- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Sürgősen kellene választanom egy gps-t, napokon belül, mert mindjárt utazás lesz.
35k-t szánok rá, eddig edigitalon nézegettem a választékot és a Mio Moov 400-as ragadta meg a figyelmem.
Ez már elég lenne, amire kell. Nézegettem ezt a tmc buznyákot is, de Mio-ból 50-től indulnak ezeka típusok, meg külön antenna hozzá. Szal ez felejtős ezen az áron sztem.Láttam még ilyen Tomtom cuccokat is, ez elsőre gyengébbnek tűnik, viszont linux megy rajta, ami rossz már nem lehet. Meg olvastam olyat a weboldalukon, h ezeknél a Tomtom cuccoknál a felhasználók frissítik a térképet, vagy mifene.
Edigitalon akkor eddig ezeket nézegettem:
Mio moov 400
Tomtom ONE Traffic
Tomtom XLElvileg a ONE az már tud tmc-t is, csak ennek kisebb a kijelzője. Általánosságban azt vettem észre, h a tomtom-ok gyengébbek és kevesebb a memóriájuk.
GPS-el nincs tapasztalatom, azt se tudom, h ezeknél mi a márka és mi a bóvli...
De volt már dolgom egyszer egy Mio c250-el és nagyon hamar ráéreztem a szoftverre, kezes bárány volt egy-két óra után.
Szóval nekem a Mio a szimpi.Aki tud, az írjon tapasztalatot, esetleg összehasonlítást, kezelhetőségről, bugokról, stb!
Térkép az nem érdekel, h melyiken mi van, mert ugye ezen könnyen lehet változtatni, szal térkép az nem mérvadó.Köszi előre is!
-
Teasüti
nagyúr
válasz Anti666 #1970 üzenetére
Igen, csak navigálásra kellene. Mi másra lehet még használni egy ilyet? Nem láttam még olyat, amin lenne mondjuk video bemenet...
Amúgy jó ez a tmc? Vagy csak parasztvakítás, mert el van hanyagolva MO-n, stb?
El tudom képzelni, h tök használhatattlan. Tehát akarjak tmc-t, vagy ez itthon fölösleges?Most nézem edigitalon az x820-ast, és eddig ez tetszik a legjobban. Akarom mondani ennek van a legjobb teljesítmény ár aránya nekem.
Nem találok viszont Azure-t. Van itt zafír meg gyémánt, más nincs.
Viszont wayteq-hez nincs térképszoftver.Abból mit érdemes felrakni? Igo az jóféle?
-
Teasüti
nagyúr
válasz Viktor0610 #1974 üzenetére
Sztem tört verziót akart írni.
Amúgy az nekem is jöhetne priviben, mert ahogy elnézem blue-hoz meg wayteq-hez nincs mellékelve szoftver.
-
Teasüti
nagyúr
Honnan lehet beszerezni pölö bluepanther diamond-hoz tmc antennát?
-
Teasüti
nagyúr
válasz WhiteWalker #1982 üzenetére
Elhiheted, h kerestem... Gyártó weboldalán sincs róla infó.
Csak egy utalás, h kiegészíthető opcionális antennával. Ennyi. -
Teasüti
nagyúr
válasz Anti666 #1985 üzenetére
5-600 kilóval ír/olvas csak? Akkor ezért lassú általánosságban egy útvonal megtervezése, mert időbe telik betölteni a térképet? Még egy jobb fajta videóhoz is kevés lehet ez a sebesség...
Blue diamond-on akkor tuti megy az iGo? Mert a gyártó odalán az van, h nem.
Amennyire én látom a helyzetet, az iGo a legjobb választás talán. Van ennél jobb térkép?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
válasz runner 125 #1993 üzenetére
Huh?
-
Teasüti
nagyúr
válasz runner 125 #2000 üzenetére
Nem, nem hiszem. Neten a legelső helyről, amit árgép kidobott. Nem emlékszem a bolt nevére.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest