- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iPhone topik
Aktív témák
-
Anonymusz
tag
Sziasztok!
Most egy Sony tmr-rf850r-em van amit eredetileg édesapámnak vettünk csak ő nem nagyon használja. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire javulna a játékélmény (first person shooter), ha beruháznék egy újra. Ha nem játszom akkor zene megy és az is elég fontos lenne, hogy az is jól szóljon. Kb 15 ezrem van rá max 20. Egyáltalán nem értek ezekhez így minden szóba jöhet. Esetleg annyi kikötésem lenne, hogy szövet legyen a fülnél, mivel a mostaninak is az van és nagyon kényelmes. Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
Anonymusz
tag
Sziasztok megint!
Baluka köszi szépen a tippeket csak 1 nagyon fontos dolgot hagytam le. Kell miki Most egy kicsit utánanéztem és találtam két egész normálisnak tűnő fejhallgatót:
Media-tech MT3530
Fatal1ty HS-1000Nem tudom mit várjak ezekkel kapcsolatban, így ha van valakinek tapasztalata/tanácsa azt szívesen fogadom. Egy kérdés: A Fatal1ty-hez kell külön hangkártya?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymusz
tag
válasz baluka26 #12550 üzenetére
Köszi szépen akkor a Fatal1ty lesz. Bot mikrofonnal pedig nem vagyok jóban így sajnos az Aurvana Live! ki van lőve Másnak nem volt tapasztalat a Fatal1ty HS-1000-rel?
-
Anonymusz
tag
Sziasztok megint!
Megvettem a Fatal1ty-t és azon kívül, hogy kicsit tompa tökéletesnek tűnik. Remélem a hangja majd még javul a bejáratás során. A beépített miki is szépen vesz mindent, és nem recseg. Csak egy gondom lenne. Ugye ez USB-s viszont én használnám a hangkarira kötött hangfalakat is. Oké bementem vezérlőpult hang... átállítottam a hangkártyára a kimenetet, bemenetet egyaránt, leokéztam de ugyanúgy a fejhallgatón jön a hang. Már mindent megpróbáltam, leszedtem a QuickSoundSwitch-et de ezt is ha átállítom semmi se történik. Kihúzogatni meg nem nagyon szeretném a csatlakozót. BTW egy Raltek ALC888/1200-am van. Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón - 2 akku +DJI RM500 Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest