- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molydeus
őstag
válasz Wolfskin #88785 üzenetére
A kupakok körül előtörő fényt azért érzed erősebbnek, mert a ún. délre néző LED-eket használ a K Pro sorozat, vagyis a kapcsoló alsó, feléd eső élén vannak. Ehhez hozzáveheted az átvilágítós kupakok miatt alkalmazott áttetsző polikarbonát kapcsoló tetőket, amin aztán gond nélkül ömlik át az RGB.
A helyedben megfontolnám, hogy nem lenne-e jobb megoldás egy nem átvilágítós, világos alapon kontrasztos sötét feliratos kupak készletre váltani. A keychronnak van ilyenje, ami megfelel a K10 Prora is: [link]
A tapasztalatok alapján gond nélkül olvashatók a monitor fénye mellett is (ha nem valami extrém sötét hátteret használsz). Emellett dye-sublimation eljárással készülnek a felirataik a PBT anyagú kupakokra, ami sosem fog lekopni, de még fényesedni sem, valamint az akusztikának is jót tesz.
A LED-eket nyugodtan ki lehet kapcsolni mellettük.
Kb erre számíthatsz (a szobában csak a monitor volt fényforrás éjszaka és a prohardver volt megnyitva): -
Domonkos
Ármester
Ha tenyleg komolyan veszed a vakon gepeles megtanulasat, akkor egyik kontra erved sem lesz problema mar az elso het utan sem. Kb. mire kihozna a posta az uj kupakokat, addigra siman el lehet sajatitani az alapokat.
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Throme
veterán
Nekem se jönnek be a keychron gyári, átvilágítós kupakjai, hasonló okok miatt.
Elég gyorsan lecseréltem őket.Van keychonnak is magyar karakteres kupakszettjei.
Azt is feltüntetik, hogy mely kiosztásokat támogatnak.
Ezek nem átvilágítósak, de a karakterek nagyobbak, olvashatóbbak.
(hangjuk is jobb, de ez szubjektív)Ha zavar a kiszűrődő led fény, akkor fent említett, vagy máshonnan származó nem átvilágítós magyar karakteres kupakkal és egy monitor világítással szerintem megoldódik a problémád. Van akinek elég a monitor fénye, nekem nem.
Az RGB-t meg ki is kapcsolhatod, vagy nagyon alacsony fényerőnél bekapcsolod, ahogy éppen jó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Filmgyűjtés
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Razer BlackWidow Chroa V2 Green Switch
- Csere-Beszámítás! Ducky One 2 / SF / Mini Billentyűzetek akciós áron!
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Matias Ergo Pro
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet és Van Go -hoz is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs