- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
hurenzon
senior tag
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget.
Egy HP G62-b60SH-t szeretnék vásárolni 159.990 Ft-os áron. 4Gb rammal.
Itt a link a gépről: http://www.photohall.hu/4485_hp_g62b60sh/
Szerintetek ez megéri vagy drága? Honap mennék megvenni, így légyszi gyorsan adjatok tanácsot.Előre is köszönöm!
-
hurenzon
senior tag
akkor ne vegyem meg?
akkor milyet vegyek 150.000 körül? -
hurenzon
senior tag
Olyan ami nem olyan hamar évül el, mert egy 5 évre szeretném vásárolni.
Főleg nettezésre, film töltéshez, film nézésre, zene hallgatásra Office meg hasonló programok használatára, 1-2 játék, nagyjából ennyi. -
hurenzon
senior tag
A DELL laptopokhoz csak LINUX van, Windows-t lehet rá tenni? Vagy akkor nem él a garancia?
-
hurenzon
senior tag
Ez megéri:
http://www.laptopszalon.hu/webshop/5882/dell_inspiron_n5010_156_hd_led_i3_380m_4gb_ddr3_320gb_8x_dvd_-rw_ati_hd_5650_1gb_bt_wi-fi_agn_web_cam_6-cell_battery_dos_hu_keyb_black.htm
-
busman83
csendes tag
Hali all!
Na megvettem gépem
Dell n5010-re esett a válsztás!
Egy problémám van fel telepítem w7-et, AMD oldalrol drivert VGA-hoz feltelepítem és utánna nem vált át szép képre marad az a felbontás ami első win indításakor van!
Olvastam hogy i3 procikba van integrált VGA lehet az külön kell telepíteni??
Válaszokat előre köszi!
JA,, i3-380, Ati HD5650 -
-
densie
csendes tag
Segítségre lenne szükségem bruttó 200körül szeretnék 13,3 notit venni. Eddig a Envy13 renewes a befutó. Hasonló teljesítménybe van-e jobb vétel nála pro és kontra hozzászólásokat szívesen fogadok.
-
zedok
őstag
-
trik0
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Notebookot szeretnék vásárolni viszont én nem nagyon követem nyomon a hardwerek fejlődését. A keret max 300k, de nem bánnám, ha kevesebb lenne. (ár/teljesítmény arányban optimális)
Az elvárások:
-Archicad, Artlantis, 3ds max, Photoshop programokat használnék rajta
-Fontos, hogy vinném magammal napi szinten (és nem a szomszéd szobába)
-Az aksi jól bírja
-Vmi masszívabb anyagból legyen, aluborítás vagy tudom is én (lényeg, hogy ne távírányító műanyag)
-15" kijelző elég, de ne tükröződjön (irodában használnám)
-az se lenne hátrány, ha nem melegedne és nem lenne hangos, mivel napi szinten sokat lenne hajtva
-és természetesen a garancia minél több annál jobb
-konkrét márka megkötés nincs, vmi megbízhatót keresekA válaszotokat előre is köszönöm.
-
Keva22
csendes tag
válasz gilfoyle #5867 üzenetére
Az egy teljesen másik kérdés, hogy mennyit lát belőle, minthogy lehet-e rá rakni 32 biteset. Igazából költői kérdés volt... Lehet rá rakni, csak értelme nem sok van, kivéve ha bizonyos programok miatt kénytelen vagy.
Ő meg azt írja, hogy ez a típus...azthittem valami másról beszél, ami elég meglepő lenne, ezért vagyok rá kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
adm
őstag
ehhez a renew 8540p-hez mit szólsz?
minden elvárásod teljesíti, sőt annál még többet is. ráadásul ha az artlantis helyett valami komolyabb programot használnál látványtervkészítéshez (pl 3d studiot) ezzel a quadroval egész nagy munkákra is képes lesz.mod: memóriát biztosan kell majd bővíteni.
[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
adm
őstag
-
Dapro
senior tag
Üdv.
Kéne egy kis tanács. Havernak kell laptop és gondoltam itt jó tanácsokat adtok.Használat: Black Ops full full-on menjen, és leginkább játékra kell, legújabb játékokat is vigye.
Ár: Max 260-270ezek lettek nézve: [link]
[link]Akksi jól bírja, állítólag ezek 8 órát visznek, tesztelték.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
trollreign
tag
Ha már Lenovo Y560A, ezek szerintem jobbak:
[i7-740QM-el]
[i7-720QM-el]
[i7-740QM+sok ram] -
Z86
őstag
válasz trollreign #5882 üzenetére
Hát igen...
Érdekes, hogy mindössze 4k a különbség az i5 és az i7 verzió közt.[ Szerkesztve ]
-
foxi69
tag
Ez lenne az igényem, amire jött a válasz (köszönöm), hogy ezeket gyakorlatilag bármelyik gép tudja:
- nagyméretű MS Excel állományok gyors kezelése
- stabil netes videólejátszás (Adobe Flashplayer)
- HD videók akadásmentes lejátszása
- régebbi játékok (leginkább WOW) élvezhető futása
- csendes üzem
- Win operációs rendszer
- min. 2 év garancia
- max. 135e HUF bruttó ár.Kiemelnék 2 elvárást (a legfontosabbak) és ehhez a konkrét ajánlatokat megköszönném:
- stabil netes videólejátszás (Adobe Flashplayer)
- csendes üzemA gép napi 8-10 órákat menne és a legjobb ár/érték arányú vételt keresem.
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
válasz trollreign #5882 üzenetére
Aha, köszi a linkeket. Szerintetek meg kéne várni a sandy bridge-es laptopokat? ha jól tudom febr. végén kezdik szállítani őket. Samsung ból tudtok ajánlani?
Ezeken amiket linkeltél gond nélkül lehet játszani? Véleményem szerint tutira mivel 3x rosszabb pc-n vagyok most és mindent visz de kell a megerősítés -
gabor82
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék venni egy laptopot amivel lehet játszani,nagyjából képbe is kerültem böngészéssel,tesztek olvasásával milyen is legyen,de azért szeretném kikérni hozzáértők véleményét. Jelenleg 4 jelölt van a 170 000-ig kategóriában,mert ez a max. amit adnék érte.
Első Acer:
[link]
2. Dell:
[link]
3. HP:
[link]
4. Asus:
[link]Elvileg úgy tudom az i3 intel proci jobb mint az amd tehát ebben a dell és az asus dominálna. De azt olvastam,hogy a játékok nem igazán használják ki a processzor teljesítményét egy ilyen vidokártya mellett pláne mint az 5650. Mert az acer annyiból jó lenne,hogy 4 giga ram van benne ami úgy tudom nem árt egy játékra szánt laptopba és 500gigás a winyó is benne nem 320. Csak a proci miatt aggódom,h lehet az i3 sokkal jobb lenne,nem tudom. Asus felé annyira nem hajlok,mert a video karija az 335m is gyengébb mint az 5650 notebookcheck tesztek szerint és a 14 colos kijelző is félek,h kicsi lesz a játékélményhez(asztali gép nem jöhet szóba,mert keveset vagyok 1 helyen).viszont az ára jó márha az a 153 000-es bolt valódi. Hp-ben a proci úgy tudom gyengébb mint az acerben lévő phenom és ramban és winyó méretben is alul marad tehát ez szerintem kiesik.
Acer és a Dell amin leginkább gondolkodom,de a Dellben kevés lehet a 2 giga ram és nem tudom ha raknának bele nem veszíteném e el a 3 év garit. Acernél ugye csak 1 év. Meg kisebb a winyó a dellben+ i3 vs phenom.Remélem tudtok nekem segíteni a döntésben,mert ez csak az én meglátásom és nincs nagy tapasztalatom csak annyi amennyit az utóbbi 2 hétben olvasgattam utánna.
Leginkább fps-el játszanék majd(black ops,stb)
Ja és mmo miatt nem ártana ha numpad is lenne rajta,de az nem annyira létfontosságú inkább a gép legyen jó.[ Szerkesztve ]
-
trollreign
tag
Ha két hónapja kérdezed, hogy megéri-e megvárni a SB procikat, azt mondom, hogy "Hogy a viharba ne!", de én most már november eleje óta arra várok, kezdem megúnni a várakozást, és ez a szériahiba most nagyon rátett mégegy lapáttal, úgyhogy én azt mondom, ahogy érzed.
Természetesen nem viszik ezek a Lenovo gépek röccenés nélkül a mai játékokat, de a GT525 illetve GT540 ami a linkelt Samsungokban van, azok még gyengébbek ennél a kártyánál is (illetve a GT540 az új driverrel talán egy kicsivel jobb, de bőven nem éri meg a 30k felárat.
Igazi Gamer notebook, ami viszi gond nélkül a mai játékokat is full grafikán, az ebben az árban szerintem nincs, 350-től fölfelé talán, de még azok is megrogynak egy Metro 2033 full grafika terhelésnél.
-
bdfhz
aktív tag
Keva22!
A Dell 5010-hez csak 64-bites eszközillesztő programok állnak rendelkezésre. Egészen pontosan 64-bites Vistához és 64-bites 7-hez találhatsz programokat.Ez valószínűleg semmilyen problémát nem okoz, csak akkor kellemetlen, ha vannak olyan eszközeid (pl. nyomtató), amelyekhez nincs 64-bites Windows 7-hez illő eszközillesztő.
-
cantus
tag
válasz gabor82 #5888 üzenetére
Szia!
Alapvetően jó gépeket válogattál össze, de a játéknál elsősorban a vga számít és csak másodsorban a cpu. Az Asus nagyon jó választás lenne, ha nem játékra kéne. Mivel Neked a játék a fontos, mindenképp a Dellt ajánlom az erős vga miatt, meg persze a 3 év gari miatt. Elkezded így 2gb rammal használni és ha úgy érzed nem az igazi, akkor most egész jó áron lehet bele venni még két gb ramot. Ha félsz megbontogatni, akkor célszerű úgy rendelni, hogy rögtön ráfizetéssel és ram bővítéssel kéred az üzletben. Így a gari miatt se kell aggódnod.
-
gabor82
csendes tag
A +2 év gari mineképp jobban megéri mint az Acerben a +2 giga ram meg a nagyobb winyó? + num pad is az aceren van csak a képek alapján. Mennyire jellemző,hogy gond lehet az ilyen gépekkel 1-3 év között? Num pad mm-k miatt lenne jó,mert ott nem igazán jó clikkelni a sok spellt. Bár usb-s billentyűzetet gondolom még tudok rákötni az egér mellé.
-
fazr
senior tag
Fujitsu szervizben mondták ismerősömnek, hogy ha ott egyszer szétszedik valami miatt a notit, akkor le lesz teljesen plombálva, az is ahol a ramhoz, hdd-hez, stb-hez hozzá lehet férni.
Ez már a takarítás miatt is gáz. Na mindegy.
Azt is közölték, ha saját kezűleg teszünk bele ramot és elromlik a noti (pl alaplap hiba, ilyesmi), akkor a garanciának annyi. Persze legtöbb szervizben beleteszik a memóriát ingyen, miután bevizsgálták, de most egy nyamvadt memória beszerelés miatt ne tudjuk használni több napig notit, valamint aki vidéki utazzon kétszer is Bp-re? Így már nagyon nem éri meg...Ezt leszámítva Fujitsu szerviz nagyon segítőkész és elvileg jó is (de inkább ne legyen tapasztalatom ebben )
Tanulság: csak akkor vidd szervizbe a notid ha muszáj, de előtte minden vissza alapfelszereltséghez
Minden márkánál leplombálják az egész notit szerviz után, valamint így sz@rakodnak pl a memória bővítéssel?
[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
Érdekes és érthetetlen hozzáállás. Bakker a legtöbb gépen épp azért lehet könnyen hozzáférni a HDD-hez meg a memóriához, hogy lehessen bővíteni. Az enyém is utólag kapott +2GB-ot, sőt többen vettek mostanában Dell 5010-est amibe kértek még plusz memóriát. Szerintem ez egyedi dolog lehet annál a szerviznél
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
Serco-ról van szó, ők csinálják a Fujitsushop-ot is.
Mondták azt is, hogy ha bevittem egy szervizbe a hibás notit és találnak benne nem oda illő hardvert, akkor azt másik szervizben már szintúgy nem fogják elfogadni, hiába vetted ki belőle amivel bővítettél.Amúgy is én bővítettem memóriát. Minden esetre egyszer lehet írok majd Fujitsu-nak emailt, hogy tisztázzam a dolgot, mert érthetetlen miért nincs alapból plombálva, ha azt akarják, hogy ne bővítsünk... szerintem legalábbis hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
Megnéztem hivatalos Fujitsu garancia feltételeket és ezt találtam:
"A garanciaigény megszűnik,
• ha a Vevő olyan alkatrészekkel, komponensekkel vagy periféria készülékekkel látja el vagy használja a Fujitsu Technology Solutions termékeit, amelyeknek használatát a Fujitsu Technology Solutions nem engedélyezte a konkrét alkalmazásnál,
• amennyiben a terméken a Fujitsu Technology Solutions által meg nem hatalmazott személyek nyújtanak szerviz szolgáltatásokat/végeznek javításokat vagy eszközölnek egyéb változtatásokat, kivéve, ha a hibát igazolhatóan nem ezek az események idézték elő vagy ha a hiba nem azok következtében lépett fel."Szóval nekem kell bebizonyítanom, hogy nem az általam beszerelt memória okozta a hibát
"A garanciát annak az országnak az érvényes jogrendje szabályozza, amelyben a felhasználó a terméket első alkalommal megvásárolta; a garanciát azzal összhangban kell értelmezni. A nemzetközi árueladási szerződésekre vonatkozó megállapodás itt nem kerül alkalmazásra."
Nem tudom ez Mo-n változtat-e valamit a fenti idézeten
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Garanciális érintőképernyős Dell Latitude 5520 laptop Intel Core i5 11 gen 16 GB RAM 256 GB SSD
- Macbook Air M1 8/256 Rose Gold , 98% 99 ciklus
- Lenovo x230
- A legolcsóbb!! Új Dell USB type-c univerzális dokolók kiárusítása!!! AkciÓÓ!
- Macbook Pro 15" - 2017, 4 mag i7 16GB, 1 TERA, 4GB Radeon, új akku, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest