 környékén (kb LENOVO V15 G2), és felmerült bennem a kérdés, hogy érdemes még Win10-et venni hozzá, vagy már inkább Win11-ben kell gondolkodni?
Esetleg van mostanság best-buy ajánlat ebben a kategóriában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest