Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Feenyx

    aktív tag

    Sziasztok!

    Szeretnék a lakásomba klímát szereltetni. Volt kint egy ismerős klímaszerelő, ő Samsungot és Panasonicot ajánlott és azt mondta 3,5 kW-os készülékre lenne szükség. (Illetve a szomszédságból itélve Mitsubishi más szerelőnél) No és itt vagyok elveszve, hogy milyen márka és milyen típus legyen.

    Ami a lényeg lenne, hogy a kültéri egység is halk legyen, ne csak a beltéri mert úgy néz ki, hogy csak az erkélyre tudom kirakni a kondenzvíz elvezetés miatt, mert a szennyvíz/esőcsatornák a lakás másik végében van és az utcára nem lehet “kiengedni”. (Belső erkélyes 65m2-es 3. emeleti panel. Úgy belső erkély, hogy a lakás méretéből vesz el, a külső fal síkján belül van).

    A másik szempont a komfort lenne, hogy ne legyen huzatérzés (itt láttam a Samsungnak van a Windfree Elite-ben mozgásérzékelője például). Jó lenne valami éjszakai mód, amikor nem zavarja az alvást se a hang se a levegőáramlás. Kijelzőhöz rajta nem ragaszkodom (nem tudom szempont-e), inkább wifi lenne jó.

    Hirtelen ennyit tudtam így összeszedni (lehet sok is?), mert nem igazán tudom mi várható még el funkciókban. :F A keret ~500k lenne csak a készülék szettre (beltéri+kültéri). Vagy ez ehhez az igényekhez kevés már? :F
    Előre is köszi a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák