- iPhone topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortein
tag
Sziasztok!
Monitorvásárlás előtt állok, 40-50 eFt-os kategóriában keresgélek. Játékra, 3d modellezésre, netezésre kellene, különösebb igényeim nincsenek jelenleg egy LG Flatron IPS224-et hajtok.
Erről mi a véleményetek: LG 24MP59G-P [link]
-
Mortein
tag
Sziasztok!
Nemrég vittem vissza az LG 24MP59G-P 23,8 [link] az MM-be mert bizonyos helyzetekbe függőleges csíkok jelentek meg (pl: google oldalán a "G" betűben halszálvékony fehér függőleges csíkok voltak és miután ráált a szemem mindenhol láttam ezeket a hibákat és zavart). Rendesek voltak visszaadták az árát. Úgyhogy most megint monitort keresek. 50eFt körül mi az, ami játékra (nem FPS) netezésre jó és a fent említett LG-nél egy kategóriával jobb? Nvidia 1060-as videokártyám van és AMD 8350-es 8 giga rammal, nem bánnám, ha az új monitor miatt nem kellene a gépet is frissíteni.
-
Mortein
tag
Erről mi a véleményetek:
Acer KG241QPbiip
[link] -
Mortein
tag
Remélem, hogy nem lesz igazad, mert utána mindenhol kiszúrtam nem csak közelről nézve. Ikonokon bizonyos nagy kontraszt különbséggel rendelkező területeken. De ilyet még máshol eddig nem nagyon láttam. Mindenesetre kiderül mert jövő héten tervezek egy másikat venni, ha az is ilyen, akkor .....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest