- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz #24334592 #10795 üzenetére
Lehet, hogy ütközésik tolod a zoomot, és mint köztudott a tele végén minden obi gyengébben rajzol.
A másik még, hogy mennyire pixel-kukker üzemmódban nézed az elkészült képeket.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
jeni
félisten
válasz #24334592 #10806 üzenetére
Én a K7-t nem merem kitenni ennek,de még anno a K10D-t se tettem ki a sűrű havazásnak.
Azt sosem lehet,tudni,hogy nem-e folyik be egyéb résen a megolvadt hó a váz belsejébe,esetleg az objektívbe.
Ha kint törlöd le azonnal akkor nincs gond.U.i: Az is igaz,hogy akkor még nem voltak szigetelt objektívek mint ma. Nekem sincs abból olyan verziós,hogy WR.
[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
válasz #24334592 #10883 üzenetére
erről van szó!
Panasonic LZ-7 bár ez már csökkentett minőség (mivel forumra felraktam úgy meg...na mind1)
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
titán
válasz #24334592 #10883 üzenetére
Még telefonnal is lehet jó képeket készíteni. Erről sosem volt vita sehol, és nem is lehet. A kérdés azonban az, hogy a fotóst melyik gép szolgálja ki legjobban egy adott árkategóriában, tágabb árkategóriában vagy esetleg kategóriáktól függetlenül, ezáltal a képességeihez mérten a lehető legtöbb jó képhez segítve őt.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Peat;)
veterán
válasz #24334592 #10918 üzenetére
Erre a kérdést egy valaki tudja, te. Ha rákapsz az izére a dslr a jobb mert a kompaktot felesleges lépcső lenne akkor venni, de ha nem kapsz rá akkor a kompakt a jobb mert dslr feleslegesen nagy és körülményes. A kompakt és a dslr egyébként elég messze áll egymástól, nem MILC(micro 4/3)-ra gondoltál? Szerintem neked az való ezek alapján, akár használtan is érdemes körülnézni, mert 100k-ba csak olympus e-pl1 +alapkit fér bele. (mondjuk dslr meg egyáltalán nem újonnan és vedd bele a memóriakártya+plusz 1 akksi+táska árát is)
[ Szerkesztve ]
-
ateszm
senior tag
válasz #24334592 #11984 üzenetére
Hmm ezt én így azért erős túlzásnak tartom. Átlagos felhasználásra bőven elég a kitobi,főleg Pentaxnál szerintem.(mondom szerintem) de javítsatok ki,ha nagyot tévednék.
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
scarabaeus
őstag
válasz #24334592 #12096 üzenetére
snapsort: olyan mértékű az elírások, tévesztések, helytelen adatok mennyisége az adatbázisukban, ami egyrészt egyedülálló a világegyetemben, másrészt azt se lehet ezért elhinni nekik, amikor igazat mondanak. Ha pedig minden sorukat külön kell ellenőrizni más helyeken, akkor már inkább a más helyeket választja az ember. Használhatatlan, megbízhatatlan, félrevezető az egész úgy ahogy van. (Mindig felhúzom magam, ha snapsortról van szó )
Quoth the Raven "Nevermore."
-
Zozzer888
addikt
válasz #24334592 #12096 üzenetére
Persze!
Helios 44M összes változata nagyon szépen rajzol ,és ilyen 4ezer körül dobálják utánad
Nekem még van egy Jupiter 37A-m, az is brutál szépen rajzol, szeretem őketA Helios gyújtótávja 58mm, a Jupiteré 135, ez miatt a Heliost szoktam rendszeresen (több ezer képnél járok vele) használni, a Jupitert csak néha...pedig az élesebb
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
scarabaeus
őstag
válasz #24334592 #12104 üzenetére
Én 2000 óta nézem a dpreview-t (akkor még photo.askey.net), az akkori "négy nagy" (még a steve-digicams, image-resource, dcresource volt a kedvencekben már akkoriban is) közül mind megvan még, persze, el-elírnak néha dolgokat ők is, rá-rájövünk, ki-kijavíttatjuk, de ezen a snapsorton talán egy gépnek sincs hibátlan adatlapja.
Quoth the Raven "Nevermore."
-
csakb
őstag
válasz #24334592 #12104 üzenetére
"Zozz: ezekről még csak nem is hallottam!
tudsz egy linket dobni ahol ennyiért megvehető? S a K-5-re simán felmegy?"Miről nem hallottál? A ruszki M42-es obikról? Felmegy mindegyik Pentaxra, csak kell egy M42-K adapter is. De szerintem jobban jársz, ha pár régi, manuál Pentax obit veszel, sokkal kevesebb a macera velük (nem kell adapter, valamint van blendebeugrasztás is), és jobbak is kicsit. Igaz, drágábbak is.
Itt egy halom ruszki obi, Pentax júzerek által kivesézve: [link]
Hogy hol lehet venni régi manuál obikat? Nézz szét itt balra a hardveraprón, az indexes adok-veszek topikokban, vaterán, ebay-en.
-
MC Pite
veterán
-
A Zéé
addikt
válasz #24334592 #12363 üzenetére
Ne egybe add el... Meg hirdesd az irányjelzős fórumon is.
Egy 10k expó alatti D90 110k-ért hirdetve szinte kizárt, hogy 2 napnál tovább legyen nálad. Még ha nincs rá gari, akkor is.
Egy 18-200 VR már nehezebb dolog, sokkal kisebb rá a kereslet szerintem, de az is inkább 90k környékéért hirdetik.Just a simple Lineman...
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
s7evcsenko
addikt
válasz #24334592 #12886 üzenetére
Extrém digitál vs interdiscount.
Ez kb 50k különbség...
Garanciás ügyintézés mennyire lehet körülményes?[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
Új hozzászólás Aktív témák