- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz Victoryus #31642 üzenetére
Lehet, hogy a Genius mérnökei "túl optimistán" kezelték az USB2 port szabványban rögzített 500 mA-es limitjét, amit rosszul tervezett háttérvilágítással könnyű elérni és túllépni, miközben az alaplapod pedig tényleg a szükséges minimumot biztosítja és nem többet.
Ellenőrzési módok:
1. ha a háttérvilágítás fényereje állítható, próbáld meg csökkenteni, és ha úgy megy, akkor ez volt a probléma
2. ha van olyan USB hubod, ami saját tápellátással rendelkezik, akkor nézd meg arra kötve, hogy megy-e, és ha igen, akkor ez volt a problémaMost látom, hogy van rajta két USB port. Azokat a portokat ugye üresen hagytad?
Nincs rajta semmi gamer mód, sima világítós billentyűzet.
Én neten keresgélve úgy látom, hogy tud 1000 Hz-es üzemmódot, szóval van gamer mód. Ezt kellene kikapcsolni, a hogyanról ne kérdezz, mert a hivatalos oldalon alig van a billentyűzetről infó.[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
válasz Victoryus #31649 üzenetére
Attól, hogy USB3 portra kötöd, a helyzet nem változik: ha a billentyűzet USB2 eszközként jelentkezik be, akkor az USB2-nek megfelelő árammennyiséget kapja, azaz 500 mA-t, nem 900 mA-t.
Saját tápellátással rendelkező USB hubot kellene kipróbálni, abból azonnal kiderülne, hogy az áramfelvétel-e az oka, vagy valami más, például az 1000 Hz.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
válasz Victoryus #97159 üzenetére
Mechanikust én nem akarok... azok voltak anno a 486-os gépeknél, annyi nekem elég volt belőlük.
A 486-os korszakban brand gépeknél már nagyon ritka volt a mechanikus billentyűzet, összeszerelt esetében pedig még annál is. Valószínűleg clicky membránosról vannak emlékeid, és olyat nem szeretnél.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
"azok voltak anno a 486-os gépeknél, annyi nekem elég volt belőlük."
Na, hát az azóta eltelt, röpke 30 évben (lol) egy pöppet változott a piac. A modern konstrukciók túlnyomó többségének köze nincs az akkori darabokhoz. Nem, mintha akkor nem azok jelentették volna a csúcsot – az Alpsszal, Topréval és bukcling springgel egyetemben –, de ez már megint egy más kérdés...
"De egy nyamvadt perifériára se akarok 20e-nél többet költeni."
Akkor marad apró, mert ennyiért újonnan igencsak alsó polc van. Főoldalon lévő billencses cikk utolsó oldala ---> táblázat. Illetve a legelső oldal legelső bekezdése.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nyunyu
félisten
486-oshoz mecha???
Azt a habzsi-dőzsit.Nekem '92-ben csak gumidóm jutott a 286-hoz. (Mitsumi KPQ-E99AC)
(Tudom, hogy '95 körül haltak ki egy évtizedre a mechák, de már előtte is ritkák voltak, mert a gumidómok harmad-negyedannyiba kerültek.)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
De egy nyamvadt perifériára se akarok 20e-nél többet költeni. Lehet el kéne engedn ia háttérvilágítást, és venni egy sima mezei Dell-t vagy HP-t?
Biztos vagy benne?
Egyik reggel felmentem meetingelni egy másik emeletre, és csak a laptop+egeret vittem magammal, billzetem maradt a rendes helyemen.
Persze a főnökök odaragasztottak maguk mellé, így kénytelen voltam az irodai monitorokon lógó HP USB Slimet használni, de alig vártam az ebédszünetet, aztán lementem a sajátomért, mert azon legalább lehet dolgozni.Előző melóhelyem 1-4? generációval korábbi HP billzeteit (SK-2688, KU-0316, KU-1156?) sem szerettem, de ez a szögletes, lapos billzet teljesen új szint a használhatatlanságban.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
grizlisandor
veterán
válasz Victoryus #97228 üzenetére
Nézz szét az aprón a megyében és beszélj egy találkozót, red switch-ek vannak.
-
ViZion
félisten
válasz Victoryus #97228 üzenetére
parancsolj. Ha nem vagy HC Gamer, akkor ez sztem jó lenne. Lapos, membrános, nem mecha, de jó minőségű. RGB, dedikált média gombok, stb. Kiosztást nem néztem mondjuk...
Van fent egy Roccat Ryos MK Pro Hu is, azok is jók. ledek szoktak kiégni, az javítható. Én raktam bele hangelnyelő foam-ot is, de anélkül sem vészes a hangja (ha red v brown switch)
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz Victoryus #97373 üzenetére
"Árban nem feltétlenül éri meg a 22e forintot."
Tény. Semmilyen gumidómos nem ér pár ezer forintnál többet, hacsak nem Topre/EC (de az más tészta) vagy vintage IBM Model M.
"Multimédia gombok megfelelően működnek, nekem az fontos, ne fn+akármit kelljen nyomogatni."
Nem muszáj nyomogatni, QMK/VIA-val simán elsődleges rétegre is rakható. Mondjuk Keychron V6 Maxnél a num pad feletti extra gombokra.
-------------------------------------------------------------------------
(#97394) dbius: Az euró árak bruttók. 20 százalékos VAT-tal vannak számolva.
-------------------------------------------------------------------------
(#97395) ViZion: Szerintem te lebegőgombosra gondolsz.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- Vodafone mobilszolgáltatások
- BMW topik
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.