Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DaemonX

    HÁZIGAZDA

    Sziasztok! Félúton vagyok a gépfejlesztésem/gépváltásom terén. Már csak a Z690-es deszka, egy 360mm-es AIO és egy ház hiányzik. Ház kapcsán azonban nem tudok dönteni. Olyan kellene számomra, ami kinézetét tekintve relatíve minimalista, letisztult, elegáns, mindemellett pedig jó az anyaghasználata (pl. szálcsiszolt alumínium és/vagy edzett acél, hőkezelt üveg).

    A következő házakat néztem ki:
    1) Jonsbo UMX6
    2) Cooler Master Cosmos C700P (vagy az M változat)
    3) Cooler Master SL600M
    4) Thermaltake View 37 (esetleg)

    Az SL600M-mel nagyon szemezgetek, azonban azt olvastam, hogy push configban nem férne el felül rendesen a legtöbb 360mm-es radiátor, csak pullban (így viszont nem látszanának a ventilátorok). Mivel valamelyest a belső dizájn is fontos számomra, ezért inkább csak akkor vásárolnám meg, ha a push konfiguráció valahogy megoldható lenne (kérdés, hogy egy jó dagadt Z690-es deszka pl. ezt mennyire akadályozná, vagy akár a RAM).

    Ha esetleg full vizes buildet építenék, akkor ez talán nem lenne gond, de nem találom azt a hirdetőt, aki ezzel foglalkozott Hardveraprón, plusz ez valószínűleg már túl drága lenne nekem.

    Szóval a kérdés az, hogy milyen házat ajánlottok, illetve meg lehet-e vajon oldani, hogy az SL600M-be rendesen beférjen pullban egy AIO (és ha igen, hogyan)? Egyébként a C700P/M is érdekelne, de horror árakon mozognak, meg tudtommal nincs rajtuk elől USB-C.

Új hozzászólás Aktív témák