- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok.
Nemrég rendeltem Aerocool VS-9 házat csak nem jött meg, ezért átáltam Raidmax Atlas házra, remélem ez megjön.
Van valakinek ilyen háza?, mert nem rossz ár/érték arányú.
Még lehet jobban is járok, alapból 2 venti van benne, és baromi jól néz ki benne a hátsó nem ledes kék venti, illetve a kék szín használata a pci slotoknál és hdd/dvd rögzítőknél.
Majd írok ha megjön, hogy milyen . -
félisten
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mikorra várhatóak a Computex-en bemutatott Silverstone házak?
Konkrétan engem a Grandia GD08-as érdekel, de a megjelenésre vonatkozóan nem találtam semmit egy hírben sem..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
kerelo
aktív tag
na hát ez hideg zuhany ként ért.[link] Elég gáz hogy a CM430-ba ,ha cm 212plus proci hűtő van,nem fér főlé be egy normál vastagságú 12cm-es venti.így számomra felejtős.ugyen ez volt a baj a TT M5-el is.
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
kerelo
aktív tag
válasz Gerisz #20056 üzenetére
Tuningnál igen is számít,hidd el.És szerintem ha már vágtak a ventinek helyet a ház tetején,akkor illő lett volna normálisan megcsinálni.A 212plus nem egy óriási darab,és a legtöbb mai komolyabb hűtő hasonló méretű.És itt a fórumon,a Sharkoon T5-el szemben,azt az előnyt hozták felhozni a CM 430 javára,hogy azon van a ház tetején is ventinek hely.Így nincs valami sok értelme,ahogy ezt a 430-nál oldották meg.
[ Szerkesztve ]
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
albert8
veterán
válasz fasterware #20053 üzenetére
Nem hiszem hogy valami nagyon jó ház lenne
átlagos inkább, de rossz pont egyből hogy fent teljesen zártkerelo vegyél slip streamet ha nagyon kell- ennyi
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
rob90
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani,hogy az XIGMATEK Asgard I ház elején kap levegőt a ventilátor? -
Zimmi91
addikt
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz fasterware #20053 üzenetére
Én is szemeztem vele, jó kis ház. Csak nekem kicsi
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
Shummo
senior tag
Hali! Erről mi a vélemény. :Thermaltake VM600M1W2Z Dokker BlacX
-
Újoncka
aktív tag
Üdv mesterek!
Szeretnék számítógépet összerakni! Az alábbiak alapján:
Amd platform AM3 vagy +
Phenom II x4,x6
CM 212 hűtő
500w körüli táp(márkásabb)
Lap valszeg ATX
Vga: GTX 260-tól felfele alami nagyobb méretű tudásúA háznak a követelményei: könnyen szerelhető nem vészesen drága nem akrok 20-30 ezreket költeni rá lehet használt stb... jó nagy vga elférjen benne lehetőleg alsó tápos.
fekete házak előnyben akár plexis is lehet!Ha ezekre tudnátok néhány alternatívát dobni megköszönném! Ha létezik ilyen használtan olyan 5-10k magasságában az remek lenne!
Minden segítséget köszönök!
-
NielsX
tag
Tegnap megjött a HAF 912, brutális kis ház az biztos, és elég jól hűt! Viszont nem tetszik a 20cm-es venti hangja mert erős a szélzaj - legalábbis az én fülemnek, eddig hangtalan volt a gépem swif2 1201-k miatt. Mivel érdemes leszabályozni mert kipróbáltam a Noctua p12-hez kapott feszültség szabályozó kábellel, de azt vettem észre hogy a kábel melegszik - gondolom nem ekkora áramfelvételű ventihez van tervezve ez az átalakító. Használhatom így vagy keressek más megoldást?
-
rob90
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy pc házat,de nem tudok dönteni.
Ezek közül válogatok:
-XIGMATEK Asgard 1
-Thermaltake VM30001W2Z V4 vagy V3
-CoolerMaster Elite 371Tudom,hogy a Thermaltake vékony lemezből van (elhajolhat).de engem az érdekel,hogy milyen ventilátort lehet beszerelni felülre?
Ez a videó alapján nem fér be,de ha mégis,akkor csak a legvékonyabb.http://www.youtube.com/watch?v=detLR-oxY_8
-
Zimmi91
addikt
-
Jim-Y
veterán
válasz AxBattler #20080 üzenetére
Sziasztok.
A GMC R2 toasthoz hasonlo haz, olyan ami tobb szinben kaphato nincs veletlenul? Igazabol tisztaban vagyok azzal, hogy ez a haz nem a legjobb minosegu, de ez most irrelevans, azert nem tetszik mert csak 80mmes ventikkel lehet szerelni en pedig olyet szeretnek amibe 12-es is belefer.
-
félisten
Most nem ugrik be más ilyen ház.
De a Toast-ot is moddolhatod: ha az alsó 8cm-es ventihelyet kivágod, vagy raksz rá egy átalakító tölcsért, akkor elfér ott egy 12cs-es is.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
reset
senior tag
Sziasztok!
Most rendeltem egy Corsair Carbide Series 400R kecót. - vmikor október első hetében érkezik -
reset
senior tag
Köszi a gyors reagokat...Nem bírtam kivárni, hogy lejjebb menjen az ára
Jim-Y másik boltból, mert "árukapcsoltan" több cuccal együtt jön...
[ Szerkesztve ]
-
sortie
tag
Pont házat nézek, mert cserélem a régi konfigomat amiből már csak a ház maradna meg.
Intel Core2 Duo E7400
Cooler Master Hyper TX2
Gigabyte S-Series EP45-DS3
His Ice Q4 Radeon HD4850
Kingston HyperX KHX8500D2K2/4GB
Enermax ATX 12V EG565AX-VE(G) (24p)
Samsung HD753LJ 750GB 7200rpm 32M
Így felmerült a kérdés, hogy házzal együtt adjam-e el.
A Corsair Carbide Series 400R PC nagyon jó választásnak tűnik, ha tudnátok segíteni, hogy érdemes-e cserélnem ezt a házat
[link]
a 400R PC-re az jó volna vagy semmi gáz a régi házzal és maradhat..
A házbavaló!
Intel Core i7 2600K
MSI Z68A-GD65 (B3)
Radeon HD 6950
Corsair Vengeance 8GB KIT 2*4GB
Kingston V-Series 96GB SSD SVP100S2
WD Caviar Black WD1002FAEX SATAIII 1TB/64MB -
félisten
válasz sortie #20090 üzenetére
Szerintem nem rossz az a Chieftec ház, főleg ha telepakolod ventivel (egy kis flex itt, egy kis ventirács amott).
Persze én a Corsair-től valszeg' elcsöppennék, ha egymás mellé raknám őket...
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Jim-Y
veterán
Ezt neked kell tudni, azok a csifi házak még minőségiek, 1mm SECC acél, az azért nem rossz, persze már régiek, így a mai kor divatjából elütnek kissé. Szerintem ha zavar, hogy régi, és jobban örülnél egy újnak akkor csere, de amúgy nem igénylik az alkatrészek a cserét. üdv
-
reset
senior tag
Én egy CM Stacker STC-T01 házat cserélek, mert:
- Korszerűbb
- USB-3 előlapi csati is van / a lapom díjazza majd
- Az alaplapi tálcán jó nagy nyílás van a CPU-hűtés mókolásához
- Kábelmenedzsment is van
- Jobb a szellőzése, mint a (moddolatlan) réginek
- Meg, mert szimplán tetszikMost dilemmázhatsz....Lehet, hogy egy korszerűbb, alsó tápos már kijárna az új vasnak...
-
Jim-Y
veterán
Azért én csak írok 1-2 -szerintem- alternatívát, mivel nekem nem jön be a Carbide külseje
Cubitek XL-Tank
hmm, másodikat nem találtam a szokásos CM,FD -on kívül -
sortie
tag
Mindenkitől tök szuper válasz érkezett.
Házi barkács nem lesz, mert utána tutira új házat kell vegyek.
De vágom a lényegét a mondandódnak.Abszolúte nem zavar, hogy régi vagy a kinézete nem divatos.
Csak az alkatrészek miatt főtt a fejem azokat elbírja-e majd a régi ház.Nem is gondolod mekkora dilemmába kerültem,
mert nekem is elférne egy 3.0 USB előlapon, utálok hátulra mászkálni miatta.
És pont az a legfájóbb, hogy bármennyire próbáltam a kábeldzsungelt elrendezni még így is olyan, mintha erdőt látnék.Ezek szerint meglátom sikerül-e komplett vevőt találnom házastól (akitől az alkatrészek jönnek) elvben oda mennek a régiek is csak még nem kaptam rá ár ajánlatot. Ha normális összeget kapok a házra akkor megy, ha meg nem akkor nyugodt szívvel nézem még ezt pár évig.
Srácok kösz a véleményeket.
-
reset
senior tag
Új kecó a piacon!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest