Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz eddie1978 #10071 üzenetére
Anno nekem is volt egy 11D-s íróm egy Mapower házban, azzal szépen működött. Nálad sajnos az lehet a helyzet, hogy az író nem szereti a noname ház chipsetjét, nálam egy Plextor íróval + noname házzal volt ugyanez a szituáció.
A külön ház, külön író megoldás praktikusabb olyan szempontból, hogy bármelyik romlana is el, elég azt cserélni, viszont egy készen összeszerelt kombival biztosan nem lesznek kompatibilitási gondok.
Ha van rá keret, akkor vedd meg a Plextort, állítólag egy átcímkézett Pioneer 216D író van benne, ami egy nagyon jól sikerült meghajtó! -
gg72
veterán
-
koliz1
tag
válasz eddie1978 #10310 üzenetére
Nekem is megjött kb 4 mail és 5 telefon után , legutóbb azt hazudta a futárok autója lerobbant
kérdezem a futárt ö erröl nem tud de keddi feladás korrekt cég erős túlzás doboz kibontva horpadva , de megjött az elölapot kivéve tiszta optiarc
7240 , szét nem szedtem de a tálca is egyforma akkor ki gyártja ezeket ? -
Jugar
tag
válasz eddie1978 #10317 üzenetére
Én írtam már, hogy amikor egy pénteki napon felhívtam őket, mondták hogy most raktáron van minden Liteon ami a listán szerepel, most érkeztek a nagykerbe. Meg is rendeltem még aznap(iHAS524). Következő hét kedden adták fel a szegediek(gondolom akkor érkezett a hozzájuk) és szerdára itt volt nálam, pedig csak csütörtökre mondták. Tehát pont 3 munkanap volt az átfutási idő. Nekem nem volt bajom velük. Minden simán korrekt menetbe ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs