Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jeni

félisten

válasz balintka #19047 üzenetére

nem biztos,hogy az írót kell frissíteni hanem az alaplap chipset-jet!

az,hogy a Gigabyte sem komálta az Asus mellett és az a bizonyos Gigabyte-Asus lapnál van azt nem tudhatja senki sem előre!

én egy Asus Maximus V Gene lapba tettem be és Asus-ként semmi bajom nem volt vele-át tumixoltam Plextorra és azzal sincs gond,
    tehát itt nem az Asus írót kell bántani hanem a lap gyártójának a chipset-jét,driverét illetve annak a frimjét.
    mert ha semelyik alaplapi driverrel nem jó akkor egyértelműen az Asus DRW-24B5ST a rossz de erről szó sincs!

itt egyértelműen kivehető ,hogy nem az íróval vannak gondok hanem az alaplapi vezérlőkkel !

nem tudom,hogy kinél,de épen Asus írója és Asus lapja volt aztán kiderült az én tanácsomra,hogy a Vezérlőpult/Eszközkezelőben legyen kedves betekinteni és ott kiderült,hogy nem megfelelő drivereket, illetve egyéb fontos drivert nem telepített fel! Feltelepítés után azóta is tökéletesen megy neki Asus-ként!

apropó!

pár éve volt egy olyan Intel mizéria mikor a P67 B2-s lapok megjelentek akkor annak intel chipjeik sorra behaltak,ezt a gyártás után vették észre és szó nélkül garanciában akár jó volt alap akár nem KICSERÉLTÉK egy B3-s lapra amelyen már a javított intel chip volt benne!

az én gépemben levő Asus lapot is kicserélték megkérdezés nélkül,csak annyit kértek,hogy időben jelezzem a csere szándékomat,mert egy darabig az új B3-s lapok hiánycikk volt.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák