Hirdetés

Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz vassgaby89 #7452 üzenetére

    Nem éppen a megbízhatósága a gond, nekem volt ilyen PB gépem nemrég gyengébb hw-rel, de külsőre ugyanez csak feketében. Jól összerakott volt meglepően, nem csavarodott, masszív volt, csak azt tudni kell, hogy acer bácsi pár éve felvásárolta a PB-t, tehát a gar a cseheknél van futárral. Ami még nem is lenne túlzott baj, de garanciát PB-re nem lehet bővíteni és a support azt nyilatkozta, hogy 2010. 10.01. után gyártott gépeknél már csak 1 év a gar, az előttiekre 2. A linkelt gép minden bizonnyal nem régi gyártású..és hw-eit elnézve egyáltalán nem olcsó, annyiért jobb gépet is lehet kapni 3 év garral is.
    Nézzétek meg az inspiront, igazi megosztó gép, vkinek vagy bejön de akkor nagyon, vagy nem, de akkor nagyon:D Viszont 3 év gar és 160-ért elég erős vga-val már megveheted erős cpu-val. És több színben is kapható.

    Naeniver: Kicsit jobban a témához értőként azt kérdezem, mire kell a gép?:) A vaio-ban erősebb a cpu, tehát gyorsabb. A toshiba sztem ótvar randa, bár ez szubjektív, de nekem hányingerem van attól a lakkozástól. A vaio is-is, vannak nagyon jó gépeik, viszont szervize itthon nincs, gar is nehézkesen bővíthető ha bővíthető, aku árai elég horribilisek. Azt ajánlom HP, dell, lenovo vonalon nézelődj és mondj egy keretet mennyit szánsz rá.

    Lordsusu: A bőség zavara effekt :P velem is előfordul. A 2 gépet igazából nem hasonlítgatnám, egyik 15.6-os másik 17-es. 15.6-osok még átmenet a DTR és mobil világ közt, de 17-es már egyértelmű DTR, tehát hordozásra nem igazán való. A lenovoban a cpu és vga erősebb, van W7 is, de kevesebb a gar. Az XPS-ben ezek a hw-ek valamivel gyengébbek és nincs W7 se, viszont alu borítása van és nagyobb felbontása is, 3 év helyszíni gar, USB3, DP 1.4a felkészítve a 3D-s filmekre. Először azt döntsd el mekkora méret kell, mert XPS-ből is van 15.6-os, a belépő konfig 200k körül van, a fentebbi paraméterekkel csak HD kijelzővel..jah a premium JBL-t ki is felejtettem, a lenovoban is, de az jobb. 250-ért XPS-ből már fHD-t kapsz, arra mindenütt azt olvasom hogy gyönyörű képe van, igazi multimédia gép. Azt is tudni kell hogy a touchpad kiemelkedően jó, a bill-el sincs gond.
    És megértük, hogy az 501X 200k alatti áron kapható, 197k az iponban, még futárral is megvan 200-ból :)) fHD-s verziót nem találok sehol, csak i7-essel, az nagyon drága.
    Jah és mind1 milyen gépet mondok én vagy bárki, élőben meg kell nézni, mert lehet minden spec ellenére neked mégse jön be...és az is számít:)

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Aktív témák